Semne atac de cord?

Buna ziua. Ma numesc Daniela si am 27 de ani. In urma cu 10 zile am fost diagnosticata cu helicobacter pylori. Si am făcut tratament cu amoxicilină claritromicina si nexium. Dar eu simt si ceva dureri in piept in partea inimii si in mijloc de la stern in sus care apar si dispar si ceva dureri si amorteli in mana stanga si doar amorteli in mana dreapta care alea dispar câteodată. Plus dureri in spate între omoplati si parca ma arde unde doare. Ma simt amețită uneori si am o transpirație rece la cel mai mic efort. As vrea sa stiu daca este cazul sa consult un cardiolog?
Trebuie să menționez că sunt supraponderala si posibil sa am si anxietatea ridicată deoarece in urma cu o luna am renuntat la cafea si tigari brusc si fara ajutoare precum cărți sau plasturi.
Trebuie să menționez că sunt supraponderala si posibil sa am si anxietatea ridicată deoarece in urma cu o luna am renuntat la cafea si tigari brusc si fara ajutoare precum cărți sau plasturi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2parca as avea probleme cu inima: dureri in capul pieptului, intre sani, sau sub sani, sau junghiuri
- 2tuse uscata si dureri in piept
- 3dureri in zona pieptului periodice
- 5durere puternica in piept si batai de inima cu pauze
- 22Dureri in piept si senzatie de sufocare
- 2dureri in piept... sunt fumator
- 0Intepaturi inima, senzatie de strans si amortirea palmelor
- 1Dureri in piept la miscarea capului
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 3Probleme cu inima
- 2Dureri de inima
- 0Dureri in zona inimi
- 3Palpitatii și simptome ciudate
- 1Inima sau altceva?
- 2Durere în piept, scuip sange
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 1Durere in piept
- 2Rog opinie
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: