menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
Acum 2 saptamani eram la mare cu prietenul meu si ne am atins acolo jos, insa cu prezervativ. A intrat putin, insa doar putin, deoarece sunt virgina si nu am vrut sa mergem pana la capat. Atingeri de felul acesta s au mai intamplat intre noi, dar mereu cu prezervativ. As avea si eu doua intrebari:
1. Daca si a schimbat intr o noapte de doua ori prezervativul, se poate sa fi existat pe acesta lichid
preseminal?
2. Pot ramane gravida daca a intrat doar putin cu prezervativul, iar eu sunt virgina?
Mentionez ca inca nu mi a venit menstruatia, iar astazi este a 13 a zi. Mereu imi intarzie 6 7 chiar 10 zile, o data mi a intarziat si doua saptamani. Sanii au inceput sa ma doara de vreo 10 zile. Este un semn ca o sa imi vina? Sunt foarte, dar foarte stresata.
1. Daca si a schimbat intr o noapte de doua ori prezervativul, se poate sa fi existat pe acesta lichid
preseminal?
2. Pot ramane gravida daca a intrat doar putin cu prezervativul, iar eu sunt virgina?
Mentionez ca inca nu mi a venit menstruatia, iar astazi este a 13 a zi. Mereu imi intarzie 6 7 chiar 10 zile, o data mi a intarziat si doua saptamani. Sanii au inceput sa ma doara de vreo 10 zile. Este un semn ca o sa imi vina? Sunt foarte, dar foarte stresata.
4 comentarii
1.Daca si-a pus corect prezervativul nu are cum sa fie pe el lichid seminal.
2.Sarcina apare atunci cand spermatozoizii trec de colul uterin si migreaza in sus spre uter, deci iti poti raspunde si singura daca ti se putea intampla. Este practic imposibil din ce ai descris, deci stai linistita.
3. Dar din jocuri din astea poti lua BTS, poti ramane insarcinata din neatentie si mai ales nu poti sa iti pastrezi virginitatea. Daca vrei sa ramai virgina nu e cazul sa lasi un barbat sa se joace cu penisul langa vaginul tau, sa ii dai de inteles ca esti dispusa sa mergi mai departe. Nu e moral nici pentru el, nici pentru tine. Deci ai grija de tine.
2.Sarcina apare atunci cand spermatozoizii trec de colul uterin si migreaza in sus spre uter, deci iti poti raspunde si singura daca ti se putea intampla. Este practic imposibil din ce ai descris, deci stai linistita.
3. Dar din jocuri din astea poti lua BTS, poti ramane insarcinata din neatentie si mai ales nu poti sa iti pastrezi virginitatea. Daca vrei sa ramai virgina nu e cazul sa lasi un barbat sa se joace cu penisul langa vaginul tau, sa ii dai de inteles ca esti dispusa sa mergi mai departe. Nu e moral nici pentru el, nici pentru tine. Deci ai grija de tine.
Pot lua Bts chiar daca folosim prezervativ?
Da.Candidoza, herpes, condiloame se pot lua si din contact piele pe piele, secretii sau prin spori.
Am o relatie destul de serioasa, si nu cred ca este cazul. Multumesc mult pentru raspunsuri, stiam si eu undeva ca e imposibil, dar aveam nevoie sa mai aud de la cineva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 4oare pot sa raman insarcinata?
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 4intarzierea menstrei
- 3posibila sarcina?
- 6Pot pastra sarcina?
- 3sarcina?
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 0Sunt gravida?
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
- 9Menstruatie intarziata