Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex

228 comentarii 1 2 ..... 678 Înainte ›
0
05-08-2016, ora 19:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sf. Macarie si puiul de hiena

Ucenicul fericitului Pafnutie povesteşte că Sfântul Macarie Alexandrinul, şezând afară, o hienă luând puiul său, care era orb, l-a adus la sfântul şi l-a aruncat înaintea picioarelor lui. Sfântul luând puiul acela, i-a atins ochii şi s-a rugat lui Dumnezeu, şi îndată puiul a văzut, iar maica lui, luându-l s-a dus. A doua zi, iarăşi a venit la fericitul fiara aceea aducându-i o piele mare de berbec, pe care sfântul, văzând-o, a zis către fiară: „De unde ai această piele? Nu cumva ai mâncat o oaie a cuiva? Deci, ceea ce este din nedreptate eu nu primesc”. Fiara, plecându-şi capul în jos şi închinându-se cu genunchii la pământ, punea pielea aceea la picioarele sfântului. Iar el zicea către ea: „Ţi-am spus că n-o voi primi, până ce nu te vei jura mie, că mai mult nu vei face rău săracilor, mâncându-le oile”. Iar fiara, plecându-şi capul, se înduplecă de cuvintele sfântului şi se supuse lor; atunci sfântul a luat pielea de la fiară şi a dăruit-o Sfintei Melania Romana, care cerceta pe sfinţii părinţi în acea pustie, şi a numit pielea aceea harul hienei şi este de mirare între bărbaţii care s-au răstignit lumii – căci fiara a adus dar fericitului, pentru facerea de bine, pentru slava lui Dumnezeu şi pentru cinstirea sfinţilor Lui; pentru că Cel ce a îmblânzit pe leii lui Daniil proorocul, Acela a dat şi fiarei pricepere pentru facerea de bine cea câştigată şi a învăţat-o să aducă mulţumire.

Aceasta este una dintre istoriile sfintilor parinti care mie imi place foarte tare.
Acesti sfinti parinti care erau capete luminate, se retrageau in pustie sa se roage si faceau mari vindecari numai prin atingere au dar niste canoane referitoare la masturbare:

1. Sa nu te masturbezi tu insuti.
2. Sa nu masturbeze sotia sotul si sotul sotia.

Probabil din pricina ca isi doreau foarte mult orice urmasi, probabil din pricina bts-urilor care cu siguranta au existat si pe atunci, probabil din pricina impotentei mai mari sau mai mici la care au ajuns sutele de tineri ale caror povestiri le citesc de 9 ani pe forum, probabil din alte cauze.

Stiati ca in toti anii forumului Romedic s-ar putea scrie o carte cu peste 100 de pagini A 4 cu "vaicareli" serioase din partea tinerilor care ori au facut anxietate, ori depresie, ori au ajuns la impotenta sau alte disfunctii sexuale din cauza masturbatului ? Le-am cules de-a lungul timpului si le-am pus cap la cap intr-un fisier Word. Nu intelegeam de ce ma bombardeaza junii pe privat cu mesaje de mi se rupea inima. As fi vrut sa gasesc cumva o rezolvare.

Adaugam la aceste cauze problema distinsilor domni care vor sa divorteze pe aceasta cauza. Ce conteaza sufletul unui copil prins la mijloc ? Pe talerul balantei atarna mai greu masturbarea decat starea de bine mentala a propriului copil.

Am citit odata o istorie cu un barbat care a ramas paralizat la pat pe viata. Din acel moment sotia l-a iubit si mai mult. L-a ingrijit toata viata. El nu stia cum sa ii mai multumeasca zi si noapte pentru toate eforturile pe care le facea femeia. Nici vorba de divort ca el nu mai poate la pat.

Asa ca mofturile cu stiinta care nu gaseste corelatii intre masturbare si diverse terte probleme, pe mine personal ma lasa rece. Eu sunt usor traumatizata de subiect de la bombardarile pe privat ale tinerilor care dadeau din colt in colt si erau cam disperati ca nu stiau butonul pe care sa apese si care sa le ofere instant solutia.

Un duhovnic iscusit sau orice indreptar de spvd (spovedanie) ar rezolva simplu problema domnilor:

I-ar pune sa aplice cele doua canoane concomitent, viata in Hristos, reintregirea si unitatea familiei.

Pe principiul: unde-i lege, nu-i tocmeala.
0
05-08-2016, ora 19:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ pentru domnii psihologi-sexologi care scriu pe Forum

Daca aceasta postare inseamna o exprimare lejera...

Da-i inainte cu masturbarea, ca merge, numai sa nu te masturbezi de 3 ori pe zi... eu aleg varianta Ortodoxiei, desi nu sunt bigota si nu ma duc la slujbe la biserica. Cu varianta Bisericii acest topic nu ar fi existat. Preotii au directiuni simple, scurte si clare. Cine le accepta bine, cine nu, sa fie sanatos, se roaga pentru sanatatea tuturor credinciosilor in biserica chiar daca acestia nu dau pe acolo in integralitatea lor.

@ unaoarecare

Sunt aici pentru ca am oarecum aceasi problema. Tot dupa nastere. Bebele nostru are numai 2 luni insa. Probabil trebuie sa-i dau timp, si sa urmez celelalte sfaturi, asa cum le-am citit mai sus. Te inteleg, e tare greu sa fi mama de bebelus, nedormita, frustrata din zeci de motive poate (cel putin in cazul meu) si sa ai si tact, rabdare, diplomatie. Dar simt nevoia sa-ti impartasesc din experienta mea, am peste 35 de ani, si sunt la al doilea copil, a doua casnicie. Cu primul copil am simtit ca daca ceva nu merge in relatia noastra, de data aia a fost altceva, am tot dreptul sa fiu fericita si sa-mi urmez viata fara tatal copilului. Tanara, draguta, educata, cu suportul parintilor, am decis, am facut pasul. Fara sa lupt prea mult. Si nu mi-a fost rau dupa despartire. Mi-am continuat studiile, am avut succes pe toate planurile. Acum un an am decis sa-mi refac viata, sa am un al doilea copil. Descopar ca probleme sunt in orice cuplu. De alta natura, dar sunt. Am sa lupt de data asta, nu pot sa mai distrug viata inca unui copil. Da, fiul cel mare e pragul sinuciderii, suferinata e enorma pentru el. Merge la psiholog. Ma doare fiecare celula a sufletului cand imi spune plangand: mami, eu de ce nu pot sa-l am pe tata? As da orice sa am si eu tatal meu". Asta pentru ca vede ce e un tata natural, il vede pe tatal bebelusului cum isi adora copilul. Mediteaza bine inainte de a face pasul. Durerea copiilor ne doare inzecit. Si crede-ma, in orice alta relatie ai intra vor fi probleme de rezolvat. Hai ca putem sa fim tari!

E al naibi de frustrant sa stii ca sotul prefera sa se masturbeze oricand are un moment liber. Uneori langa tine in pat cand dormi (il simti, nu zici nimic, te prefaci ca dormi) sau in toaleta sau la dus. De cate ori intra in dus stiu ce face. Strang sin dinti, ma doare, ma enerveaza, imi repugna uneori. Ii gasesc scuze, il acuz in minte, il desconsider, il reabilitez apoi. Si cand facem dragoste nu ma mai excit. Ma gandesc ca o face din simtul datoriei, nu-i simt dorinta carnala. Ieri i-am spus ca vizualizez si eu, de cate ori pot, siteuri porno. Ca incep sa dezvolt problema lui. Si ca de cand fac asa el nu ma mai atrage mult. Si nici macar nu mint.
0
05-08-2016, ora 19:57
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Stiam ca sotul tau nu e bogat, ca daca era, nu mai era cu tine pentru ca nu trebuia sa intre pe net ptr a gasit pe cineva deci nu v-ati m ai fi cunoscut, in 2 minute avea ce femeie vroia din zona sau din tara lui ca slava domnului sunt piese de femei si acolo, dar si femei medii, insa ziceai pe forum ca voi nu mai vreti sex, ca va duceti la biserica si ca va e bine asa.
Nu stiu ce credea Stevens, eu zic ce stiam eu logic.
Cum sa aiba pofta de sex fiind pe Prozac el ? Nu exista, chiar si miliardarul ala Andrew Solomon a declarat ca de la Prozac orice femeie vedea, nu mai simtea nimic, sau are adca nu ia doza standard, nu stiu, eu cu 50 mg Zolof nu mai aveam, dar cu 25 cam aveam, deci depinde de doza.

Cu masturbarea nu are nici o treaba ce zic aia imaginari ai tai din religie, eu stiu ca totul e permis in cuplu daca partenerii se iubesc si accepta de comun acord orice.
Si pana la urma si daca existau aia ai tai, de ce sa nu fie deacord cu astea ? Nici o logica nu are daca e sa ne gandim corect, daca i-as intreba concret ce ar avea impotriva nu au ce sa raspunda si s-ar face de kakao in fata mea.
Hai, cu dusul la prostituate sa zic ca se iau boli, nu zic nu, dar in cuplu nu e nici un risc, ba din contra, e mai igienic si nu exista riscul de graviditate, evident ca faci si normal, dar poti face oricum la o adica.
0
05-08-2016, ora 20:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Prietene drag

1. Sa nu te superi pe mine dar tu nu ai depresie. Ai elemente de depresie si o boala in care deseori te prind ca nu ai discernamant. Nu esti bine diagnosticat. Punct.

Ex: reciteste-ti postarea, vei vedea ca ea cuprinde multe rautati la adresa mea care ma rog pentru tine sa iti fie bine si nu iti vreau raul. Tu emani niste rautati in permanenta care sunt deranjante pentru cei ce te aud sau te citesc.

2. Sotul meu ia de 20 de ani 20 mg Prozac zilnic si considera ca nu are probleme referitoare la dorinta sexuala. Considera ca e ca orice om. Probabil Prozac nu omoara la toti aceasta dorinta.

3. Nu vezi ca insusi acest Topic de pe Romedic e plin de cei care au riscat si de rezultatele riscurilor lor ?

Iti place ce citesti ?

@ luciana 1

Sunt casatorita de 2 ani si jumatate si avem aceasta problema de un an(de cand am nascut). Eu am 22 de ai iar el 28. Avem relatii sexuale de 3-6 ori pe luna(atunci la insistente mele) si se masturbeaza de 3-5 ori pe saptamana. Totul a inceput in timpul sarcinii. Atunci a inceput sa se masturbeze. Nu m-a deranjat pentru ca nu mai faceam sex atat de des ca inainte. Am considerat ca astfel compenseaza lipsa sexului. Dar ca dupa ce am nascut... a inlocuit sexul aproape total cu masturbarea. (Sunt o femeie frumoasa. Nu m-a schimbat cu nimic sarcina) A spus ca astfel se descarca si nu depune nici un efort. Cu mine trebuie sa munceasca si nu are dispozitia si energia necesara. Am incercat sa-l conving chiar sa mergem la un psiholog dar a refuzat total. Mi-a spus ca eu am nevoie de tratament pentru ca sunt nimfomana. Este de parere ca intr-o casnicie relatii sexuale normale sunt o data, cel mult de 2 ori pe saptamana. Nu pot si nici nu vreau sa continui asa. Ce sanse sunt sa se rezolve aceasta problema? Sa mai incerc sa-l conving sa mergem la un psiholog? Ar putea avea rezultate terapia?

Mi-a spus sa ma masturbez si eu daca nu imi ajunge ce imi da. Cat despre ideea de al insela...avem un copil de 10 luni. Nu pot pleca de acasa oricand, mai ales fara copil. si in plus el mi-a zis ca daca imi voi gasi amant, pentru el nu va fi nici o problema, pentru ca va iesi un scandal monstru si eu ma voi face de rusine in fata tuturor. Cred ca pentru el ar fi o usurare sa imi gasesc amant. asa ar pune capat relatiei iesind el cu fruntea sus. Asa s-ar elibera.

Iti multumesc pentru timp si sfaturi. Sa stii ca nu ii reprosez tot timpul asta. La inceput chiar mi s-a parut normal. Apoi am incercat sa-l fac sa ma prefere pe mine in locul coputerului: gesturi tandre, mici cadouri, cine romantice, etc. Am incercat toate variantele. Am vorbit calm, incercandu-i sa-i explic ca am nevoie de mai mult. Dupa discutii i-am lasat timp sa faca transferul (cam 2-3 luni). Apoi incerc din nou o discutie. In octombrie nu am mai rezistat si am ajuns la varianta radicala. Aceasta nu a venit in nici un caz brusc. Am incercat in toate felurile posibile inainte. Fie ca vorbim calm, civilizat, fie ca e o discurie radicala, pozitia lui este intotdeauna aceeasi. Imi spune ca sunt eu nimfomana, imi propune si mie sa ma masturbez daca nu imi ajunge si imi spune ca va trebui sa ma obisnuiesc, pentru ca nu ne vom desparti niciodata din acest motiv. Ca nu ii pot reprosa nimic; este un sot perfect si nu il voi putea pasari din acest motiv; nu voi avea sustinere.
Se inseala insa. Am vorbit cu familia mea si au fost de acord ca o casnicie fara sex nu poate rezista. Mi-au spus ca alegerea imi apartine. Nu vreau sa fac pasul, dar nici nu pot avea rabdare la infinit. Mai ales ca din discutiile pe care le avem nu da de inteles ca va face vreun efort pentru a redeveni cuplul de odinioara Sincer, pana acum un an a fost relatia ideala. Nu ne contraziceam pentru absolut nimic. Era perfect. Dupa ce am nascut...nu a mai renuntat la computer. Face tot posibilul sa munceasca cat mai mult si sa petreaca catr mai putin timp cu mine pentru a nu fi pus in postura de a face sex. Asta e. Presupun ca nu toti sunt predestinati pentru a fi impreuna o viata.

au trecut inca 2 ani de cand au aparut problemele la noi. nu s-a schimbat nimic. si sunt convinsa ca nici nu se va mai schimba ceva vreodata. nu am avut suficient curaj sa divortez. am depus actele dar le-am retras inainte de prima infatisare intr-o perioada in care ne mergea ceva mai bine. dupa niste scandaluri monstru in urma carora au aflat si familiile noastre de ce nu ne mai intelegem s-a mai rarit, se ascunde mai bine, dar nu s-a schimbat nimic intr-adevar. ultima oara am facut sex acum 2 saptamani. nu face baie cate 7-10 zile special sa stau departe de el. nu am cu ce sa te incurajez. daca esti mai puternica decat mine, pune capat relatiei acum, cat inca nu va leaga un copil. nu exista va fi bine. cu cat trece mai mult timpul cu atat va fi mai rau. nu-i pasa decat de el si de filmele lui scarboase. nu-i pasa ca-l doresti sau ca tu plangi intr-un colt in timp ce el si-o freaca. daca nu ai nesimtirea sa-l deranjezi, totul e ok. am incercat sa fiu intelegatoare. sa vb despre asta, sa-l tolerez. tampitul a inteles-o ca si cum as fi fost de acord. se masturba mai mult, mai des, si fara nici o jena. baiatul e motivul pentru care nu am curaj sa pun capat relatiei. are deja 3 ani. sunt inebuniti unul dupa celalalt. cum as putea eu sa-i despart? noi ne intelegem perfect cand e vorba de baiat, de vacante, de planuri de viitor... nu pot spune ca m-am obisnuit deja cu relatia dintre noi. poate ca n-am sa o fac niciodata. am avut destule ocazii sa-mi fac amant. am respins ideea de fiecare data. dar nu va fi asa de fiecare data. imi doresc enorm sa fac din nou dragoste cu un barbat care sa ma doreasca cu adevarat. imi doresc sa pot face iar dragoste cu ochii deschisi.
cred ca si parintii, toata lumea e constienta de rahatul de relatie pe care o am. dar nu au mai fost la noi in familie divorturi... e mai comod pt toata lumea sa nu stie nimic, cu atat mai mult cu cat ne intelegem destul de bine pe alte planuri...
uneori ma doare sufletul atat de tare incat as vrea sa-mi smulg inima din piept. sa scap de tot. ar fi un adevarat iad daca as anunta ca divortez. sunt atat de obosita incat nu-mi mai doresc o noua dimineata. facem planuri de vacanta, dar mi-e sila de ele. ma gandesc numai la cat timp mai trebuie sa stam impreuna pana la concediul planificat.
nu poti alege de prea multe ori in viata. daca inca nu aveti copii, paraseste-l cat inca o mai poti face. nu se va schimba.
multa bafta!
0
05-08-2016, ora 22:19
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Am citit tot, o sa comentez dar de multe ori am impresia ca tu nu citesti ce scriu ca nu zici nimic despre ce am zis, deci:
E vinovat el in relatia aia ! Nu tine la ea, de aia se masturbeaza si nu o intereseaza de ea, deci aici ai dreptate tu, ca, chiar daca se masturbeaza, cand avea erectie putea sa o faca si pe ea, si dupa aia facea ce vroia, are un caracter infect.
Ar trebui sa divorteze si gata desi e adevarat ca nu renunti la o relatie ptr atata, gasesti alte modalitati si aia e, pana la urma sa se masturbeze si ea si aia e, dar ramane in relatie mai ales ca are si un copil, sau sa se masturbeze reciproc, sunt solutii.
Am si zis ca masturbarea face rau in relatii daca partenerul celalalt nu e deacord, prin faptul ca nu mai poate face normal, asta am zis mereu.
Dar nu face rau in alte sensuri.

Eu am discernamant f bun, cand nu iti convine ceva, spui ca omul ala spune din imaginatie si gata, il scoti ca ce zice e aiurea, nu merge asa, am depresie fara elemente psihotice asa cum si medicu a zis, chiar l-am intrebat daca am si a zis ca NU, ca vb f logic si coerent, aduc argumente puternice din realitate adica as fi opusul psihoticului, ca daca aveam, simtea imediat dupa cum vorbeam.
Nu spun nimic cu rautate ca nu-s genul, spun corect ce gandesc si atat, aduc argumente reale verificabile oricand de oricine. Nu trebuie sa fie toti deacord cu tine, iar cand nu e, sa-l faci nebun.
Ca daca punem amandoi in fatza la 5 medici argumentele ai sa vezi ca ale mele-s reale si verificabile, ale tale multe-s ireale ca o sa zici ca ai citit nu stiu unde, ca ala a zis cutare lucru, ca a facut, ca popii spun, ca de fapt si ei spun tot irealitati ca nu se verifica nimic, nu vii concret sa vedem si noi personal ce si cum, multe din ce spui n-are nici o logica reala, nu am zis ca tot, spui de multe ori si chestii f bune, nu zic nu.
De exemplu daca ar exista acei sfinti, ce ar avea ei contra masturbarii si de ce ? Asta asa scurt o intrebare, ce au cu sexul altfel decat normal ?! Repet, doar in cazuri in care partenerii amandoi vor !!!! Nu doar unul ca se destrame relatia ca acolo e interzis clar.
De ex ce au ei daca fata imi face un foot job ?! Adica cu piciorul, si aici se rupe de realitate ca nu exista argumente contra.
Nemtii cum fac de toate si nu au nimic ?! Ca-s open mind, de aia.

Tu nu vedeai ca corporatista (stii tu cine de acolo unde ne vedem) avea delir primar si nici unu din voi nu a zis ?! Nu ai vazut ce halucinatii descria cu bataia cu necuratul, etc ?! Si nici psihologii nu au zis ! S-a dus la popa si consecinta o sa fie ca o sa lase tratamentul si se va duce legata la spital, e bine asa ? E bine sa fiu parsiv si sa nu iti spun ce gandesc ? Ai aprecia un om cu 7 fetze ?
Delir primar inseamna: peceptii, senzatii, trairi, simtiri, premonitii care nu au legatura cu realitatea deloc, chestia aia cu "asa simt" e tocmai indusa de halucinatie :)))))))), eu i-am zis pe privat asta, sa nu zica ca nu stie ca daca lasa trat, va fi f rau !! Voi nici unul nu ati zis, credeati tot delirul ala si ii faceti rau cu asta.
0
05-08-2016, ora 23:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Tu cu tine nu faci niciodata dar niciodata Dragoste.

2. Stii ca mstrb se numeste sex cu Diavolul ?
0
05-08-2016, ora 23:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
3. Nemtii au ceva numai prin faptul ca au ucis 24 de milioane de evrei. Vezi ca nu ai discernamant ? Ai o sansa ca tin la tine asa cum esti si sunt convinsa ca te vei face bine 100 %. Acum nu te mai parasesc daca ma enervezi cu cutii magice, acum pun batuta pe tine.

4. Pina la ora actuala reiese cu ochiul liber ca regulile simple ale preotilor sunt cele mai bune si ca daca s-ar aplica nu s-ar ajunge la divorturi, copii cu suflete distruse, alte probleme.

5. Cred ca masturbarea creeaza in creier automat ideea de neputinta in fortele proprii. Probabil hormonii masivi care se emana in timpul ei, secatuiesc mecanismul altor hormoni tip nu pot, nu vreau, nu am energie, mi-e lene. Babeste incerc sa explic.

6. Daca ne pierdem timpul cu aceasta discutie pe acest topic, chiar rog domnii sau doamnele care se masturbeaza sa scrie daca organismul lor functioneaza perfect in rest, din toate punctele de vedere. Daca vreti sa discutam, hai sa discutam.
0
05-08-2016, ora 23:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
7. Eu citesc cu atentie ce scrii tu dar te pun sa iti citesti scrierile de pe Romedic de acum 6 ani. Situatia ta s-a agravat usor. Mananci cuvinte sau bucati de fraza, faci melanj de bucati de fraza. Asa ai inceput si in vorbire. Nu mai faci pauze. Vorbesti foarte rapid, uneori incoerent. Asta nu suna nicidecum a depresie.

Daca vrei te inregistrez data viitoare la grup, transcriem si facem impreuna analiza frazelor. Am facut Litere. :)
0
05-08-2016, ora 23:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
8. Daca un partener intr-o casatorie se masturbeaza in asa hal ca devine impotent, atunci celalalt ori divorteaza ori nu mai poate face dragoste cu sotul lui toata viata. Ti se pare putin de rabdat asta ?

Plus grijile care ii macina sufletul lui nopti si zile ca e impotent. E putin ?

Daca copilul vrea sa se omoare ca mama divorteaza de tata din cauza mstrb, ti se pare putin ?

Te rog sa raspunzi la tot ce scriu. Scriu de mobil f greu cu degete cu artroza. Ma ustura.foarte tare de la.ecran.
0
06-08-2016, ora 00:08
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Asta e nejustificat ca masturbare e sex cu dracu :), fi serioasa, nu e nimic concret demonstrat ca acel dracu exista damite sa fac sex cu el.
Daca popii zic sa fie intelegere, armonie, respect, sa nu inseli, evident ca au dreptate, nu contrazic aici ca asa gandesc si eu, cu asta nu am nimic, ptr ca asa n-ar mai exista divorturi si altele asa cum zici.

Nemtii nu au nici o problema, nazistii au omorat atatia oameni de idioti ptr ca ei au doctrina numita sclavie f dura si sunt antisemiti, doar nazistii sunt asa dar toti din toate tarile, de ex in Polonia dupa razboiul 2 mondial unde deja Germania nu mai avea treaba, s-a macelarit la evrei, mama mama.
Doctrina nazista este f periculoasa, dar asta nu are treaba cu open mind la modalitatile de a obtine orgasmul ca sa ma exprim elevat si sa nu folosesc termeni urati.

Substantele ce se secreta la autosatisfacere, se secreta si la sexul normal pentru ca procesul este acelasi, deci nici asta nu are treaba, nu creeaza nici un sentiment de neputiinta si nici nu are treaba cu nu pot, etc, daca esti destept iti stii valoarea si stii ca poti f multe, ca ai energie si restul. E o fantezie ca oricare alta si atata, alt mod de obtinere a placerii.
Organismul celor care fac asta functioneaza perfect daca-s sanatosi la cap ! Repet DACA sunt f bine psihic, ca daca vin din astia cu probleme sigur ca pun pe seama autosatisfacerii ca David probleme lor care de fapt sunt genetice si erau si fara sa faca aia.
Nu ti se pare suspect ca doar astia cu lampi lipsa sunt contra fanteziilor de tot felul ?
Si ma repet, functioneaza perfect ptr ca procedeul este fix acelasi si ca la sexul normal, ba din contra la cel normal depui efort mult mai mare, se stimuleaza centrii nervosi de pe penis sau din vagin ori de pe clitosir, si asa are loc excitatia care tot urca pana la orgasm, asa se intampla oricum ai face, ca se freaca de organul celuilalt, ca se freaca de pat sau de mana, e tot aia, stimularea e aceiasi, deci ti-am explicat mecanismul ca sa intelegi, deci ce zic eu se verifica real oricand si de oricine, ce zici tu nu, singura treaba e ca deca te obisnuiesti asa, nu prea mai poti face normal, dar asta am recunoscut ca e parte rea.

Nu o sa zica nimeni ce ai intrebat, ca le e rusine sa recunoasa ca se autosatisfac, eu unul zic ca nu mi-e rusine, gandesc ca nemtii, in loc sa luam exemplu, de 26 ani ne ascundem fanteziile, nu facem cu partenerele, se duc la altii sau la prostituate sa faca, si femei si barbati, nu e bine asa sa te ascunzi si de partener, trebe sa ai un partener care si lui ii place la fel.
Nu dau in cap, nu fur, nu violez, nu talharesc, de alea mi-ar fi rusine de mine, in rest nu.
Prim ministrul al Luxemburg e insurat cu un barbat ! Nu s-a ascuns ca nu avea de ce, noi suntem cei mai prosti.
0
06-08-2016, ora 00:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu e adevarat ca se secreta acele substante la masturbat cu substantele care se secreta la dragoste fara prezervativ !!!
0
06-08-2016, ora 01:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sfintii cunosc, simt duhurile necurate. Un calugar care sta si se roaga in Athos 3 ani si vine un yoghin care tocmai fusese in ashramurile din India, fuge de yoghin la propriu. Ala s-a curatat de duhuri rele cu rugaciunea. A durat 3 ani. Duhurile din yoghin cauta loc curat unde sa salasluiasca. Pune si tu mana si citeste pe net Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie Aghioritul.
0
06-08-2016, ora 01:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cum adica substantele care se secreta la mstrb nu dau neputinta ?
Tu insuti esti terminat. Ce caz vrei mai graitor ?
Poti sa te lasi. Dar crezi ca te vindeci ? Sau crezi ca te vindeci asa usor ?
0
06-08-2016, ora 01:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce valoare ai tu ?
Nu vezi ca nu poti raspunde corect ?
De ce ?
Nu te contrazici ?
Sa scrie clar toti cei care se mstrb daca simt cu adevarat in sufletul lor ca au valoare, ardem gazul pe topicul asta.
0
06-08-2016, ora 02:14
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Eu raspund fff corect, nu stiu de ce doar tu vezi asa ca nu, vezi asa ca nu pricepi ce spun !! Nu vezi argumentele care le aduc desi se verifica practic, nu stii dar vorbesti, ma iei cu sfinti si alte lucruri.
Am valoare ca om, ma consider un om cat de cat inteligent, stiu sa ma comport cu oricine, sunt respectuos, cinstit, sincer, ajut daca pot, nu sunt zgarcit in anumite limite, pot duce discutii inteligente pe destule teme, asa ca faptul ca ma autosatisfac chiar nu vad nici o problema in asta, mai ales ca nu am avut noroc sa am o prietena, SIGUR ca daca aveam, poate nu mai faceam asta, deci fac de nevoie cumva.
Tu nici nu vezi ca nu am avut noroc de prietena, dar acuzi ca ma autosatisfac, interesant cum gandesti, ignori ca orice om are pofta sexuala si trebuie satisfacuta cumva.
Puteai sa acuzi daca aveam prietena si imi bateam joc de relatie facand asta.
Tu daca ai avut 1000 prieteni ca parteneri, nici nu realizezi cum e un om care nu e placut de nici una si a ajuns la 38, 5 ani fara !
Nu am fost ajutat de soarta sa am prietena, asa ca cine e de vina ? Am incercat de sute de ori, am si iesit cu destule, am vb si pe net, m-am dus si la intalnirile alea organizate, deci am facut TOT ce am putut eu ca sa am.
Daca tu ai avut noroc de un om care tine la tine si te iubeste si face tot ptr tine, acuzi doar, si nu vezi ca unii nu au acest noroc.

Nu ardem deloc gazul, e un subiect interesant de clarificat, sa le iasa oamenilor din cap complexul asta, ca aia ca voi le-a bagat in cap asta si s-au invatat sa se simta complexati si vinovati, nu e bine ce faceti, tineti pentru voi lozinca anti fantezii de tot felul, daca voi aveti probleme psihologice cu asta, nu trebuie sa le insuflati la toti asta !
Deci mare atentie, eu sunt sincer si iti zic si am pretentia sa nu te superi pe mine doar ca gandesc altfel ca tine, tu ai mari probleme psihologice dupa ce te-ai imbolnavit, ai luat-o putin razna si cu religia si cu astea cu sexul, si vrei sa ne inveti si pe noi ca e bine cu deviatiile tale de gandire cum ca alea-s corecte, si zici ca alti deviati pe nume popi si astia, sustin ce zici tu.
Nu am periat pe nimeni niciodata, nu zic ca ei de complezenta doar sa nu se supere, nu vorbesc omul pe la spate, cum poate multi au facut cu tine sau cu altii, asa ca e pacatul tau daca te superi sau te apuca nervii doar ca spun adevarul si nu iti convine.

Mie si in Germania si aici si psihologul si medicii au zis ca asa sunt eu si ca nu este absolut nici o problema cu ce fac, deci au gandit corect, chiar a zis "nu te simti vinovat sau altele, scoate astea din cap daca ai, desi vad ca nu ai, gaseste o partenera care sa gandeasca pe acolo si nu e nici o problema, asa cum si masochistii cauta sadici si invers, e ceva normal". Chiar incurajeaza ca oamenii sa nu le mai fie rusine de fanteziile lor, si sa se dezbrace de inhibitii, complexe, rusini, autoacuzari.
0
06-08-2016, ora 06:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Au dat sfintii sau nu niste reguli simple de 3 lei pe care daca le aplicai nu se ajungea pe acest topic ? Au dat. Tu nu ti-ai facut corect temele si nu ai citit coect tot topicul sa vezi per total daune aduse de acest comportament bizar.
0
06-08-2016, ora 06:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
2. Las ca o sa au tu prietena. Nu vei scapa.
0
06-08-2016, ora 07:33
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu conteaza ce reguli au dat niste aia care nu exista, lol, conteaza ca daca este respect, intelegere, iubire, ceva comunicare, pasiuni si discutii comune, relativa independenta in cuplu, nu se ajungea la acest topic ! Relatia nu sta in sex in principal, deci orice era, nu se strica o familie doar pentru atata, ce putin asa judec eu.
Ca s-a autosatisfacut o fi facut-o atunci cand era ea insarcinata, desi am rude care cand erau sotiile lor gravide, ii satisfaceau ele manual ! Deci se practica asta, nu ii lasa sa faca singuri, li se parea ceva normal si sotul era multumit, dar si ea era ca il multumea pe el, iar dupa sarcina faceau normal iara, DAR asta ptr ca se iubeau, de fapt se ajungea oricum la acest topic ca el e oricum un om fara caracter, nu a vrut sa faca normal dupa sarcina asa cum fac toti ! Nu a vrut ca nu are nimic pentru ea, sa fie clar, ca daca avea, facea si macar ptr ea ca sa o multumeasca chiar daca dupa aia facea cum vroia el.
El poate sa faca normal ! Deci autosatisfacerea nu l-a afectat, NU vrea sa mai faca cu ea, asta e problema.
Iar pana la urma si autosatisfacerea asta cu masura si doar din cand in cand e buna, ca ar face ca barbatii sa nu mai fie asa disperati dupa femei si ahtiati numai dupa sex !!! Gandeste-te si la asta.

Cam scap, nu cred ca ma va place vreuna vreodata, plus ca timpul trece, vreau sa traiesc relatii din alea intre 17 si 40 ani cand inca fizicu, e frumos, nu am nevoie de babe mai in colo, dupa 45 ani deja fizicu nu mai conteaza, si deci am pierdut trenul, nici eu nici ele nu mai o sa aratam bine, vreau sa traiesc clipele alea cand murim unu dupa altul si asa mai departe, cand ne e drag unu de altul ca suntem frumosi foc, sa ne pupam, imbratisam si asa mai departe.
Spre deosebire de tine eu fug de babe si mosi :))))))))), caut ceva mai tanara sau maxim egal cu varsta mea ca sa mai profit de frumusete !
Ti-am zis ca am incercat tot ce se putea, nu e ceva ok, nu arat bine doar pentru femei, asta e problema.
Ma placeau o gramada de barbati cand faceam sala acum 3 ani, si nici o femeie, nu e ciudat ?
19 barbati ma apelasera ori sa facem sex, iar unii sa fiu prietenul lor.
Deci vezi ? Cand esti placut, esti placut, nu mai gaseste scuze ca nu ai paru asa, ca nu ai haine asea, ca nu stii sa te porti, ziceau ca arat si f bine, ca stiu sa vb si asa mai departe, ma vedeau f okey chiar si cu fanteziile mele.
Unu ma invitase la el sa ne distram, am ras toata ziua ! Vroia satisfacere reciproca manual, nu m-am dus.
Doar ca mie nu imi plac barbatii din pacate, ca altfel aveam de atunci prieten si era f bine, mai ales ca, cu ei altfel discutam aveam chestii in comun, cu fetele nu prea am observat ca au barbatii prea multe in comun, ceva nu e in regula aici.
O sa-ti scriu ceva pe privat dar nu in legatura cu asta.
0
06-08-2016, ora 07:53
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In perioada de dinainte de Freud, toleranta zero fata de masturbare (vezi 'a face sex cu diavolul') a adus la semnificativ mai multe probleme psihice decat actul autosatisfacerii in sine.Tocmai de aceea psihosexologia moderna nu este de partea tolerantei zero fata de autosatisfacere. Nu exista insa nici vreun numar magic de la care masturbarea sa devina disfunctionala.

Dupa cum am mai mentionat deja, masturbarea devine disfunctionala atunci cand sta in calea initierii si mentinerii relatiilor umane, cand face rau persoanei sau celor din jurul ei. Cu alte cuvinte, in cazul tau Clara masturbarea e disfunctionala de la cifra zero in sus. Asta nu inseamna ca aceasta cifra e una buna sau rea sau ca tu detii adevarul absolut in aceasta privinta. Fiecare cuplu isi are propriile standarde in aceasta privinta, ce sunt functionale cand sunt acceptate de ambii parteneri.

Disfunctionalitatea survine atunci cand acceptarea e unilaterala, ca in cazul expus de Crisbal. In sex sau in orice relatie umana, impunerile creaza disfunctionalitate.

Acesta e ultimul meu comentariu pe aceasta tema, ce pare ca nu reuseste sa fie abordata suficient de echilibrat pe net.

Dr Rares Ignat
psihoterapeut de cuplu-psihosexolog
0
06-08-2016, ora 10:16
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Exact asta ziceam si eu domnule psiholog, aveti dreptate.
Clara are un fixuletz cu chestia asta, dar am spus de ce, ca a luat-o prea exagerat pe panta religiei, dar ma mir cum de nu-si da seama.
0
05-09-2016, ora 12:05
crisbal
Nu este medic/terapeut
crisbal
“Nu se negociaza lucruri atat de mici precum cel de care te plangi tu Cristi, poate daca era soru-ta trebuia sa te rogi atata de ea si obtineai acelasi rezultat ! :)
Concluzia este ca te tine de fraier deci ia masuri ! Ori sunteti un cuplu ori nu mai sunteti !”

Michael02, ai perfectă dreptate, masturbarea în cadrul cuplului este ceva absolut banal. Este cea mai inofensivă activitate sexuală, pe care o poate practica chiar și o virgină, fără măcar să se dezbrace în fața partenerului. Și nu implică chestii scârboase, de genul înghițirii spermei, ca în cazul sexului oral... Și, dacă este suficient de atent cu partenera, acesta o poate feri şi de contactul direct cu sperma (asta pentru situația când respectivei îi este scârbă de aceasta).

Masturbarea începe să reprezinte “ceva”, atunci când femeia nu-și iubește partenerul. Nu am să uit niciodată de relațiile mele “adolescentine”, din perioada liceului, așa cum le numește cris_89, în care anumite fete se jurau pe tot ce aveau mai scump că mă iubesc și că nu pot trăi fără mine și să nu le părăsesc (deși ele mă înșelaseră). În momentul când le pretindeam o “dovadă” a afecțiunii lor pentru mine și le băteam apropoul pentru masturbare (desi nici nu știam prea bine pe vremea aia ce înseamnă masturbare, dar intuiam că mi-ar fi plăcut să fiu atins în zona organelor genitale), băteau în retragere. Deci, mă “iubeau” atât de mult încât, nu erau dispuse să-mi atingă penisul, o chestie banală dealtfel; ele erau virgine și aș fi putut să le cer să-și înceapă viața sexuală cu mine; asta ar fi fost cu adevărat o dovadă de afecțiune, nu amărâta aia de masturbare. Evident că le-am dat papucii.

Apropo de femei care te țin de fraier!... Îmi mai aduc aminte de o altă parteneră care, deși era virgină la 24 de ani, după 6 luni petrecuți împreună, îmi propusese să mergem împreună la munte (pe cheltuiala mea, binențeles). Când i-am spus că eu nu am de gând să dorm alături de o femeie, fără ca aceasta să-mi facă măcar o amărâtă de masturbare, mi-a răspuns că “doar în visele mele”. I-am spus că, în visele mele, mi-ar place să i-o trag, dar până una alta mă mulțumesc cu o masturbare. Am pus capăt relației noastre. Nu a suferit nici măcar un pic, deoarece ea nu m-a iubit niciodată. Și, după 2 luni, a cunoscut un tip cu care si-a început viața sexuală, după care ăla i-a dat un șut în fund. Apoi s-a întors la mine, spunându-mi că acum este dispusă să facă sex cu mine și i-am spus că nu mă mai interesează. Adică, cu mine a stat 6 luni de zile, dar n-am fost bun nici măcar pentru un handjob, iar cu celălalt a stat 1 lună și a fost foarte bun pentru sex?

Acestea sunt câteva dintre multele experiențe dubioase pe care le-am avut cu persoanele de sex opus, asta ca să înțelegeți de ce m-am căsătorit totuși cu o femeie ca nevastă-mea. Ea totuși s-a prefăcut a fi îndrăgostită de mine și a acceptat să mă masturbeze. Dacă ar fi spus nu la masturbare și ar fi spus şi nu la sex, în mod sigur aș fi pus capăt relației cu ea. Pentru mine, ăsta a fost un test al implicării ei afective în relația noastră, dar se pare că ea a intuit asta și a făcut tot posibilul să facă relația să funcționeze, pentru a-și atinge scopul: acela de a se mărita cu mine.
0
05-09-2016, ora 15:15
crisbal
Nu este medic/terapeut
crisbal
"Nu ma consider o feminista in adevaratul sens al cuvantului cu toate tendintele si ideile exagerate ca de ex superioritatea femeii, folosirea barbatilor pt bani s.a. Cred in egalitate si in respect pe care esti indreptatit/a sa-l primesti in aceeasi masura in care il oferi. Daca nu se intampla asa, ai tot dreptul sa te indepartezi. Cam asta e ideea generala a "sfaturilor" mele. De ce crezi ca o idee ca "daca te injura si te inseala, lasa-l" este feminism si nu ceva normal, adica acea "empatie" de care vorbeai? Poate pt ca urasti femeile? Si cum nu-mi place sa fac afirmatii hazardate o sa te citez: "psihoterapie traditionala romaneasca ai incercat vreodata ? Adica sa incerci sa-i schimbi unghiul de vedere asupra problemei voastre, azi putin cu ochiul stang, maine si cu celalalt etc ! :D"

Cris_89, folosirea bărbaților pentru bani nu ține de feminism, ai o gândire greșită. Orice femeie își dorește o viață mai bună, ferită de lipsuri și neajunsuri, mai ales dacă provine dintr-o familie săracă. Tu te dai mare iubitoare și dezinteresată material, dar am să te întreb acum: cât câștigă soțul tău și cu ce se ocupă? Are studii superioare? Eu pariez că el este cel puțin egală ție sau chiar peste din punct de vedere material și social. Așa sunteți voi, femeile, o dați în lambada că sunteți afectuoase și emoționale, dar toate sunteți cu ochii cât cepele după partide bune pentru o căsnicie fără lipsuri. Vă doriți concedii în străinătate, case, mașini, parfumuri și multe altele și aveți o capacitate de prostituție înfiorătoare, pe care bărbatul nu o are. Vă vindeți trupul pentru o viață ușoară și lipsită de griji. Este înfiorător câte femei materialiste există pe lumea asta; unele le-am cunoscut personal, dar multe le-am văzut combinate cu prieteni, rude sau cunoștințe. N-ați accepta un bărbat inferior vouă social sau material, în nici un caz. Mai degrabă, ați face sex cu el, pentru plăcerea voastră, dar nu v-ați mărita cu el, sub nici o formă.

Era la un moment dat un documentar (pe National geographic sau Discovery), în care se justifica materialismul femeii, prin faptul că este înscrisă în gena ei nevoia de a avea un cămin, pentru protecția puilor săi, iar masculul care este capabil să-i ofere cea mai solidă locuință este preferat ca partener. Deci iată, că nu feminismul este de vină pentru materialismul vostru, ci acea genă păcătoasă...

Nu am să uit niciodată... aveam o parteneră cu care stăteam pe bancă și mă giugiuleam și care se uita visătoare la cer, spunând (într-un moment care ar fi trebuit să fie romantic): “unde găsesc eu un tip cu bani cu care să mă mărit?”. Eu îi spusesem că sunt sărac lipit pământului și pentru nimic în lume nu s-ar fi măritat cu mine, desi provenea dintr-o familie săracă, muritoare de foame.

Dragă cris_89, feminismul în ziua de astăzi nu mai are scop. Da, pe la începutul secolului trecut, femeia era discriminată, nu avea drept de vot, etc. În momentul de față, femeia este apărată de LEGE și are toate drepturile posibile, fiind perfect egală cu bărbatul. Doar că, așa zisele feministe din ziua de astăzi, își justifică neîmplinirile profesionale sau de altă natură prin faptul că sunt “discriminate” de bărbați și că aceștia stau în calea realizării lor. În realitate însă, femeile au acces până și în politică, iar dacă toate femeile ar vota cu femeile, acestea ar ocupa toate locurile vacante în politică, cunoscut fiind faptul că numărul femeilor este mai mare ca cel al bărbaților. Dar dacă nici voi femeile nu vă votați pe voi, atunci ce pretenții mai aveți de la bărbați?

Vrăjeala aia că dacă nu primești ceea ce oferi, ar trebui să pui capăt relației, da, este ușor să vorbești când ai doar 3 ani de căsnicie și nu ai copii. Nu ai copii? Perfect de acord cu tine, rupe relația. Ai să vezi că, apariția copiilor în viața ta, îți va modifica viziunea asupra ușurinței cu care spui tu că rupi o relație. Copilului va trebui să-I explici această despărțire; nu este de ajuns să-i spui că soțul nu te iubea și nu te regula cu aceeași pasiune cu care îl regulai tu pe el. Copilul nu va înțelege aceste lucruri, el știe că-și iubește părinții în egală măsură și vrea să vă vadă împreună cu orice preț și nu va accepta nici un argument, oricât de pertinent ți se va părea ție. El vrea să știe de ce i-ai distrus viața și crede-mă, trebuie să ai argumente mult mai solide pentru asta. Tu vorbești ca una care a avut parte de ambii părinți (apropos, ai întrebat-o pe mămicuța ta dacă a fost fericită cu taică-tu? Întreab-o, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută). Părinții noștrii nu au avut căsnicii perfecte, dar au făcut tot posibilul să le facă să funcționeze și asta de dragul copiilor. Crede-mă, eu am trăit fără un părinte (a decedat) și mi-a fost foarte greu, dar tu, norocoaso, nu știi ce înseamnă asta, de aceea îți permiți să comentezi.

Și apropo, bărbații mai înjură la nervi, ăsta nu este cel mai urât lucru care i se poate întâmpla unei femei. Eu am văzut că și viceversa este valabilă, așa că, mai slăbește-mă. Cel mai groaznic lucru care se poate întâmpla într-o căsnicie este violența conjugală. Restul sunt discutabile. Îți spun eu că, dacă femeia îl jignește și îl face nenorocit sau mai știu eu cum, fără să se gândească prea mult o bagă în aia a mă-sii... Prost ar fi bărbatul care nu ar reacționa în nici un fel la jignirile și mizeriile spuse de soție.

"Daca nu, mergi la sala, ia niste aminoacizi si acumuleaza un pic de forta ca sa simta putin greutatea mainii cand interactionezi cu ea !" Deci, ce zici, trebuie sa fii feminist pt a observa niste trasaturi de caracter complet putrede? Sau trebuie sa fii doar om cu empatie? In cazul tau, sensul acestui cuvant difera cand e vorba sa-l aplici pt o persoana de sex opus. Oamenii ca tine ar vrea alaturi o femeie care sa va accepte totul (inselat, batai etc), sa va dea totul (timp, satisfactia nevoilor fiziologice, sexuale etc), toate astea in timp ce va este fidela 100%... practic voi sa fiti centrul universului ei iar ea sa nici nu se gandeasca sa primeasca ceva din ce da la randul ei, corect? Wake up! Asemenea femei nu exista! Daca ar exista, nu s-ar numi femei ci sclave sau mai rau. In momentul in care o sa invetati adevararul sens al cuvintelor empatie si egalitate, atunci poate o sa va bucurati si voi de o relatie normala fara sa acumulati frustrari si ura."

Ha, ha, ha. empatie, ce amuzantă ești. Ce știi tu ce este aia empatie? De fapt, tu ai “empatie” numai pentru femei, pentru bărbați doar vorbe rele. În toată povestea spusă de mine, empatie trebuia să ai doar față de mine și nu pentru nevasta-mea, deoarece dependența mea de masturbare se datorează în primul rând ei, că a acceptat să o facă, dacă ar fi zis nu, nu mai aveam acum această discuție. Empatie trebuia să ai față de mine, căci ea a practicat masturbarea, doar pentru a mă menține agățat în relația noastră, doar pentru ca ea să facă o căsnicie bună cu un tip cu studii superioare (cum ea nu avea) și cu situație materială bună. Tu chiar atât de oarbă ești de feminism, încât nu realizezi că de fapt în această poveste eu sunt victima și nu agresorul? Incredibil!

"Oamenii ca tine ar vrea alaturi o femeie care sa va accepte totul (inselat, batai etc), sa va dea totul (timp, satisfactia nevoilor fiziologice, sexuale etc), toate astea in timp ce va este fidela 100%... practic voi sa fiti centrul universului ei iar ea sa nici nu se gandeasca sa primeasca ceva din ce da la randul ei, corect? Wake up! Asemenea femei nu exista!"

Într-o relație bazată pe iubire și respect reciproc, da, asta vor bărbații. Vor să fie satisfăcuți fiziologic, deoarece și ei fac același lucru. Ce naiba vrei să spui? Că tu îl satisfaci pe el sexual și el pe tine, nu? Păi, scumpo, de ce l-ai luat? Nu l-ai probat înainte, nu ai știut că este slab la pat și că nu este bun? Eu pesupun că, într-o căsnicie, satisfacția fiziologică ar trebui nici să intre în discuție, se înțelege de la sine că ea trebuie să existe din moment ce v-ați căsătorit. Cum ar fi să zică nevastă-mea după 10 ani de sex înainte de căsătorie, că nu este mulțumită de prestația mea? Ești nemulțumită? Nu ți-ai dat seama de asta în cei 10 ani? Aaaaa... te-ai măritat din interes? Este problema ta, nu ai dreptul să comentezi! La fel și cu masturbarea: m-ai masturbat 3 ani și jumătate și după asta, cam 3-4 ori pe an și acuma spui că nu-ți mai place? Dar de ce te-ai măritat cu mine, că doar știai de podoabă iei, nu? Problema noastră exista dinainte de căsătorie, nu a apărut ulterior; nu-i plăcea trebuia să zică PAS și să nu să se mai mărite cu mine. Vezi tu, tu ai probleme mari cu moralitatea, feminismul tău te împiedică să vezi realitatea așa cum este ea. Este vina mea că nu am discutat cu ea despre masturbare înainte de căsătorie, dar și vina ei că nu a făcut-o!

Si da, vreau să fie fidelă, că și eu i-am fost ei, 100%. Și centrul universului ei, căci de aceea sunt soțul ei și suntem căsătoriți. Ți se pare prea mult? Zici că nu există asemenea femei? Este grav; eu înțeleg de aici că ai fi oricând dispusă să-ți înșeli soțul, să-ți cauți centrul universului în afara căsniciei, ori de câte ori ți se năzare ție că nu primești atât de mult pe cât meriți, fără să conștientizezi că pretențiile tale sunt mult prea exagerate și că de fapt, nu meriți atât de mult.

Sclave! Wow... Ăsta este argumentul femeilor proaste și orgolioase. Așa mi-a zis și nevastă-mea: “crezi că sunt sclava ta sexuală?” Nu dragostea mea, mă gândeam doar că ești iubita mea, că m-ai iubit cândva și că încă mai simți ceva pentru mine. O femeie care-și iubește cu adevărat soțul, nu i-ar refuza o amărâtă de masturbare. I-ar face plăcere să se joace cu ăla micu, să-l vadă cum se întărește în mâinile ei și cum ejaculează și să-și vadă iubitul fericit, mulțumit și satisfăcut. Sunt atâtea femei care fac asta, vorba lui michael02, este ceva atât de banal, încât nu se merită să creezi tensiuni inutile în căsnicie doar pentru atâta lucru. Iar o femeie inteligentă (Dumnezeule, ce bine că femeile sunt proaste, altfel am trăi într-un stat matriarhal, unde bărbații ar fi fost sclavii femeilor de bunăvoie și nesiliți de nimeni), ar fi exploatat această “slăbiciune” a mea și ar fi prestat cuminte masturbarea periodic și mult mai intens atunci când voia să-și impună un anumit punct de vedere, dar astfel încât să nu-I fie afectată viața sexuală din cadrul cuplului. Astfel aș fi făcut tot ce voia ea, manipulat într-un mod subtil și finuț. Dar lasă, poate că este mai bine că este proastă și orgolioasă. La dracu, dar când mi-o freca în tinerețe, atunci nu se mai simțea “sclavă sexuală”? Aaaaa. atunci era scuzabil, scopul scuză mijloacele, atunci trebuia să pună mâna pe fraier, s-o ia de nevastă. Acum și-a văzut sacii în car, așa că ce mă-sa trebuie să mai frece acum? Păi, iar s-o frece? Nu a frecat-o destul acum 20 de ani?...

Frustrările și ura acumulate provin din faptul că mie mi s-a făcut o nedreptate și ca orice nedreptate în orice domeniu existențial ar fi el, este firesc și normal să provoace frustrări. Ți-am explicat și ți-am spus povestea mea de cel puțin două ori, dar tu tot nu vrei să înțelegi și tot cu ursul ții, pentru că, da, este o femeie, ca și tine, și tu, doar o feministă înrăită, nedreaptă și părtinitoare în ceea ce privește bărbații...

De fapt asta ascunde multe dezamăgiri legate de persoanele de sex opus, sunt convins că bărbaţii ţi-au tras multe ţepe la viaţa ta de ai ajuns să-i urăşti atât.
0
05-09-2016, ora 15:53
crisbal
Nu este medic/terapeut
crisbal
"Ce egalitate sau reciprocitate exista intre Cristi si sotia lui daca ea i-a cerut lui sa o lase sa-si faca amant contra unei..maini de urs oferite de ea ! Ia spune-ne tu care esti experta in egalitatea dintre sexe !"

Perfect de acord cu tine, michael02! În momentul în care partenera îți face o asemenea propunere, relația cu ea este practic compromisă! Când au venit diverse persoane la mine (rude sau prieteni) să mi se plângă că partenerele lor (cu care aveau probleme și erau certați), le-au propus relații și cu ei și cu alți parteneri, în același timp, eu i-am sfătuit să pună capăt definitiv relației cu ele. Unii nu m-au ascultat și, după câteva luni (se împăcaseră cu ele în acest timp), acestea tot au ajuns în brațele altor parteneri și tot s-au despărțit. Din păcate, eu nu am asemenea grade de libertate, deoarece am un copil cu ea. Sunt într-o poziție cât se poate de rea, sunt “prins” și nu am prea multe opțiuni. Dacă nu aveam copil, aș fi divorțat în mod sigur; având copil însă, sunt dispus să fac compromisuri, de dragul acelui suflețel, care-și iubește în mod egal ambii părinți și care nu vrea să ne vadă despărțiți. Scârba de nevastă-mea a explorat și varianta despărțirii, spunându-i copilului că m-am dus la altă femeie și la alt copil (eram doar la piață), iar fetița mea a plâns cu lacrimi de crocodil că “am părăsit-o”. Oricum i-am dat de înțeles soției că eu nu-I voi da niciodată divorțul și ea nu va avea niciodată vreun argument solid în favoarea divorțului (nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă duc la curve, nu o bat, aduc toți banii în casă – ba eu sunt cel care plătește facturile și se poate demonstra asta prin tranzacții bancare, etc.). Doar că am eu o mică problemă cu masturbarea, nu este un motiv sufficient de divorț, mai ales că voi avea grijă să-mi fac datoria de soț și în plan sexual, chiar dacă nu mă mai atrage și pentru mine ea este doar o străină.

"Daca tot m-ai atacat la personalitate, ti-as zice si eu sa-ti gasesti o partenera, poate asa vei gasi egalitatea si empatia in cuplu pe care le tot predici ! :)"

Corect, cris_89 are empatie doar pentru femei ca o feministă veritabilă care se respectă.
0
06-09-2016, ora 09:06
crisbal
Nu este medic/terapeut
crisbal
"1. Nu cred ca barbatii care trag prin p. alte femei, fara sa le avertizeze inainte ce fac, sunt curvari sau preacurvari. Cred ca sunt lepre."

Eu cred și că sunt lepre și că sunt preacurvari. Și pentru că ești religioasă o să-ți aduc aminte că una din cele 10 porunci ale lui Moise este să nu fi desfrânat (să nu fi preacurvar). Deci, curvia este mare păcat în ochii lui Dumnezeu, cu toate că jumătate dintre noi sunt în situația asta. În schimb, nu există nici o poruncă de genul: “să nu te masturbezi”. Dacă ar fi fost un păcat atât de mare în ochii Domnului, fii sigură că asta ar fi fost a-11-a poruncă.

"2. Ma dezgusta actul de masturbare la barbati sau la femei dar parerea mea nu te coafeaza pe tine prea tare. Nu m-as fi casatorit niciodata cu un barbat care se masturbeaza."

De parcă ai stat tu tot timpul la penisul bărbatului tău, să vezi dacă se masturbează sau nu. El poate să spună orice din gură, contează însă fapta. Lăsând la o parte faptul că fiecare dintre noi s-a masturbat cel puțin odată în viață din curiozitate sau din greșeală, un bărbat poate să se masturbeze liniștit fără ca să fie bănuit câtuși de puțin de către partenera lui. De exemplu, în cei 2 ani și jumătate în care nu am făcut nimic cu soția mea la începutul relației noastre, eu m-am masturbat timp de 1 an și jumătate. I-am spus soției după 20 de ani și a fost șocată, nu-I venea să creadă că am făcut-o! De unde știi că nu ești în aceeași situație?

"3. Eu cu sotul avem o relatie de 3 ani si. Nu are salariul de 1.000 de euro. Este mai in varsta ca mine. Ma pretuieste si ma respecta ca pe o comoara. Nu am avut relatii inainte de casatorie 2 ani jumate. Nu ne masturbam. Ducem o viata intru Hristos, pe cat putem."

Nu ai citit postările mele, nu? Eu mi-am spus povestea de mai multe ori și deja m-am plictisit de câte ori o spun. Ar trebui să cad cumva pe spate că ai o relație de 3 ani, în care nu ați făcut sex și nici nu v-ați masturbat? Păi, și eu am avut la inceput cu soția mea o relație de 2 ani și jumătate în care, ca și voi, nu am făcut sex și nu ne-am masturbat! Voi, norocoșilor, v-ați căsătorit și v-ați început viața sexuală! Noi nu, iar ca relația noastră să supraviețuiască, noi a trebuit să ne masturbăm unul pe celălalt, în caz contrar, riscam destrămarea și ruperea relației. Super! Îmi “plac” la nebunie persoanele care se dau exemplu pe ele însele, desi nu au cu ce se lăuda. Păi, ia să vedem, dacă nu v-ați fi căsătorit, oare ce ați fi făcut în continuare? Pupici dulci și îmbrățișări tandre timp de 5 ani și doar atât? Păi ce bărbat ai tu să poată sta 5 ani, fără nici o prestatie sexuală? Este cumva poponar sau impotent? Ei bine, eu nu sunt nici una, nici alta…

Cu cât este mai în vârstă ca tine? Cu 10 ani? Păi, normal că te tratează ca pe o comoară, dacă are o puicuță cu mult mai tânără decât el, mai ales că este un tip sărac lipit pământului. Păi, dacă nici în situația asta nu ești drăguț cu partenera de viață (pe care o cunoști doar de 3 ani – deci, de puțin timp, adică relația ar trebui să fie lapte și miere), atunci îl mânii pe Dumnezeu.

"Ne spunem lucruri frumoase unul altuia si nu numai ca au disparut fluturasii dar viata noastra sexuala parca acum incepe."

Păi normal că viața voastră sexuală acum începe, dacă abia v-ați început viața sexuală…
0
06-09-2016, ora 10:30
crisbal
Nu este medic/terapeut
crisbal
"Nu stiu daca e caz de divort doar ca sotul se masturbeaza, sa se masturbeze si ea, sau sa marturbeze reciproc ! Nu strici o relatie doar ptr atata, ca se gasesc solutii."

Binențeles, că ăsta nu este motiv de divorţ, decât doar în ochii lui cris_89. În orice caz, dacă bărbatul are acest viciu, ar fi corect să discute asta înainte de căsătorie cu viitoarea sa soție, pentru că aceasta să fie perfect conștientă cu cine pornește la drum în viață. Puțini bărbați însă au tăria să discute despre asta înainte de nuntă, astfel că partenera lui poate trăi sentimentul că a fost mințită și înșelată atunci când află adevărul. În cazul meu, soția știa de dependența mea de masturbare, deoarece ea însăși mi-a provocat-o, însă a sperat c-o va putea ține sub control, eventual elimina de-a lungul timpului, numai că s-a înșelat. Ea știa ce poamă ia de bărbat, divorțul nici nu intră în discuție; a știut dinainte, a acceptat, atunci trebuie să meargă mai departe.

"Iar cu copilul e gresit, are si omul dreptul la viata lui, daca nu ii mai convine poate divorta, copilului ii e mai rau intr-o familie unde parintii nu se inteleg, fata de atunci cand sunt despartiti."

Greșit, copilului îi este mult mai rău fără unul dintre părinții naturali. N-ai fost orfan de unul dintre părinți și de asta afirmi prostia asta. Acum, depinde cum evoluează căsnicia celor doi. Dacă aceștia încep să se bată și să se înjure, de fiecare dată când se întâlnesc, atunci iți dau dreptate ție: să se despartă. Eu, în schimb, sunt calm și mă port frumos, atât cu soția, cât și cu copilul. Este ca un „război rece”; în aparență, suntem un cuplu reușit, în realitate însă, suntem un cuplu disfuncțional. Nu ne certăm în fața copilului, decât arareori, suntem calmi, glumim, râdem, avem scopuri comune, etc. Doar că, în intimitatea noastră, nu ne mai iubim și nu mai suntem atrași sexual unul de celălalt. Discuțiile legate de masturbare au declanșat această criză și au scos mizeria de sub preș; acum este evident pentru mine că soția nu m-a iubit și nu a fost atrasă de mine niciodată. În orice caz, încă sunt agreeat din punct de vedere material, pentru că eu câștig de două ori cât ea, iar acest lucru contează pentru bunăstarea întregii familii. Până la urmă, atunci când ai un copil, treci peste toate problemele apărute din cadrul cuplului, de dragul copilului.

Am cunoscut odată o familie în care părinții se certau tot timpul, se jigneau, se înjurau, uneori chiar se amenințau cu bătaia și cu toate astea copilului i-a fost mult mai bine în sânul acelei familii, decât după moartea unuia dintre ei, care l-a afectat profund și l-a transformat într-un rebel inadaptabil și cu probleme. Gândește-te bine la asta!

"Daca nevasta nu vrea sa te masturbeze, e nasolie, inseamna ca nu te place, de aia nu vrea, altfel facea orice, deci te-a luat probabil din interes financiar si aia e."

Ai perfectă dreptate! Iată și un om inteligent pe forumul ăsta! Unde ai fost până acum? De fapt, aceasta este problema. După începerea vieții sexuale, i-am solicitat foarte rar câte o masturbare (3-4 ori/an). De fiecare dată, mi-o făcea, dar cu mare scandal. Ea a sperat că-mi va trece de la sine această dependență de masturbare, dacă n-o va mai face ea. Dar după un total de 180 de masturbări practicate în 3 ani și jumătate este o utopie să crezi asta. La un moment dat, am cerut mai des să fiu masturbat, ceea ce a declanșat scandalul, au rezultat certuri, s-au spus lucruri care nu trebuia spuse, unul dintre ele fiind că nu i-a plăcut niciodată să mă masturbeze și că i-a fost scârbă s-o facă.

Din momentul în care am început să ne dezbrăcăm și să ne atingem organele genitale, eu niciodată nu m-am dus la vreo întâlnire cu ea, fără să fi făcut duș înainte. Deci nu se pune problema sub nici o formă ca penisul meu să fi mirosit a spermă, pișat sau transpirație. Frecam penisul cu săpun sau gel de duș cu frenezie, de parcă ar fi fost o masturbare și mă opream cu greu ca să nu finalizez. Și acum, când ies din duș, la fel ca și câinele lui Pavlov, mă gândesc involuntar la mâna ei care mă masturba, iar asta îmi dă o stare de semiexcitare care durează aproape 2 ore. Deci, eram extrem de curat, iar ca să-i fie scârbă, asta înseamnă că ei nu i-a plăcut chipul, corpul și penisul meu. Deși virgină fiind, cine știe ce măciulie a văzut ea prin vreun film porno la video (că a văzut și așa ceva), iar eu în comparație cu dotații ăia, am picat de papagal. Nu am nici o problemă cu penisul, este absolut normal, am făcut și sex la telefon și la webcam cu 4 fete (cu 7-8 ani mai tinere ca mine), care s-au masturbat în fața mea, uitându-se la penisul meu și chiar au avut orgasme. Dacă penisul meu ar fi fost ciudat, sigur ar fi reacționat negativ, dar nu s-a întâmplat asta. Am avut nevoie de asemenea experiențe, ca să-mi confirm faptul că sunt OK, având în vedere că eu nu am mai fost cu o altă femeie.

În concluzie, soția m-a luat din interes! Nu i-a plăcut să mi-o frece timp de 3 ani și jumătate, dar n-a avut încotro; ar fi pierdut cea mai bună partidă din viața ei: căsătorie cu un inginer cu apartament și o situație materială bună. Ea nu avea studii superioare și era săracă lipită pământului. Poate și-a dorit un altfel de bărbat, cu un altfel de peleu, dar asta este, toate își doresc luna de pe cer, dar nu le ajută fizicul, ghinion! Ea și-a făcut “datoria”, conștientă fiind că, după 3 ani de relație, nu mai puteam continua fără măcar o amărâtă de masturbare. A fost OK masturbarea atâta timp cât i-a servit scopurilor sale. Acum, cu sacii în car, după ce și-a atins scopul, nu-I mai convine, I se pare mult prea mult să mai mi-o frece. Tocmai de aceea, nu este nici bună la pat, se pune cu fundul la mine și-mi comandă să i-o trag, când are chef, de parcă aș fi un vibrator. Fără nici un fel de preludiu (că dacă pune mâna pe penis, îmi face chef de masturbare), dar eu trebuie să-I fac un preludiu. Fără gemete și țipete, că aud vecinii (evident că este o vrăjeală, ea nu simte nevoia să geamă sau să țipe). Fără să se miște (oricum habar nu are); stă ca o păpușă gonflabilă, așteptând să-i intre ceva între picioare, căci trebuie să se mai elibereze și ea de tensiunile sexuale acumulate, nu? Și toate astea au un singur răspuns: NU M-A IUBIT NICIODATĂ, nici când eram tânar și frumos, iar acum, după ce am îmbătrânit și m-am îngrășat, nici măcar atât (nici ea nu mai este frumoasă, oricum).

"Pai la mine a venit una si desi nu eram in cine stie ce relatii, cand m-a facut..am luat fooooc, si zambea asa deci o facea cu placere, deci nu era mare lucru."

Când ești îndrăgostită de partener sau măcar atrasă sexual de el, nu ai nici o problemă în a-l masturba cu drag și cu plăcere. Îmi aduc aminte de o fată odată cum, fără să-i sugerez nimic, mi-a pus mâna pe penis (eram îmbrăcat cu blugi) și a început să mă maseze cu o satisfacție și o plăcere ieșită din comun; îi scânteiau ochii, nu alta. A trebuit să-i iau mâna; era minoră, iar eu aveam 19 ani, deci aș fi fost bun de încadrat la “corupere de minori”, dacă aș fi lăsat-o.

Nu este mare lucru să-i faci iubitului un handjob și nu văd care este problema în a nu putea combina sexul cu masturbarea. I-am propus soției la un moment dat să mă masturbeze odată la 3 partide de sex (deci, ea era în câștig) și tot i s-a părut prea des. Acum să se mulțumească cu o partidă pe lună! Dacă m-ar fi iubit cu adevărat, masturbarea nu ar fi trebuit să constituie o problemă în cadrul cuplului, cu atât mai mult cu cât, ea este cauza dependenței mele. Am fi reușit să facem un compromis, am fi găsit o soluție care să ne mulțumească pe amândoi.

"In ceea ce priveste sexul..atat timp cat oamenii se inteleg si e bine, totul e permis, si normal, si masturbari si tot, cand unul din ei nu se mai comporta bine, deja nu mai e okey."

Perfect de acord cu tine, dar eu aș mai adăuga ceva: când oamenii se iubesc cu adevărat și sunt cu adevărat atrași unul de celălalt și nu sunt împreună din interes, totul este permis. Într-o relație normală și funcțională, nu trebuie să existe limitări în ceea ce privește sexul. Soția nici nu vrea să audă de sex oral, masturbarea nu-i place, la sex este praf și atunci, cum mai vrea ea să aibe o căsnicie funcțională. Un sex reușit în cuplu înseamnă mai mult decât să te pui capră și să spui: “hai, trage-mi-o!”. Probabil că în mintea ei, eu ar trebui să fiu mulțumit că am acces la păsărica ei, multe tipe au niște idei tâmpite și cretine referitor la asta și au impresia că dacă ele îți arată găurica, penisul bărbatului ar trebui să aibe o erecție instantanee și să-și piardă uzul rațiunii. Ei bine, la mine nu funcționează asta. Nu la vârsta de 40 de ani, după 22 de ani de relație și 17 ani de sex cu aceeași femeie. A venit momentul și pentru altceva, deja ce a fost până acum nu mai ajunge și nu mai este suficient. Masturbarea ar fi putut umple acel gol din viața noastră sexuală și ar fi avut un efect pozitiv asupra relației noastre. Dar ce-I poți cere unei femei orgolioase și proaste, care are impresia că, dacă mi-o freacă periodic din când în când, se transformă în vreo cadână, vreo sclavă sexuală sau mai știu eu ce…

Lipsa sentimentelor reprezintă cauza problemelor, iar certurile pe marginea acestei masturbări n-a făcut nimic altceva decât să-mi întărească ideea că ea nu m-a iubit niciodată și că m-a luat din interes. Această convingere nu face decât să afecteze negative relația noastră în continuare, chiar dacă în aparență pare că apele sunt liniștite. Simt că mă înstrăinez pe zi ce trece față de ea, nu-mi mai îmi pasă și nu mă mai interesează. Indiferent de argumente am adus eu în ultimul an pro masturbare, au lăsat-o rece. I-am spus printre altele, că dacă mă masturbează, simt că o iubesc mai mult și că-mi sporește dragostea pentru ea. Nu-I pasă, nu i-a păsat niciodată dacă o iubesc sau nu; era important acest lucru înainte de căsătorie, doar ca s-o iau de nevastă, acum nu mai are nici o importanță. I-am spus că mă masturbez singur uitându-mă la poze cu femei mai tinere decât ea și mai sexy. Nu-i geloasă, de ce ar fi dacă nu m-a iubit niciodată și nu a fost atrasă de mine niciodată? I-am spus că atunci când mă masturbează ea, pentru mine nu este decât ea în fața ochilor mei și doar ea este cea care contează. Nu-i pasă de absolut nimic, așa că am renunțat la argumente. Eu mă voi masturba singur în continuare, iar ea să se mulțumească cu 1-2 relații sexuale pe lună și alea de proastă calitate.
0
07-09-2016, ora 10:10
crisbal
Nu este medic/terapeut
crisbal
“P.S.: Eu nu judec pe nimeni. Consider ca daca un barbat are chef de de-astea, femeia sa fie anuntata inainte, nu dupa. Cred ca daca de tine si-ar fi batut joc 7 femei si ti-ar fi promis luna cu soarele, apoi te-ar fi parasit ca nu ai salariu orbitor, nu ai mai fi trimis tinerii nici la curvie, nici la preacurvie. Ca ai fi suferit, ca orice om.»

Clara_P, înainte de a posta, te rog eu mult să citești toate postările mele. După ce o faci, ai să constați că soția mea nu numai că știa că-mi place să fiu masturbat încă dinainte de căsătorie, dar chiar ea a fost cea care a provocat dependența. Deci, ea mă știa atât cu bune, cât și cu rele, înainte de a se mărita cu mine; masturbarea nu a apărut ulterior ca o surpriză pentru ea. Ce să anunți înainte? Nu are nici un sens ce spui...

Trimit tinerii la “curvie”, pentru că relațiile sexuale cu persoanele de sex opus sunt cele mai puțin dezamăgitoare decât iubirea sau relațiile de tip matrimonial. Tu ai impresia că eu nu am suferit la viața mea din cauza femeilor? Eu am fost un tip care a căutat toată viața lui o relație stabilă bazată pe o frumoasă poveste de dragoste. Am pariat pe chestia asta și am pierdut; soția mea părea singura reușită în acest domeniu, dar se pare că m-am înșelat și în privința ei. Dacă aș fi pariat pe sex, aș fi avut cel puțin 4-5 relații sexuale și nu una singură și nu aș mai fi fost atât de dezamăgit. Sexul până la urmă este o activitate reciprocă care mulțumește de regulă ambii parteneri, iubirea însă nu. Tocmai suferința mă îndeamnă să dau asemenea sfaturi.

«Ele asa poarta denumirea. Nu e ceva gresit pe denumire. Cati dintre noi nu am facut asta ? Cati dintre noi nu am stiut ca a face asta e "cica" un pacat si ca pacatul atrage dupa sine altele naspa ? Stiam. Dar nu ne-a pasat. Am zis ca suntem noi eroi. Si ca noua nu ni se poate intampla nimic.”

Nu înțeleg nimic! Ori ai un mod alambicat de a scrie, ori sunt eu greu de cap.

”Ia uita-te in viata prietenilor de varsta ta. Intreaba-i cum e ?”

Să-i întreb ce? Prietenii mei în general nu au ratat nici o ocazie în plan sexual, au fructificat tot ceea ce au prins. Puțini dintre ei au iubit cu adevărat o femeie. Toți sunt căsătoriți acum și au și copii. Cum este viața lor? Ca a tuturor... Nimeni nu are o viață de cuplu perfectă.

”Sfat, daca vrei:
Mergi frate fix la un duhovnic batran cu nevasta de mana. Ei sunt pt casatorie.”

Păi sunt căsătorit, nu? Nu trăim în concubinaj.

”O sa vezi ca o sa fie impotriva masturbarii si pt relatiile firesti. O sa va intareasca moral. Spovediti-va. Impartasiti-va.”

O să fie el împotriva masturbării, dar religia în sine nu condamnă în mod explicit masturbarea! În Biblie este dat exemplu Onan (de aici, se trage denumirea de onaniști celor care se masturbează). Onan însă nu se masturba, ci făcea ”coitus intrerruptus”, refuzând să însămânțeze pe soția fratelui său. Lăsând la o parte că la noi nu se aplică aceste datini stupide evreiești (că ești obligat să lași însărcinată pe nevasta fratelui tău decedat), repet Onan NU SE MASTURBA! El făcea sex cu nevasta fratelui, apoi ejacula pe pământ, motiv pentru care Dumnezeu s-a mâniat și l-a omorât. Ce înțelegem de aici? Mai păcat este să faci ”coitus intreruptus”, în ochii lui Dumnezeu decât masturbarea în sine. Noi am făcut asta timp de 10 ani, până ne-am hotărât să facem copil.

Hai s-o luăm altfel! Dacă am făcut sex înainte de căsătorie împreună cu soția, cum numești tu asta? Preacurvie? Păi dacă este așa, atunci masturbarea în cadrul cuplului este inocentă și chiar recomandată, deoarece nu este preacurvie, nu? De fapt, preacurvia nu înseamnă sex înainte de căsătorie, înseamnă desfrâu sexual, sex excesiv cu mai mulți parteneri, infidelitate conjugală, etc. Mă rog, popii o dau în lambada și o interpretează cum vor ei. Că dacă ei au anumite limitări sexuale din cauza religiei, atunci de ce să nu le aibe și restul lumii?

”Depasiti impreuna problema. Nu e numai chinul tau. E si chinul ei. Si viitorul chin al copilului daca abandonezi lupta.”

Conform nevesti-mii, problema este exclusiv a mea, deci eu sunt cel care trebuie s-o depășesc. Eu pot să trăiesc și fără mâna ei pe penisul meu. Pot foarte bine să mă masturbez și singur și, cu timpul, o să învăț să-mi placă mai mult decât handjob-ul. Soția mi-a spus că eu sunt problema, că mi se trage de la cap, eu sunt handicapatul, așa că... soluția este simplă. Eu nu-i mai cer ei nimic și mă rezolv singur. Ea nu mai are nici un chin, iar copilul chiar nu are ce căuta în discuția asta. Că o să fim la un moment dat 2 străini care se vor întreba ce caută unul lângă celălalt, asta este... acolo ajung în mod inevitabil cuplurile care nu se mai iubesc. Și sunt multe cupluri de genul ăsta în viața reală, care doar se tolerează și asta pentru binele copilului, crede-mă!

”Emotioneaz-o inainte de a dori relatii sexuale. O floare. O lumanare parfumata. O carte. Un lucru care i-ar face placere ca sa uite de toate si sa intre in transa. O femeie e mai anxioasa din fire fratilor. Nu se pun in miscare hormonii in ea ca la barbati. Ii trebuie stimului.”

Tu chiar nu înțelegi că noi avem relații sexuale de 17 ani și nu de câteva luni, așa ca tine? Au trecut vremurile cinelor romantice și nici atunci sexul nu era condiționat exclusiv de acestea. Dacă pentru fiecare partidă de sex, îți trebuie flori, lumânări parfumate, cărți și alte bazaconii enumerate de tine, atunci eu sunt de părere că acea relație este disfuncțională. Atracția trebuie să existe de la sine, nu ai nevoie de fiecare dată de cine romantice. Mai ales, că suntem căsătoriți, că avem copil (şi nu prea avem timp pentru noi), că nu mai suntem tineri (ne-am îngrăşat amândoi, deci, atracţia sexuală a scăzut în intensitate), că avem servicii și că ajungem obosiți acasă după 12 ore de muncă, etc. La tinerețe, au existat și cine romantice de genul ăsta și nu puține, dar vremea lor a trecut… și în orice caz, cinele romantice nu au șters cu buretele plăcerea mea pentru handjob.

”O imbratisare. O mangaiere. Un masaj. Nu va duceti direct: Hai ca tre sa prestezi, ca ti-am adus un buchet de flori, si alea ofilite.”

Îmbrățișările și mângâierile sunt pentru îndrăgostiți... o îmbrățișare, o mângâiere și, de ce nu, o masturbare... ce zici? Pentru doi oameni care se iubesc, nimic nu este imposibil și nimic nu este interzis. Flori aduc doar la ocazii speciale; dac-aș aduce în fiecare zi și-ar pierde semnificația și plus că ne-am certa la cuțite să cheltui 50 lei zilnic buchetul de flori x 30 zile = 1500 lei /lună, doar pentru a face sex. Ar fi chiar stupid, nu-i așa? Să faci datorii doar pentru a cumpăra flori, ca să faci sex!!!
0
07-09-2016, ora 15:11
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
Draga @crisbal, nevoia de protectie (inclusiv materiala) e una, satisfacerea tuturor capriciilor, urmarea tendintelor in ceea ce priveste moda, beauty, lifestyle pe banii partenerului e alta. Asta poate reprezenta o consecinta a feminismului de astazi dus la extrem. Adica ceva de genul "eu merit totul si daca capul nu ma duce sa am ce merit, folosesc partenerii in acest scop". E totusi o diferenta intre nevoie si capriciu...
"Orice femeie își dorește o viață mai bună, ferită de lipsuri și neajunsuri, mai ales dacă provine dintr-o familie săracă". Cu toate ca o majoritate covarsitoare gandeste asa, eu nu sunt de acord. Daca provii dintr-o familie saraca si vrei mai mult, trebuie sa faci ceva sa te "ridici" prin propriile mijloace, nu folosindu-te de altcineva. Asa ar fi ideal, bineinteles ca unele zic ca-i usor sa vb cand ai avut totul de-a gata dar e mai greu sa treci de obstacolele care sunt prea multe si atunci aleg calea mai usoara. Eu cunosc barbati care nu au avut "in spate" pe nimeni, familie fara posibilitati materiale, singura solutie in acel moment a fost o scoala profesionala pe cheltuiala statului, dar dupa ce au avut serviciu si-au continuat studiile, cu liceu la seral, facultate si s-au realizat pana la urma. Dar pt asta a fost nevoie de ambitie si de ceva creier, pt ca altfel probabil ca s-ar fi luptat cu morile de vant. Deci daca ei au putut, si o femeie poate, cu conditia sa nu fie f proasta, sa nu aiba copii in tot acest timp pt ca adio concentrare, etc. O fosta vecina avea si copil cand a facut Dreptul dar nu stiu daca-i ex cel mai bun pt ca am impresia ca a dat si spaga (avand deja un job bun) ca sa iasa totul bine.
Nope, te inseli, sotul meu nu este peste mine. Punand la socoteala proprietatile si bunurile exclusiv ale mele, eu sunt cu mult peste el de fapt. Daca ne referim doar la cash, aici e discutabil. El e businessman, daca vrei sa-i zici asa, mai concret, e provider de materie prima pt firme ce au ca obiect fabricarea articolelor din fire metalice s.a. Dar stai, ca aici urmeaza partea rizibila, nu in sensul ca o produce si o da la cine trebuie ci in sensul ca o cumpara din afara si o transporta pe rute ca Maroc-Romania sau China-Romania. Va rog sa nu radeti, asa a ajuns businessul in Romania. Un haos si un non-sens total. (Asta-i rezultarul muncii asidue a dragilor nostri politicieni care in nemarginita lor inteligenta s-au gandit ca e mai bine sa vanda pe 2 lei fabricile producatoare de materie prima rusilor pt fier vechi). Dupa un transport pe mare de cateva saptamani si toate costurile implicate, unde mai e profitul astora va intrebati? Acolo e si daca nu e il fac ei sa fie, intelegeti? In conditiile astea, nu e de mirare ca DNA-ul e ca un fel de "a doua casa" pt f multi...in fine. Banii n-au avut nici un fel de greutate in relatia noastra, cand l-am cunoscut nici nu se ocupa cu asta. Noi chiar stim adevarata valoare a banilor, spre deosebire de altii, adica azi ii ai, maine poate-s sub sechestru :D Ca sa fiu cinica, daca i s-ar intampla ceva sotului meu (ca de ex sechestrarea averii, inchisoare, toti sunt sub lupa DNA de la provideri pana la firmele producatoare), eu ca o materialista ce sunt ar trebui sa-i dau un sut in fund si sa-mi caut altul care sa ma intretina, nu? Afla ca nu e asa, eu il iubesc oricum si i-as fi alaturi indiferent de situatie. Il sfatuiesc aproape zilnic sa lase dracului activitatea asta, ca in Romania legile sunt de asa natura incat sa nu-ti permita sa faci afaceri cinstite, ci sa te forteze sa calci pe bec ca sa poti dupa aia sa dai cu subsemnatul la DNA. I-am zis ca putem sa ne bazam macar o perioada pe veniturile mele, ca nu as suporta sa-l desparta de mine. Nu vrea. Orgoliu masculin. Orice s-ar intampla, eu o sa-i fiu alaturi pt ca e un om care merita dar mai ales pt ca e omul pe care il iubesc. Deci, nu, in nici un caz NU l-as insela. Tu mi-ai trunchiat citatul meu catre @michael, in care ii ziceam ca oamenii care nu stiu sa-si respecte partenerele, le bat, le injura sau le inseala ar merita si ei la fel, adica sa guste un pic din propriul venin. Pe mine nu m-a injurat niciodata sotul nici macar la nervi, da, a ridicat tonul, chiar a zbierat odata, dar atat. Am vazut ca unii injura doar de dragul de a injura. Violenta verbala continuua nu are ce cauta intr-o relatie, violenta fizica tine deja de patologic.
0
07-09-2016, ora 15:26
cris_89
Nu este medic/terapeut
cris_89
"Si da, vreau să fie fidelă, că și eu i-am fost ei, 100%". LOL cand? Cand i-ai permis uneia sa-ti maseze zonele intime, si singurul lucru care te-a impiedicat sa treceti la actiune a fost faptul ca era minora? Sau cand ai stat cu alta 6 luni si atunci singurul lucru care te-a impiedicat sa faceti sex e ca respectiva nu te-a vrut? Sau cand ai facut sex phone si webcam cu 4 fete?
"empatie trebuia să ai doar față de mine și nu pentru nevasta-mea, deoarece dependența mea de masturbare se datorează în primul rând ei, că a acceptat să o facă" - dar de ce a acceptat? Ca sa nu te piarda. Tu spui ca e materialista si vroia sa se casatoreasca cu tine, dar ea ce zice? Ai vazut ca atunci la nervi ti-a zis ca i-a fost scarba sa-ti faca masturbare? Dar nu ti-a zis ca s-a casatorit cu tine pt bani si ca nu i-a pasat de tine, desi atunci cand esti sub presiune spui tot adevarul si nu-ti mai pasa de consecinte. Doar o ipoteza: daca te inseli tu si nu s-a casatorit cu tine pt bani? Vad ca tot timpul repeti ca tu provii dintr-o familie buna, cu facultate si ea nu, nu cumva tu esti prea obsedat de aceste diferente? Nu crezi ca le dai prea multa importanta? Paranoicilor, orice gest al partenerului li se pare suspect si il interpreteaza in conformitate cu ideile fixe din capul lor, nu cu realitatea. Intr-adevar eu merg pe varianta ta ca nu te-a placut, pt ca altfel cum sa ti se faca scarba de penisul iubitului? Dar intotdeauna exista o posibilitate mica sa ne inselam.
"Empatie trebuia să ai față de mine, căci ea a practicat masturbarea" - da, dar n-a practicat-o peste voia ta, corect? Ci ca sa-ti faca tie pe plac desi ea nu era satisfacuta.
"chiar atât de oarbă ești de feminism, încât nu realizezi că de fapt în această poveste eu sunt victima și nu agresorul?" - da, te-a agresat in asa hal incat ai devenit dependent, f interesant.
Si inca ceva din raspunsul dat lui clara_p: "Voi, norocoșilor, v-ați căsătorit și v-ați început viața sexuală! Noi nu" - dar cine v-a oprit? Ca ea a vrut din cate ne-ai spus, tu nu ai vrut. Atunci de ce te plangi atata si faci pe victima cand nu esti? Sau hai ca sa nu-mi mai zici feminista, nu esti singura victima.
0
08-09-2016, ora 22:41
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Cristal nevasta-ta acționează pe principiul "fimear scârbă de tine " ! :)
0
09-09-2016, ora 12:39
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Apropo de materialismul femeilor, singura categorie de femei nematerisliste deci prin urmare romantice sunt tigancile ! Alea accepta să stea si dintr-un cort sau vreo locuință părăsită, cu 3-4 puradei de crescut cu 20-30 de lei făcuți ad-hoc din vânzarea de sunătoare, leurda sau ghiocei culeși de pe câmpurile patriei ! :)
Adaugă un comentariu / răspuns
228 comentarii 1 2 ..... 678 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Frecventa sexului - importanta pentru viata intima?
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Mituri despre masturbare
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •