tensiune 9 cu 6 ce inseamna?
Buna ziua.
Mi-am facut analizele pe acel talon venit de la sanatate. Dupa ce mi s-a luat sange doctorul meu de familie mi-a spus sa astept pentru a-mi lua si tensiunea. Am avut o mare surpriza cand am aflat ca am 9 cu 6.
Ce inseamna acest lucru?
Mi-am facut analizele pe acel talon venit de la sanatate. Dupa ce mi s-a luat sange doctorul meu de familie mi-a spus sa astept pentru a-mi lua si tensiunea. Am avut o mare surpriza cand am aflat ca am 9 cu 6.
Ce inseamna acest lucru?
2 comentarii
Este vorba despre hipotensiune arteriala. Exista o hipotensiune esentiala, este frecventa, cel mai adesea fara semnificatie patologica si o hipotensiune simptomatica ( manifestata prin oboseala, senzatia de negru in fata ochilor, greturi, varsaturi, sincope, intepaturi precordiale, stare depresiva, etc), intalnita in diverse afectiuni cardiace, neurologice, endocrine, tratament cu diuretice, vasodilatatoare, etc... Daca nu prezinti si alte manfestari, ca cele mentionate mai sus, nu ai afectiuni care se pot insoti de hipotensiune, ai o hipotensiune esentiala;Nu neglija exercitiile fizice;numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2valoarea normala a tensiunii la 47 ani
- 6Alergie anestezic la stomatolog
- 4am descoperit ca am o tensiune anormala, de la ce o fi?
- 10tensiune mica-neoxigenare a creierului
- 12ce as putea sa iau pentru tensiune?
- 5de 8 ani am probleme cu sforaitul
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 3Probleme tensiune!
- 13operatie fiere si tensiunea arteriala oscilanta
- 2Tensiune prea mica pentru donare sange
- 6Tensiune 18 si caldura excesiva in corp!
- 11Tensiune arteriala
- 4Relatia probleme inima-tensiune
- 2Tensiune oscilatorie
- 0cand fac efort imi creste tensiunea
- 9dupa o perioada f. stresanta, am probleme cu tensiunea
- 4tensiune in scadere la 35 de ani
- 4Tensiune mica ?
- 1Tratament
- 1Probleme cu tensiunea arterială?
Mai multe informații despre: Tensiunea arteriala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: