Sunt oare în depresie? Sau nu?
Bună ziua., am 28 ani și ma numesc Ana, am un băiețel de 7 ani dar de 3 ani viata mea sa schimbat în rău cu ajutorul și acceptul meu ca nu suport sa fac pe victima trebuie sa recunosc și sa îmi asum toate greșelile făcute. Problema mea este ca am devenit prea rece în interiorul meu ca mama ca femeie adică simt ca nu am sentimente știu poate ca o râdeți dar nu eram asa. Ma lupt de mai bine de un sa las jocurile de noroc.nu mai am încredere în mine nu mai am orgoliu lipsa de respect fata de mine si asta înseamnă ca si de cei din jur. Fac lucrurile mecanic. Am stări sa ma omor sa iau pastile plâng deodată ma simt un nimic si stiu k greșesc fata de băiatul meu ca doar pe mine ma are. Dar simt ca nu mai fac fata psihic aștept sfaturi va mulțumesc
3 comentarii
Bună ziua,
Cel mai bine in situatia descrisa ar fi sa mergeti la un psiholog-psihoterapeut pentru evaluare. Cred ca aveti multe de discutat.
Cel mai bine in situatia descrisa ar fi sa mergeti la un psiholog-psihoterapeut pentru evaluare. Cred ca aveti multe de discutat.
Mergi cat mai repede la psihiatru sa-ti dea un tratament pt ca ai o depresie evidenta cu aplatizare afectiva ! Treaba cu jocurile de noroc e incercare inconstienta de a-ti imbunatati starea psihica ! Cu tratament medicamentos poti scapa in 2-3 saptamani si de gandurile de moarte si de aceasta " dependenta" !
Bafta la consultatie si sa revii cu vesti bune cat mai repede !
Bafta la consultatie si sa revii cu vesti bune cat mai repede !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Schizofrenie. Un alt delir - un nou episod psihotic?
- 2Caut psiholog cu experiență pe Looksmaxxing / cultura incel
- 2Terapii noi(tms/tme/hipnoza)?
- 10Vorbesc rad si scot diferite sunete ciudate de unul singur
- 11Tipuri de activități pentru petrecerea timpului liber?
- 8Evaluare medicală forțată/Încredere
- 2Pentru cei diagnosticati cu o boala psihica
- 11Schimbare medic psihiatru
- 7Anxietate/depresie
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice