secretie vaginala albicioasa, fara miros
As vrea daca puteti sa ma ajutati! Am o scurgere vaginala! Este albicioasa, destul de groasa, nu are nici un miros! As vrea sa stiu ce boala credeti ca am si ce medicamente ar trebuii sa iau?
As mai vrea sa va intreb daca aceasta boala se transmite partenerului meu si daca trebuie sa ia si vreun medicament!
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!
As mai vrea sa va intreb daca aceasta boala se transmite partenerului meu si daca trebuie sa ia si vreun medicament!
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!
1 comentarii
Draga Oana,
In primul rand imi cer scuze ca-ti raspund asa tarziu.
Deoarece nu ne-ai precizat si alte amanunte e cam greu sa-ti facem o consultatie de la distanta. De altfel acest forum nici nu-si propune asa ceva. Cat despre prescriere de medicamente unui pacient pe care nici nu l-am vazut...nici atata. Cel mai bine este sa te prezinti unui medic ginecolog care iti va prescrie tratamentul adecvat dupa ce te consulta si primeste rezultatul analizelor recomandate. Tot el iti va preciza daca si partenerul tau trebuie sa se trateze, dar trebuie sa stii ca in majoritatea bolilor cu transmitere sexuala tratamentul se face ambilor parteneri.
In primul rand imi cer scuze ca-ti raspund asa tarziu.
Deoarece nu ne-ai precizat si alte amanunte e cam greu sa-ti facem o consultatie de la distanta. De altfel acest forum nici nu-si propune asa ceva. Cat despre prescriere de medicamente unui pacient pe care nici nu l-am vazut...nici atata. Cel mai bine este sa te prezinti unui medic ginecolog care iti va prescrie tratamentul adecvat dupa ce te consulta si primeste rezultatul analizelor recomandate. Tot el iti va preciza daca si partenerul tau trebuie sa se trateze, dar trebuie sa stii ca in majoritatea bolilor cu transmitere sexuala tratamentul se face ambilor parteneri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5nu pot scapa de anexita.. am secretie abundenta de culoare alba, fara miros
- 124interpretare examen microscopic secretie vaginala
- 7Rog Interpretare Examen Microscopic a secretiei vaginale
- 13rog interpretare examen citologic si secretie vaginala
- 1tratament naturist pentru cistita
- 3Secretia vaginala
- 3interpretare examen secretie vaginala
- 3Secretii Albicioase...
- 0secretie vaginala foarte abundenta
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 1Analize secretii vaginale