Stari de tremur si atacuri de panica.

Buna ziua,
Am fost la medic si mi s-a spus sa intrerup tratamentul cu xeroxat pe care il luam de circa 10ani.Mi-a fost bine o perioada de 5 luni, iar acum mi-e foarte rau, am niste curenti in mine, tremur si am atacuri de panica.As putea sa incep sa iau din nou xeroxat?
Va multumesc frumos.
Am fost la medic si mi s-a spus sa intrerup tratamentul cu xeroxat pe care il luam de circa 10ani.Mi-a fost bine o perioada de 5 luni, iar acum mi-e foarte rau, am niste curenti in mine, tremur si am atacuri de panica.As putea sa incep sa iau din nou xeroxat?
Va multumesc frumos.
3 comentarii

Vorbiti cu medicul de la care ati urmat tratamentul.

Puteti dar introduceti-l treptat incepand de la jumatate de doza cat luati inainte o saptamana si apoi doza intreaga. Trebuie sa aveti rabdare ca de data aceasta s-ar putea sa isi faca un picut mai greu efectul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60frica, panica ajutor!
- 8sper ca nu o sa treceti cu vederea!
- 5atac de panica si anxietate.. cum se poate vindeca?
- 10atac de panica
- 6Atac de panica?
- 95vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
- 3depresie, atac de panica si terapia power ki
- 13atacuri de panica
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 7Probleme cu atacuri de panica si anxietate
- 8Atac de panica
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 2tremurat la copil de 1 an si 10 luni
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 7Anxietate si atacuri de panica
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 13Anxietate sau altceva?
- 5un pic nedumerit
- 6Anxietate si atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Tremuraturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: