Sunt putin speriat, dar si foarte optimist.. (problema penis)
Deci cred ca de 1 an de zile nu am avut vro relatie neprotejata, mereu m-am protejat, nu sigur inca ce am, dar vreau sa imi dai un reply urgent. Cu vro cateva luni in urma am observat o mica umflatura cam cat un bob pe porumb poate putin mai mic, pe langa vena principala (ceea mare), la atingere nu ma doare, dar nici nu prea mi se pare sa fie mobila, in acest caz sincer nu prea stiu ce sa stiu, am pipait putin mai tare si ar fi parca sub vena, si cam iese pe partea stanga cum ar sta un penis normal, de accea am fazut mica umflatura, totusi cand imi este in pozitia 'mare' nu se mai observa nimica ca si cum nu e nimica, si chiar la pipait nu mai este nimica, doar in pozitia initiala se observa daca stau si ma uit la ea.. VA ROG AJUTATIMA !
Precizand: Nu doare la atingere, nu ma jeneaza, doar cand il vand nu stiu ce ar putea fi, e normal apropo aceea mica umflatura se afla cam pe la jumatatea penisul, in pozitia normal.. mai jos de cap, si cam exact pe mijloc..
E pe langa vena principala, si partea stanga, dar parca putin e degesupt de vena.. va rog ajutatima...
Precizand: Nu doare la atingere, nu ma jeneaza, doar cand il vand nu stiu ce ar putea fi, e normal apropo aceea mica umflatura se afla cam pe la jumatatea penisul, in pozitia normal.. mai jos de cap, si cam exact pe mijloc..
E pe langa vena principala, si partea stanga, dar parca putin e degesupt de vena.. va rog ajutatima...
2 comentarii
Va rog frumos, nimeni nu ma poate ajuta? Vro idicatie ceva?
Alte subiecte recente din această secțiune: