sunt gravida?
buna ziua! am 41 ani..ultimul ciclu l-am avut pe 8 februarie.. am facut un test de sarcina pe 22 martie si a iesit pozitiv.am respectat intocmai instructiunile..si a doua linie rosie a aparut imediat..in cateva secunde.. nu in 3-5 minute cum preciza prospectul. problema e ca nu am nici un simtom de sarcina..nici sani umflati sau durerosi..nici greturi.. absolut nimic.dupa ce am facut testul de sarcina.. am avut scurgeri rozii..dar f putin.cand apas in zona ovarelor.. ma doare.pe 8 aprilie sunt programata la un control ginecologic si ma voi lamuri. intrebarea mea..e posibil ca testul sa fie fals pozitiv? sau sarcina sa se fi oprit intre timp din evolutie? cam in perioada in care teoretic am ramas insarcinata..am luat ketonal..pt ca aveam dureri f mari de spate. afecteaza sarcina? va multumesc.
1 comentarii
Si eu cand am ramas insarcinata a2a oara nu am avut absolut nici.o simptoma. Dar tinand cont ca a2a liniuta va iesit imediat cred ca sunteti. Mie testul barza mia iesit fals pozitiv acum 2 luni dar tin sa mentionez ca dupa primele minute era negativ iar a 2a zi dimineata iubitul meu la vazut cu 2 liniute...deci trecuse f f f mult timp... Sper sa fie cum va doriti. Ineea ce priveste ketonalul nu stiu daca afecteaza sau nu sarcina... Sper sa fie totul cum va doriti dvs. Numai bine va doresc si o zi placuta
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 4as putea fi insarcinata?
- 3posibila sarcina?
- 5Sarcina sau nu?
- 2Karissa, am procedat corect?
- 0Sunt insarcinata?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 4sunt insarcinata?
- 5sarcina sau...?va rog
- 0Escapelle- o lamurire?
- 0Valori beta hcg
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: