stari de emotie, amorteala a urechilor

25-07-2009
patroana
Nu este medic/terapeut
patroana
Sunt profesoara de matematica, la liceu va dati seama tot intr-o agitatie continua. De 2-3 luni (mai, iunie, iulie) am niste stari de agitatie manifestate prin ciulirea pavilioanelor urechilor, ca si cum as avea emotii foarte puternice sau as fi la o altitudine ridicata (o presiune asupra capului (la spate spre ceafa)). Incerc sa ma linistesc ca si cum mi-as dezmorti urechile dar nu prea reusesc.
Am doi copii unul de 7 ani si 3, 6 ani care cand se cearta sau se joaca galagios ma inervez foarte repede, manifestindu-ma prin tipat..
As vrea sa scap de aceste simptome, ce ma sfatuiti sa fac?
2 comentarii
0
25-07-2009, ora 20:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Intai o vizita la medicul de familie pentru a vedea valorile TA si necesitatea utilizarii sau nu a unor calmante usoare gen Distonocalm. Neaparat un concediu cu familia si, daca este posibil, de dus copiii, pe perioade scurte, la bunici, ca sa ai putin timp acum, in vacanta, sa te odihnesti, sa te refaci si sa te gandesti "la rece" la problemele pe care le ai.
0
25-07-2009, ora 20:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Astfel de simptome sunt netratabile cu medicina clasica, ca sa nu mai vorbim de vindecarea lor.
Calmantele nu va pot face decat sa nu le mai simtiti... cauza lor insa este altundeva.
Consultati un medic homeopat deoarece aceste simptome sunt rare si corespund numai la cateva remedii homeopate, care pot fi gasite deci usor datorita raritatii simptomelor.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul