Sunt insarcinata?
Buna! Am o problema. Am avut contacte sexuale protejate pe parcursul lunii octombrie si la inceputul lunii noiembrie( nu mai stiu precis datele). Menstruatia trebuia sa imi vina pe 15 noiembrie, si nu a venit nici pana azi( nu am neaparat menstruatie regulata, dar in ultimele 2 luni mi-a venit fix cu 2 zile mai tarziu decat luna precedenta). Insa, imi curge sange rosu inchis, dar doar asa cat sa pateze putin tamponul, arata mai degraba ca ultima zi de menstruatie la mine. Saptamana trecuta miercuri am fost la ginecolog unde mi-a fost facut un ecograf si mi s-a spus ca nu este nimic. De asemenea, dimineata urmatoare am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Nu iau anticonceptionale, dar ne-am protejat cu prezervativul(si nici nu a terminat inauntru). Am aceste 'scurgeri' inchise la culoare de duminica.De asemenea am si anumite dureri, care stiam ca sunt normale la incepututl vietii sexuale(am inceput-o in august anul asta) Ar putea fi un inceput de menstruatie? Exista vreo sansa sa fiu insarcinata?Sau vreo infectie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 2Sunt gravida?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 5sarcina? orice opinie m-ar ajuta!
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 6cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...
- 0sunt insarcinata?
- 2oare sunt insarcinata?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 2sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: