Tensiune oscilatorie
Buna ziua si un sincer La multi ani!. Ma numesc Costache Mihail si sunt din Zalau. Am auzit de medicii de la Institutul Inimii din Timisoara care, pe langa faptul ca sunt adevarati profesionisti, se comporta in mod deosebit cu pacientii (asculta cu rabdare, sunt calmi, etc.). As dori sa-mi spuneti la cine imi recomandati sa merg pentru un consult amanuntit si cum sa procedez, eventual pentru o planificare si daca trebuie trimitere de la medicul de familie. Va multumesc!
2 comentarii
Eu crerd că trebuie trimitere. Altfel riscaţi să aşteptaţi mult pe acolo sau poate să nu puteţi fi primit. Deasemene avă pot spune că există tratamente pe baza de plante care stabilizează tensiune şi o fixează pe valorile normale. Nu sunt eficiente nici cele hipotensive nici cele hipertensive ci un amestec de plante special pentru tensiunea oscilantă.
Va multumesc pentru raspuns. In momentul in care voi sti exact ce am va voi contacta fiindca am incredere in tratamentele naturiste.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sunt grav bolnav de CMOH
- 2Palpitații, tensiune ușor crescută și o stare foarte ușoară de amețeală constantă
- 2Probleme cardiace sau probleme ale sistemului nervos?
- 0Soft holter
- 1Subdenivelare ST in panta la testul de efort
- 1Durere in spate și piept
- 2Tensiune la efort
- 2Insuficienta cardiaca
- 1Problema cardio
- 2Puls foarte mare