Semne atac de cord?
Buna ziua. Ma numesc Daniela si am 27 de ani. In urma cu 10 zile am fost diagnosticata cu helicobacter pylori. Si am făcut tratament cu amoxicilină claritromicina si nexium. Dar eu simt si ceva dureri in piept in partea inimii si in mijloc de la stern in sus care apar si dispar si ceva dureri si amorteli in mana stanga si doar amorteli in mana dreapta care alea dispar câteodată. Plus dureri in spate între omoplati si parca ma arde unde doare. Ma simt amețită uneori si am o transpirație rece la cel mai mic efort. As vrea sa stiu daca este cazul sa consult un cardiolog?
Trebuie să menționez că sunt supraponderala si posibil sa am si anxietatea ridicată deoarece in urma cu o luna am renuntat la cafea si tigari brusc si fara ajutoare precum cărți sau plasturi.
Trebuie să menționez că sunt supraponderala si posibil sa am si anxietatea ridicată deoarece in urma cu o luna am renuntat la cafea si tigari brusc si fara ajutoare precum cărți sau plasturi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4presiune in cosul pieptului
- 2tuse uscata si dureri in piept
- 5Durei si arsuri in cosul pieptului
- 5amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 3Tuse seaca si durere piept si spate
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 1Durere in piept
- 3durere si strangere in capul pieptului.Va rog ajutati-ma!
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 0caldura dureroasa in piept
- 2Durere in piept in partea dreapta
- 0Reflux esofagian
- 2Înțepături în piept dreapta
- 0Durere in zona pieptului.
- 0Oare o fi tentativă de infarct ?
- 3Mă simt foarte rău.. insomnii, disconfort în piept, teamă că s ar putea întâmpla ceva cu inima
- 1Probleme de respiratie si dureri in piept.
- 1Durere in piept din spate
- 2Ce părere aveți? crampă in partea stângă a pieptului după alergat
- 5Dureri în piept și spate la activitate
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: