Sinuzita persistenta

Buna ziua! Problemele mele cu sinuzita au inceput din iarna, in urma unei raceli urate. Pot spune ca am ramas cu o oarecare sensibilitate de atunci deoarece oricand ma expun la frig (chiar si pe perioade scurte) resimt acele simptome. Problema e pe partea stanga. Recent, mi-am replombat 3 carii foarte urate de pe partea stanga si nu stiu daca are sau nu legatura, insa de atunci, uneori, cand ma trezesc dimineata (sau noaptea) imi simt urechea infundata, iar ieri dimineata m-am trezit deoarece imi pulaa foarte tare si simteam niste dureri extrem de intepatoare in interiorul urechii. M-am expus putin la frig insa nu stiu daca are vreo legatura. Sincer, nu stiu ce sa cred sau ce sa fac. Am fost la cativa doctori in trecut insa nimeni nu a stiut cu exactitate ce se intampla
1 comentarii

Da. Are legătură. Rădăcină dinților de sus sunt sub sinus. Faci radiografii rădăcină dinților de sus și te întorci la stomatolog sa vadă dacă sunt focare de infectie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara
- 4mi s-au infundat urechile..
- 6de un an i se infunda urechile
- 1Durere ureche
- 0durere la ureche
- 3tratament polipi in ureche
- 4Ureche infundata, otita medie - de cinci zile
- 1urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
- 1ureche infundata
- 4presiune in urechi... sunt si usor infundate
- 3Ureche infundata si zgomot permanent in ea
- 3ameteala si senzatia de ureche plina
- 1Dureri de urechi
- 2durere de ureche, este infundata si simt ca si cum as avea apa in ea
- 2Probleme cu urechile
- 1Dureri de urechii!
- 0Ureche înfundata
- 1Imi aud pulsul si circulatia sangelui in urechi
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
Mai multe informații despre: Durere de urechi urechea infundata durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: