stari de emotie, amorteala a urechilor
Sunt profesoara de matematica, la liceu va dati seama tot intr-o agitatie continua. De 2-3 luni (mai, iunie, iulie) am niste stari de agitatie manifestate prin ciulirea pavilioanelor urechilor, ca si cum as avea emotii foarte puternice sau as fi la o altitudine ridicata (o presiune asupra capului (la spate spre ceafa)). Incerc sa ma linistesc ca si cum mi-as dezmorti urechile dar nu prea reusesc.
Am doi copii unul de 7 ani si 3, 6 ani care cand se cearta sau se joaca galagios ma inervez foarte repede, manifestindu-ma prin tipat..
As vrea sa scap de aceste simptome, ce ma sfatuiti sa fac?
Am doi copii unul de 7 ani si 3, 6 ani care cand se cearta sau se joaca galagios ma inervez foarte repede, manifestindu-ma prin tipat..
As vrea sa scap de aceste simptome, ce ma sfatuiti sa fac?
2 comentarii
Intai o vizita la medicul de familie pentru a vedea valorile TA si necesitatea utilizarii sau nu a unor calmante usoare gen Distonocalm. Neaparat un concediu cu familia si, daca este posibil, de dus copiii, pe perioade scurte, la bunici, ca sa ai putin timp acum, in vacanta, sa te odihnesti, sa te refaci si sa te gandesti "la rece" la problemele pe care le ai.
Astfel de simptome sunt netratabile cu medicina clasica, ca sa nu mai vorbim de vindecarea lor.
Calmantele nu va pot face decat sa nu le mai simtiti... cauza lor insa este altundeva.
Consultati un medic homeopat deoarece aceste simptome sunt rare si corespund numai la cateva remedii homeopate, care pot fi gasite deci usor datorita raritatii simptomelor.
Calmantele nu va pot face decat sa nu le mai simtiti... cauza lor insa este altundeva.
Consultati un medic homeopat deoarece aceste simptome sunt rare si corespund numai la cateva remedii homeopate, care pot fi gasite deci usor datorita raritatii simptomelor.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Prosopagnozie?
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?