Usturime la urinare si varful penisului pare ca este inflamat !!! HELP

16-03-2017
Floryn1987
Nu este medic/terapeut
Floryn1987
Salutare.
De un an si jumatate intretin relatii intime cu o fata de 27 de ani. Pana acum o saptamana nu am avut nici un fel de problema in legatura ce relatia noastra intima si nici cu vreun fel de infectie sau ceva de genul.
Sa incep: acum o saptamana am avut contact sexual cu prietena mea, am folosit si ceva lubrifiant si ceva uleiuri. Apoi urmatoarele doua zile am inceput sa simt ceva ciudat in zona penisului, foarte foarte usoare mancarimi. Apoi dupa inca 2 zile am inceput sa ma usture la urinare de fiecare data, culoarea urinei este mai tot timpul spre galben ceva mai inchisa la culoare si chiar putin mirositoare.
Precizez ca nu tot timpul ustura, ci cateodata deloc. Iar zona din varful penisului/ capatul este foarte putin rosie ca si cum este inflamata dar nu doare la atingere.
Prietena mea tot in acelasi timp a inceput sa aiba ceva scurgeri, albicioase sau putin transparente si cat de cat mirositoare.
Eu unul nu am avut contact sexual cu nimeni altcineva.
Am intrebat-o si pe ea si mi-a spus ca nu a avut pe nimeni altcineva de cat timp este cu mine. Ea are o fata de 5 ani si a avut un sot pana in urma cu 2 ani.
Nu stiu ce sa cred.
Ce poate fi? Infectie urinara? Inflamatie? Infectie sa fi luat eu de la ea cumva? Dar cum daca ea nu a avut alte relatii intre timp si timp de 1 an jumatate nu am avut nici unul vreo problema de genul acesta?

Inca ceva: inainte de contactul sexual si eu si ea am avut pe maini bio-oil pe care il aplicam pe fata. Mainile nu le-am spalat si apoi ne-am atins pe organele genitale. Se poate sa fie vreo reactie alergica sau inflamatie la acest bio-oil sau la uleiurile folosite de noi?
1 comentarii
0
27-10-2017, ora 21:15
Dudu1
Nu este medic/terapeut
Dudu1
Ai rezolvat problema. Ma consult si eu cu asemenea usturimi de penis si nu ii dau de cap
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: