Sfârșitul bolilor mentale

22-03-2024
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Cartea cu numele original in engleza :Sfârșitul bolilor mentale(In România cartea se găsește sub titlul Creier sănătos, Minte sanatoasa)a celui mai popular psihiatru al Americii)
ofera o noua abordare total diferita, inedita și mai nonconformista dar foarte documentata științific despre cum sa prevenim și sa vindecam bolile psihice.Si da, contrar a ceea ce zic psihiatrii obișnuiți bolile mentale se pot vindeca daca se umbla la cauza, dacă se trateaza totul holistic și se fac analize de tip tomografie SPECT și QEEG apoi se corectează deficitele și defectele cu ședințe personalizate de biofeedback, cu folosire de nutraceutice, , se reglează neurobiologic dezechilibrele din creier etc, se adopta apoi un stil de viata sanatos si personalizatdar pentru asta trebuie mai întâi sa scanezi creierul si asta se face cel mai ușor în România prin QEEG, costa vreo 2000 de lei.
E mult de spus, trebuie citita cartea Minte sanatoasa, creier sanatos(sfârșitul bolilor mentale)
Eu ma bucur.Ma bucur ca exista speranța.Daca nu va exista pentru mine poate pentru cei de pe forum dar mai ales sigur exista speranța pentru generațiile viitoare în ceea ce privește bolile psihice.
Și tot ce am scris mai sus ate acoperite științifică, repet.Cautati despre QEEG, tomografia SPECT și dr.Daniel Amen, despre neurofeedback..
Exista speranța și ma rog ca bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toți bolnavii care se chinuie cu suferințele psihice și pe toți bolnavii în general!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diagnosticul psihiatric - lipsit de valoare științifică
  • Medicamentele psihedelice ar putea fi eficiente pentru tratamentul bolilor mintale severe, sugerează o cercetare
  • Vizita la psihiatru - semne și simptome de alarmă în tulburările psihice
  • Caracteristicile genetice și trăsăturile ambilor părinți pot prezice evoluția tulburărilor de neurodezvoltare ale copiilor
  •