simtome ciudate in piept..
am 29 ani 176..momentan 80kg..am tinut un regim in urma caruia am slabit in 6 luni aproximativ 20 kg..nu am mai mancat carne grasa..prajeli..paine..si dupa ora 17..nu mai fumez de 1 an..iar alcool consum cam 1l de vin pe saptamana.beau aproximativ 2l de cola pe zi..light..si in medie o cafea tare pe zi..in urma cu 3 saptamani in cursul zilei..la munca am inceput sa am senzatzia unor batai neregulate in piept..cate 2 la rand..una mai nuternica urmata de una mai putzin intensa dar totusi peste ritmul normal..nedureroase..cu o senzatzie de mic gol in piept..dupa..is parca o usoara crestere a tensiunii in zona tamplelor..vag de tot..am renuntzat total la cafea..si aproape total la cola...nu a mai revenit senzatzia in timpul zilei..dar o am seara cand vin de la serviciu..tarziu de obicei..cand ma asez in pat..continua sacadat..cu cresteri in intensitate si opriri neregulate cate 30 min..nu este ceva ff jenant..dar ma cam sperie.am mai avut si in trecut..dar zvacnea o data de 2 ori..si se intampla de maxim 2 ori pe an..asa ca nu am dat importantza..concomitent cu regimul..am inceput si un program la sala de fortza unde merg de 3 ori pe saptamana dimineatza..in timpul antrenamentului nu se intampal nimic..si nici dupa..de obicei seara..mentzionez ca prima oara cand au aparut..am dormit ff putzin si am consumat seara alcool..aveam o usoara stare de rau..iar zvacniturile au aparut in timp ce munceam le la ora 18..nu au mai revenit dupa la aceeasi intensitate..dar le simt zilnic..va rog sa-mi datzi un sfat..pana sa merg la medic...cu mult respect..ciprian
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: