Tensiunea arteriala
Doresc sa stiu daca sexul danueaza unui hipertensiv.
Prietenul meu are 57 ani si tensiune arteriala emotionala. Este sub control medical si tratament de mai bine de 2 luni, dar tensiunea nu scade sub 170. Oscileaza intre 170 si 240.
Sexul ii poate afecta si mai rau starea de sanatate? Avem relati intime o data pe saptamana si vad ca oboseste repede.
va multumesc
Prietenul meu are 57 ani si tensiune arteriala emotionala. Este sub control medical si tratament de mai bine de 2 luni, dar tensiunea nu scade sub 170. Oscileaza intre 170 si 240.
Sexul ii poate afecta si mai rau starea de sanatate? Avem relati intime o data pe saptamana si vad ca oboseste repede.
va multumesc
1 comentarii
Buna ziua. Orice efort, inclusiv de tipul acesta, poate face tensiunea arteriala sa creasca, sau poate da probleme cardiace acute daca exista dinainte cardiopatie ischemica. Tensiunea intre 170 si 240 este controlata foarte prost, tratamentul pe care il are nu ii este suficient, in doua luni de tratament ar fi trebuit sa scada. Ar trebui sa mearga din nou la cardiolog (mai bine decat la interne sau medicina de familie), sa introduca ceva in plus in schema de tratament.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2valoarea normala a tensiunii la 47 ani
- 5Tensiune cauzata de emotii
- 11Lokren si Aspacardin
- 3Cresterea tesiunii
- 7alimentatie-nutritie-dieta
- 4Tensiunea arteriala
- 4exoftalmie - recomandare tomografie
- 4Tensiune 161 cu 82 la 21 ani
- 7Valeriana poate ucide!?
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 3pot avea puls intre 60-80 pe minut si tesiunea ridicata?
- 3tensiune mare si palpitatii
- 0Sarcina si tensiune 140 90 saptamana 36
- 0cand fac efort imi creste tensiunea
- 3tensiune arteriala 125/90
- 4Probleme tensiune-inima !
- 3Tensiune arteriala mare dimineata
- 1Probleme cu Tensiunea?
Mai multe informații despre: Tensiunea arteriala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: