Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
Salut!
Am si eu o intrebare(stiu ca nu prea este posibil, dar vreau sa aflu mai multe pareri)
Saptamana trecut eu si prietena mea ne-am jucat putin fara haine(doar in chilotei).Adica ne-am frecat unul de altul si cred ca pe chilotii mei au fost spermatozoizi.Exista posibilitatea sa ramana gravida? mentionez ca menstruatia ei incepea pe 10, pe 12 am facut asta(si nu ii venise mentruatia) si nici pana acum nu i-a venit mestruatia.Mentionez ca in ultimul timp avea menstruatia regulata dar cand era mai mica o avea si neregulata.Ea este virgina1
Am si eu o intrebare(stiu ca nu prea este posibil, dar vreau sa aflu mai multe pareri)
Saptamana trecut eu si prietena mea ne-am jucat putin fara haine(doar in chilotei).Adica ne-am frecat unul de altul si cred ca pe chilotii mei au fost spermatozoizi.Exista posibilitatea sa ramana gravida? mentionez ca menstruatia ei incepea pe 10, pe 12 am facut asta(si nu ii venise mentruatia) si nici pana acum nu i-a venit mestruatia.Mentionez ca in ultimul timp avea menstruatia regulata dar cand era mai mica o avea si neregulata.Ea este virgina1
1 comentarii
In primul rand nu are cum sa ramana daca e virgina si in al 2 lea rand spermatozoizii nu au cum sa treaca prin chilot si sa ajunga in vagin iar apoi la ovul :))) Asta e tare
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 4sunt insarcinata? urgenta
- 7duphaston sa fie problema?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 26Am facut-o fara prezervativ.. sunt nedumerita
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 10Insarcinata sau nu?
- 5intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
- 2pot fi insarcinata?
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 7posibila sarcina? va rog un raspuns cat mai rapid!!
- 2posibilitate sarcina?
- 3Sunt gravida?
- 7Sunt gravida ?
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 1Însărcinată sau nu ?
- 0Escapelle- o lamurire?
- 2sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: