Extractie masea si fixare coroana dentara dupa 4 zile

12-12-2022
Karmakarma
Nu este medic/terapeut
Karmakarma
Buna ziua, in urma cu 2 saptamani am avut o lucrare mai ampla, 7 masele scoase, 7 tratamente de canal, 2 implanturi si montarea a 24 coroane dentare toate acestea in 5 zile.Una din masele care este in partea stanga jos a avut o extractie mai dificila si a fost inca din prima zi destul de dureroasa. Mi a a prescris antibiotic inca din prima zi de la extractie.In aceasta zona unde este extractia mi s a montat o coroana dentara.Toata gingia din stanga jos a fost f imflamata si dureroasa iar acum dupa mai bine de 2 saptamani a inceput sa sparga si sa curge infectia din gingie. Intrebarea mea ar fi daca credeti ca ar fi necesar sa mai iau antibiotic ?Am luat deja 15 zile de amoxicilina.Am intrerupt antibioticul de 4 zile.Din pacate nu pot sa va trimit poze, tocmai de aceea am incercat sa explic cat mai mult tot procesul prin care am trecut.Mentionez ca durerea pare sa inceapa sa cedeze odata cu infectia care a inceput sa curga si falca s a desumflat destul de mult dar inca este inflamata gingia si are infectie.Multumesc anticipat pt raspuns.
1 comentarii
0
19-03-2023, ora 08:47
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

Este important să vă vedeți un medic dentist cât mai curând posibil dacă aveți o infecție dentară și inflamație care persistă după o extracție de dinte și după ce ați luat un curs de antibiotic. Infecțiile dentare pot deveni severe și pot afecta alte părți ale corpului, așa că este important să fie tratate cât mai curând posibil.

Medicul dumneavoastră poate decide dacă este necesar un alt curs de antibiotic pentru a trata infecția. În funcție de starea dumneavoastră de sănătate și de evoluția infecției, medicul poate decide să vă prescrie un alt antibiotic sau să vă ofere alte opțiuni de tratament, precum tratamentul cu un antiseptic oral sau un antiinflamator. De asemenea, este posibil să fie necesară o intervenție dentară suplimentară, precum curățarea profundă a zonei infectate sau, în cazuri mai severe, o intervenție chirurgicală.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: