spasticitate după o lovitura la cap?!
Bună ziua,
În urma cu o săptămână m-am lovit la cap de tocul uşi din săritură. Tocul uşii este de lemn, nu mi-a curs sânge, nu mi-am pierdut cunoştinţa însă de atunci am spasme musculare şi o senzaţie de presiune in zona în care m-am lovit.Spasmele musculare au apărut după lovitura şi erau localizate mai ales la nivelul picioarelor, un tremur puternic. În momentul de fata aceste spasme se declanşează noaptea şi durează cam 10 minute
Ma trezesc transpirat şi tremur. Ce sa fac, neurologie mi-a prescris relaxirem 1 pastila seara. De asemenea în timpul zilei am o uşoară senzaţie de moleseala în picioare.Ce sa fac? Sunt speriat!
Mulţumesc!
În urma cu o săptămână m-am lovit la cap de tocul uşi din săritură. Tocul uşii este de lemn, nu mi-a curs sânge, nu mi-am pierdut cunoştinţa însă de atunci am spasme musculare şi o senzaţie de presiune in zona în care m-am lovit.Spasmele musculare au apărut după lovitura şi erau localizate mai ales la nivelul picioarelor, un tremur puternic. În momentul de fata aceste spasme se declanşează noaptea şi durează cam 10 minute
Ma trezesc transpirat şi tremur. Ce sa fac, neurologie mi-a prescris relaxirem 1 pastila seara. De asemenea în timpul zilei am o uşoară senzaţie de moleseala în picioare.Ce sa fac? Sunt speriat!
Mulţumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de o saptamana ma doare rau fruntea
- 1Lovitura la cap
- 0Lovitura la cap
- 1Lovitura la cap
- 1Lovituri la cap
- 2lovitura la cap
- 0balbaiala poate aparea in urma unei lovituri la cap?
- 5Lovitura la tampla
- 2Lovitura la cap
- 0Cazatura si lovitura la cap/ zona lob parietal
- 0Lovitura la cap
- 1lovitură la cap
- 0Lovitura la cap
- 1Lovitura la cap mai veche
- 0Lovitura usoara cap
- 0Ajutor! Lovitura bărbie, comotie? Ajutor urgent va rog!
- 2Ajutor! Durere la cap, rmn cerebral
- 1Durere in zona unde mi am spart capul
- 3Ajutor urgent - m-am lovit cu capul într-o cracă de pom
Mai multe informații despre: lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: