Sunt insarcinata?

Buna! Am o problema. Am avut contacte sexuale protejate pe parcursul lunii octombrie si la inceputul lunii noiembrie( nu mai stiu precis datele). Menstruatia trebuia sa imi vina pe 15 noiembrie, si nu a venit nici pana azi( nu am neaparat menstruatie regulata, dar in ultimele 2 luni mi-a venit fix cu 2 zile mai tarziu decat luna precedenta). Insa, imi curge sange rosu inchis, dar doar asa cat sa pateze putin tamponul, arata mai degraba ca ultima zi de menstruatie la mine. Saptamana trecuta miercuri am fost la ginecolog unde mi-a fost facut un ecograf si mi s-a spus ca nu este nimic. De asemenea, dimineata urmatoare am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Nu iau anticonceptionale, dar ne-am protejat cu prezervativul(si nici nu a terminat inauntru). Am aceste 'scurgeri' inchise la culoare de duminica.De asemenea am si anumite dureri, care stiam ca sunt normale la incepututl vietii sexuale(am inceput-o in august anul asta) Ar putea fi un inceput de menstruatie? Exista vreo sansa sa fiu insarcinata?Sau vreo infectie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 8sunt oare insarcinata?
- 2pot ramine insarcinata?
- 0Probleme infectie sau sarcina ?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 0Prietena mea e posibil sa fi ramas insarcinata? Ajutor, va rog!
- 0Sarcina sau nu?
- 4Sarcina fara penetrare
- 2sarcina sau nu?
- 1Semne de sarcina
- 2Sarcina?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: