Sedatif PC (Boiron)
Are efectul Anxiarului dar e mai lipsit de efecte adverse și contraindicații fiind homeopat?
Cine l-a încercat?
Cum v-a fost cu el?
?
Cine l-a încercat?
Cum v-a fost cu el?
?
5 comentarii
Vorbește cu psihiatrul, nu lua din proprie inițiativă numai că a făcut bine la alții. Fiecare organism reacționează diferit.
Nu are nici un efect.
E apa de ploaie în stări de panica si emotii.
E apa de ploaie în stări de panica si emotii.
Poti incerca atomexatina
Vorbeste cu medicul tau despre Strattera (atomexatina) in doze mici in combinatie cu medicamentele pe care leiei sau sa schimbi antidepresivul cu duloxetina, venlafaxina, ceva care sa nu mearga doar pe serotonina ci si pe noradrenalina
Vorbeste cu medicul tau despre Strattera (atomexatina) in doze mici in combinatie cu medicamentele pe care leiei sau sa schimbi antidepresivul cu duloxetina, venlafaxina, ceva care sa nu mearga doar pe serotonina ci si pe noradrenalina
Va rog nu mai induceți în eroare
Stratera e un medicament folosit în ADHD. Schimbarea antidepresivelor SSRI cu duale nu are legătură cu sedatIf PC.Mergeti la medic.
Stratera e un medicament folosit în ADHD. Schimbarea antidepresivelor SSRI cu duale nu are legătură cu sedatIf PC.Mergeti la medic.
Domnu doctor, i am zis sa mearga la medic sa discute cu acesta despre strattera sau orice alt medicament stimulent. Nu i l am prescris eu
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?
- 0Pentru cei cu pensie gradul 3