Senzatie de corp stain in gat, care se plimba
Buna ziua, de vreo doua luni am o senzatie de corp stain in gat. Mai mult simt ca acel 'ceva' se plimba, cand in stanga, cand in dreapta. Amigdalele nu ma dor, iar la inghitire nu am nicio jena, numai in partea dreapta a amigdalei este cate odata putin rosu. Aceasta senzatie dispare pentru putin timp dupa ce mananc, dupa care din nou acceasi problema.
2 comentarii
pe forum gasesti explicatii
poate fi de la refluxul gastric care produce spame esofagiene.. cu acea senzatie de nod in gat
poate fi de la o problema ginecologica.. care prin schimbarea fonului hormonal.. duce la spasme musculare
lipsa vit B sau Mg sau Ca.. au aceleasi simptome
alimentatia corecta fara acru, acid, acidulate, fructe citrice
inhalatiile si gargara, aromoterapia
tratamentul cu Valeriana, spirulina Ginseng...
ajuta la scoaterea acelor spasme
poate fi de la refluxul gastric care produce spame esofagiene.. cu acea senzatie de nod in gat
poate fi de la o problema ginecologica.. care prin schimbarea fonului hormonal.. duce la spasme musculare
lipsa vit B sau Mg sau Ca.. au aceleasi simptome
alimentatia corecta fara acru, acid, acidulate, fructe citrice
inhalatiile si gargara, aromoterapia
tratamentul cu Valeriana, spirulina Ginseng...
ajuta la scoaterea acelor spasme
Exclud problema ginecologica din start, periodic fac control si tot ce trebuie, cat despre refluxul gastric, cred ca ar putea fi mai plauzibil. Deseori mi se intampla sa am eructatii, fara un motiv anume si gust amar in gura. Ar trebui sa ma adresez unui gastroenteorolog?
Multumesc pentru raspuns!
Multumesc pentru raspuns!
Alte subiecte recente din această secțiune: