Tentative de sinucidere

113 comentarii 1 2 34 Înainte ›
0
15-01-2010, ora 02:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
*să-I negaţi
*însă atenţie
0
15-01-2010, ora 02:49
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Aha, deci sintem liberi sa alegem dar daca nu votam cu dumnezeu o sa ne ia dracu ! :)))) Tare !
Multumim pentru amenintare.

Va iubesc, dragii mei ! (cum spune Florin Piersic)
0
15-01-2010, ora 03:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cine nu este cu DUMNEZEU, este împotriva Lui, adică este antihrist. Trage singur concluziile...Nu te-am ameninţat, doar ţi-am scris ce am citit în scrierile Sfinţilor Părinţi, atât. Eu sunt un om ca şi tine, nu sunt un Sfânt. Şi eu fac păcate, dar îmi asum responsabilitatea pentru ele. Ateismul este mai mult decât păcat, este o pseudo-câştigare a locului în IAD.

Şi eu vă iubesc, dar nu cum spune domnul Florin Piersic, ci cum spun eu! ;))
0
15-01-2010, ora 03:50
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Sint deja in iad. Iar moartea nu poate fi decit o eliberare... Dar stii ce... ? Eu n-am nevoie sa ma sinucid caci voi muri de moarte naturala atunci cind nu voi mai suporta durerea.
Totusi, vreau sa cred ca exista alta cale de rezolvare.
0
15-01-2010, ora 03:51
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Atita timp cit n-am murit, inseamna ca mai suport.
0
15-01-2010, ora 07:23
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Există o altă cale de rezolvare, întotdeauna există, dar va fi conştientizată şi fructificată la momentul oportun.
O zi superbă;)
0
15-01-2010, ora 10:46
user61314
Nu este medic/terapeut
user61314
Terminati odata cu discutiile astea, si eu cand m-am simtit rau scriam pe forumul asta ca ma sinucid, dar uite ca nu s-a intamplat si de atunci sunt mult mai bine
0
15-01-2010, ora 12:58
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Pai nici una din sinuciderile astea de pe forumuri nu sint adevarate, sint mai mult un strigat de ajutor. Cind lumea crede ca mori, te asculta... inloc sa-si astepte rindul sa vorbeasca. Daca ar vrea s-o faca cu adevarat nu s-ar mai rupe funia.
0
15-01-2010, ora 14:42
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
"Religia - o frază de dânşii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
Şi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi...
Nu! moartea cu viaţa a stins toată plăcerea -
Cel ce în astă lume a dus numai durerea
Nimic n-are dincolo, căci morţi sunt cei muriţi."

Nick, daca tu si Eminescu ati fi trait in timpurile medievale, l-ai fi ars pe rug sau l-ai fi omorat cu pietre pentru blasfemie. "Cine nu este cu DUMNEZEU, este împotriva Lui, adică este antihrist!" N-ai evoluat prea mult de la "Sfanta" inchizitie... Dai sfaturi atotstiutoare insa esti intolerant si perfid, "Ateismul este mai mult decât păcat, este o pseudo-câştigare a locului în IAD". Ma bucur ca n-o sa fim colegi :))
Ca exercitiu de creatie, esti dragut sa ne spui ce este Dumnezeu, raiul si iadul? Cu cuvintele tale, nu ale "Sfintilor Parinti"...
0
15-01-2010, ora 18:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Herzeleid,

Mesajul postat de tine este egal cu mulţimea vidă, este o mizerie monumentală, la fel ca şi mintea care locuieşte în cutia ta craniană.
Nu am nicio legătură cu Inchiziţia şi nici nu-mi permit să judec pe nimeni, nici atât să omor; am postat simple observaţii.
Nu dau nici sfaturi atotştiutoare şi nu sunt nici perfid sau intolerant...mai ai vreo "constatare" bazată pe propriile tale frustrări şi limitări substanţiale? Nu-ţi poţi permite să-mi analizezi "atotştiinţa", pentru că NU există. Nu există om omniscient, doar Slfa şi Omega este omniscient.
Te bucuri că nu o să fim colegi? Nu te bucura cu anticipaţie, judecata va fi făcută de Dumnezeu; nu ştie nimeni unde va ajunge, în Rai sau în Iad, deci...

"Ca exercitiu de creatie, esti dragut sa ne spui ce este Dumnezeu, raiul si iadul? Cu cuvintele tale, nu ale "Sfintilor Parinti"..." - Nu rezolv exerciţii pentru a furniza materie primă oamenilor, materie folosită ulterior pentru sarcasmizare şi hulire, deci...cumpără-ţi Catehismul ortodox şi află de acolo cine este DUMNEZEU.
Toate cele bune!

P.S. Observ că se adună ateii precum hienele la sfâşiat o zebră; mi-e greaţă de aversiunea lor faţă de Dumnezeu, în consecinţă, nu voi mai accesa acest topic niciodată. Multă sănătate, lumină mentală şi iertare din partea lui Dumnezeu.
Bye!
0
15-01-2010, ora 18:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
*Alfa şi Omega
0
15-01-2010, ora 18:53
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Mr. Dr. Nick:
"mizerie monumentală, la fel ca şi mintea care locuieşte în cutia ta craniană", raspuns din partea unuia care posteaza motto din Maica Tereza. Apropos, mizeria de mesaj este citat din Eminescu, in caz ca nu ai citit in viata ta alta carte in afara de bibile...
Iata ca poti sa-ti dai arama pe fata, esti un ipocrit plin de ura si frustrari ce pozeaza in discipol messianic. Nu am nimic cu oamenii credinciosi, indiferent de religia lor. Dar de ce as fi eu tolerant cu tine daca tu esti intolerant cu mine si cu cei care nu cred? Credinta este un dar, nu un proces cognitiv. Daca poti sa crezi, o faci, daca nu, nu... Aversiunea mea nu este fata de Dumnezeu ci fata de tine. Tu nu ai habar ce e Dumnezeu...
Sunt 5 miliarde de oameni pe pamantul asta care nu sint crestini. Ii numesti pe toti hiene?
"Cine nu este cu DUMNEZEU, este împotriva Lui, adică este antihrist!"
"Ateismul este mai mult decât păcat, este o pseudo-câştigare a locului în IAD"
Astea sint simplele tale "observatii"... N-au nimic in comun cu "Sfanta Inchizitie"??? Esti la fel de intolerant, limitat si agresiv ca si slujitorii Bisercii de la 1500.
Ai postat in jur de 4500 de interventii pe acest site. Ai deschis sute de topicuri. Ori ai zeci si sute de afectiuni, deci esti foarte bolnav, ori pur si simplu iti place sa te bagi in seama. Faptul ca te-ai bagat sa tratezi atatea subiecte medicale inseamna ca esti o somitate si ar trebui sa ti se dea macar o medalie. Ori, este posibil ca suferi de tulburari psihice si vrei sa compensezi lipsurile din viata ta cu atentia pe care o capeti pe acest site prin interventiile tale pseudo-pertinente si "profund" crestine...
Iti multumesc ca nu vrei sa mai postezi pe acest topic insa ti-as fi si mai recunoscator daca ne-ai scuti de defularile tale pe acest site in intregime.

P.S. M-am amuzat teribil cand ai facut urmatoarea erata la un comentariu de mai sus:
"*să-I negaţi" in loc de "*să-i negaţi" bineinteles, cu referire la Dumnezeu. Mi-a adus aminte de un citat din Cioran "Teologia n-a mai pastrat pentru Dumnezeu decat respectul majusculei"...

Seara buna
0
15-01-2010, ora 19:43
Costy2009
Nu este medic/terapeut
Costy2009
Aprob 100 % ce spune Daniel !
Dane, bate cuba tata, am citit si parca as fi scris eu.
ASA ESTE, s-a intrebat careva cand aude pe vreunul care vrea sa se sinucida, in ce categorie se afla acela ?!
Iar alta intrebare pe care eu acum o pun, DE CE foarte putini oameni sunt capabili sa priceapa ca orice om are un prag de suportabilitate al durerii ? Daca acest prag este depasit, fie el si omul sanatos, nu mai suporta si doreste sa puna capat chinului.
Alta intrebare, de ce e rau in a pune capat chinului prin moarte ?

Cu Iadul, ce ma, l-ati vazut voi ? Ati fost voi acolo si v-ati intors ca sa stiti despre ce vorbiti ? Nu ma refer aici la Daniel, desigur, ma refer la restul.
AICI este Iadul, aici este raiul, eu unul m-am convins, moartea este o eliberare la un moment dat, atunci cand Iadul de aici devine la un moment dat insuportabil pentru careva.
Dupa moarte nu mai esti bolnav, nu mai trebuie sa muncesti, nu mai trebuie sa faci sport ca sa nu te ingrasi, nu mai trebuie sa faci foamea ca sa nu te ingrasi, nu mai poftesti la nimic, nu mai suporti scarboasa batranete, deci in cateva cuvinte "NU MAI SUFERI", deci rezulta ca moartea este un As in maneca pentru cine poate sa o faca in acel moment.
In alta ordine de idei, Dan are iar dreptate partial, daca un om chiar vrea sa se omoare, nu se mai rupe funia, am spus partial, intrucat s-ar putea ca sa nu reusesti chiar daca vrei, se poate intampla sa dai rateu.
In general cei la care se rupe funia...vor sa impresioneze, cine vrea sa faca asta pe bune, tace si face, cel mult se afla dupa aia !
Semnul adevaratului suferind care nu mai poate si care vrea sa moara, este faptul ca acela chiar se fereste sa afle careva de ce are de gand sa faca, tocmai sa nu fie salvat la o adica, intrucat el chiar nu minte. Apoi isi calculeaza fff atent metoda, nu o face ca taranul, alege o metoda cat se poate de sigura si cat se poate de comoda (sunt destule, cap iti trebuie), in nici un caz spanzuratoarea, aruncatul de pe bloc, aruncat in fata masinii, baut detergenti, etc...
Nici macar nu va face acasa gestul, intrucat exista sanse sa fie gasit si salvat in timp util. Pleaca de acasa si se va asigura ca minim 72 ore nu poate da nimeni de el.
Deci...e grele. Ultimul semn este consecinta si anume dupa ce a murit se afla de el.

Iar cu amenintarea aia cu "Daca nu esti cu Domnul.", pai ce-i aici ? E dreptul meu sa fiu cu cine vreau, unde scrie ca daca nu-s cu el sunt cu cel rau ? Daca o fi altu' mai bun ca el ?! Problema asta v-ati mai pus-o ? Numai tampenii stiti sa debitati, vorbiti din scrisele bogatanilor fara sa judecati.

Inca odata Dane, nota 10.
0
16-01-2010, ora 01:24
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
TheQ, nu l-am vazut pe cel rau si nici nu imi doresc!!
Dar eu am o nedumerire totusi...Tu vrei sa il ajuti sau nu pe cobra?Ca nu mai inteleg nimic...Pe de o parte spui ca e bine sa se trateze, pe de alta parte ca nu, ba ca se ingrasa, ba ca nu stiu ce...ba o tii langa cu sinucisul s.a.m.d.Hotaraste-te, pana la urma de ce parte a baricadei esti?Am inteles din prima ca esti ateu!
Altceva...?
Eu nu stiu ce tot sariti asa ca arsi, cand vedeti ca unii mai cred si in Dumnezeu??Care e problema voastra pana la urma??
0
16-01-2010, ora 02:50
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
TheQ, daca ti-a placut ce am scris intra si pe aici, poate mai povestim :
http://forum.romedic.ro/prod/SUFERINTA_EXTREMA_!_037529.html

Herzeleid, deci eu de azi incolo sint fan Eminescu :))

jaquelinne, noi nu sintem atei, sintem doar oameni.
0
16-01-2010, ora 14:21
Costy2009
Nu este medic/terapeut
Costy2009
jaquelinne

Nu sar deloc ca ars, eu doar am spu o parere, care e treaba ? Si legat cu subiectul asta scurt spun inca ceva si anume ca eu cand am vorbit pot sa argumentez, insa voi NU, atata tot. E exact cum as crede eu ca x este Superman, dar nu l-am vazut niciodata, habar n-am ce si cum, doar am citit undeva de el.
Desigur insa, fiecare crede in ce doreste.
Care e problema ? Iti zic eu care, anume din cauza asta mai marii lumii au reusit sa manipuleze oamenii, vor reusi mai departe, ne zbatem in mizerie daca nu s-ar cere la o adica doar sa nu ajungem in "Iad" sau cum ii spuneti voi.
Ptr un nivel de trai nu s-ar revolta lumea, arabii au facut dezastru atunci cand occidentalii au facut misto de religia lor (ca mureau de foame nu prea-i durea asa tare ca erau manipulati prin religie sa nu-i doara), deci vezi ce au reusit astia mari sa faca prin asta ? Asta ma deranjeaza.

Cu Cobra eu am spus, ca i-a dat 4 medicamente, nu cred ca este bine, e prea mult, prea multe toxice in corpul lui, am zis ca a faucut bine ca principiu si anume ca s-a dus la un medic, dar am spus ca trebuia mai intai sa se duca la psiholog, poate scapa de medicatie.
Sau mai bine, poate reusea singur cu propria minte sa-si dea seama de cauze, sa nu mai fie nevoie sa-i spuna psihologul ce trebuaia el sa realizeze de fapt, ca pana la urma asta e psihologul, pe deoparte un amagitor, pe de alta parte e pentru oameni care nu prea au un orizont asa larg, te duci acolo ca sa-ti spuna ala ce ar trebui sa faci, lucru pe care poti si tu sa stii daca te duce mintea.
Ca este posibil sa se ingrase, nu e asa ? V-ati pus vreunul problema de efectele secundare catastrofice ce le poate aduce asa tratamente ? In principal luarea in greutate, lipsa erectiei, scadere libido, etc..deci cucu mancare ca te faci cat blocul, cucu relatii sexualeca nu mai merge, pai atunci ce faci ? Ti se iau toate placerile, atunci medicatia nu face decat sa te drogheze pe moment, apoi dupa ce scapi de ea, fie nu mai revii la greutatea normal asa cum f multi au patiti, se stie asta, si cu ce ramai ? Mai bine te sinucideai :)))))))).
Dar...sigur ca poate sa si ajute, este posibil, dar putin probabil, in general trebuie tratata cauza si nu efectul bolii.
Mai stiu eu pe unul care era inginer, nu era aurolac, lua antipsihotice si antidepresive date de medic, desigur, statea omu' cu ochii pe pereti, nu avea pofta de mancare, nu avea chef de nimic, statea si vegeta aiurea, era cam ca o leguma din aia doar care nu se stingea, adevarat ca nu s-a ingrasat, insa..nici om nu prea mai era, prietena nu avea dar nu doar ca nu mai poftea, dar nici nu mai putea.
Cum a inceput facultatea a doua, cum in 2 luni a si inceput sa faca falci, deci deja incepe sa se ingrase intrucat mananca un pic mai mult cum e si normal.
Si-a dat peste cap organismul lenevind metabolismul un an, acum cand mananca ca un om normal, se ingrasa, pai ce-i asta ? Zice el ca e mai bine, dar..se vede clar ca e vai de mama lui.
Nu am nimic cu medicii, dar nu prea i-am vazut sa repare pe vreunul cu adevarat psihic, calitatea vietii e de tot rahatul tratandu-te cu medicamente.
Nu v-am vazut pe unul sa puneti problema asta. O puneti numai pe aia ca moare omul si atat (vezi ? Asta tot de la religie vi se trage, nu conteaza calitatea ci doar durata vietii, ca doar cine mai muncea ptr bogati, daca saracul nu avea frica de moarte hahahaha...).
0
16-01-2010, ora 15:34
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Aoleu, lasati-ma frate, ca m-ati innebunit de tot!Discutiile astea devin interminabile, fixate pe un anumit punct, asa ca vorbiti intre voi, ca poate va intelegeti mai bine!
TheQ, tu esti doctor cumva?Daca da, atunci prescrie-i tu niste medicamente care sa nu aiba efecte adverse, ca eu una nu ma pricep, mai ales la tratamente din astea...pt tulburari psihice.
Tu ai ce ai cu religia vad...Omule, nu suntem oameni cu puteri supranaturale, si in afara de un simplu sfat pe care l-am dat acestui baiat, nu am facut nimic rau, dar v-ati gasit voi ateii sa protestati...
Si nu o tine langa atat cu fanatismul, ca nu sunt fanatica, cred in Dmnezeu da, iar daca voi nu credeti este treaba voastra, pe mine una nu ma intereseaza si nici nu ma afecteaza in vreun fel!
0
16-01-2010, ora 19:06
Costy2009
Nu este medic/terapeut
Costy2009
Daca te deranjeaza asa mult discutiile, pleaca ! Pe mine nu ma deranjeaza, de aia sunt pe forum sa discut, nu sa fac economie, o sa facem dupa ce murim destul.
Poate-s si doctor, cine stie ?! Poate nu.
Insa eu ceva te intreb, daca NU TE PRICEPI, de ce trimiti omul la doctor fara sa cunosti unde-l trimiti ? :).
Daca nu stii ce riscuri presupune !
Cu D-zeu da, ai dreptate, fieare crede in ce vrea, n-am zis nimic, doar o parere.
Insa repet, ce pana mea cauti pe formuuri daca te inerveaza oamenii care au ceva de spus ?
Toti sunteti asa vad ca, va supara orice discutie mai de doamne ajuta, plecati in aia mea d-aici.
Hai ca eu nu-s Dan, el este prea fin, sunt mai pa fatza, pleaca dracu si lasa-ne-n cucu' meu d-aci de redusi mintal ce sunteti voi astia care va deranjeaza mereu cand cineva discuta mai amanuntit, nu pricepeti ce se vorbeste, si gata "lasati-ma frate", lasa-ne tu.
0
16-01-2010, ora 19:15
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Aaaaa nu, asa ceva nu se poate ! Daca incepem sa ne injuram ca tiganii nu e bine.
Imi cer eu scuze pt TheQ... desi te inteleg perfect TheQ.
O sa raspun mai detaliat mai tirziu, si aici si dincolo.
0
16-01-2010, ora 19:45
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Si uite cum iti dai arama pe fata!!Atat poti, atat faci...
Si ce rau imi pare ca am postat la subiectul lui Dan...Pana ta...sa ti-o tii sub aripa, ca s-ar putea sa ti-o tai si sa ramai olog!Nici nu ma mai mir acum de ce esti atat de singur.si ca nu ai o iubita...si ca..multe...Reviziuieste-ti comportamentul mai bine si vei avea de toate!
Doctor nu esti, m-am convins dupa felul tau de a vorbi...
Pai tocmai de aia trimit omul la doctor, ca eu nu sunt in masura sa-i ofer tratamente sau consultatii, ca altfel eram doctor, intelegi??Eu ii pot oferi un sfat, o vorba buna, ceea ce tie iti lipseste in totalitate!
Cred ca ar trebui sa dai si tu o tura pe la medic, poate te mai calmezi!
Pricep foarte bine chiar ce se discuta, insa aceasta "discutie" a devenit plictisitoare baiete, ca tu ai un fix anume si vrei sa il impui si la altii!!NU MERGE!!!
0
16-01-2010, ora 19:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Aaaaa, si voi intra pe forum pana cand o sa vomiti tu si fierea din tine!!Ca nu ai tu vreo putere suprema incat sa ma elimini din forum!
Iti lipsesc CLAR cei 7 ani de acasa!!Ia uite aici vocabular de mahala, nu cum imi striga mie Herzeleid!!
Yakkkk, ce oameni.
Bine ca m-a ferit Dumnezeu de oameni ca voi, ca traiesc printre oameni normali si nu frustrati!!
0
16-01-2010, ora 21:19
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
, , Semnul adevaratului suferind care nu mai poate si care vrea sa moara, este faptul ca acela chiar se fereste sa afle careva de ce are de gand sa faca, tocmai sa nu fie salvat la o adica, intrucat el chiar nu minte. Apoi isi calculeaza fff atent metoda, nu o face ca taranul, alege o metoda cat se poate de sigura si cat se poate de comoda (sunt destule, cap iti trebuie), in nici un caz spanzuratoarea, aruncatul de pe bloc, aruncat in fata masinii, baut detergenti, etc...
Nici macar nu va face acasa gestul, intrucat exista sanse sa fie gasit si salvat in timp util. Pleaca de acasa si se va asigura ca minim 72 ore nu poate da nimeni de el.
Deci...e grele. Ultimul semn este consecinta si anume dupa ce a murit se afla de el, ,

Da-mi voie sa te contrazic.Nu toti se sinucid departe de lume ca sa nu ii ajute.Am vazut un caz cand un om s-a spanzurat in balcon de sarma de rufe, atunci toti veciinii l-au vazut.S-au aruncat de pe bloc in vazul tututror.Studentul de la Timisoara care s-a aruncat de la etajul 7, crezi ca i-a pasat ca-l vede cineva?Stiu pe cineva care s-a indopat cu pastile si nu a zis o vorba celor de la ambulanta ca s-o salveze. Nu toti vor sa inpresioneze
0
17-01-2010, ora 00:36
Costy2009
Nu este medic/terapeut
Costy2009
jaquelinne

Daca vrei sa stii, doctorii injura de rup...chiar in Bucuresti este o clinica particulara unde este un neurolog fost colonel, sa vezi cum injura ala de fata cu asistenta de MORI, asta asa ca paranteza, se poate verifica.
Dar n-are treaba, am cei 7 ani de acasa, insa m-am saturat mereu de "lasati-ma frateeee", toti sunteti plictisiti cand nu intelegeti sau nu va convine ceva.
M-am comportat in mod natural, asta este, asta sunt eu, era mai bine sa ma comport fals ? Eu nu cred.
Asta am simtit, asta am spus.
Poti sa intri pe forum, ca eu nu am treaba, nu stau eu sa-mi vomit fierea ca intri tu aici, am zis simbolic "pleaca". Iar in alte ordine de idei nu stau acuma sa-mi pun mintea cu tine sa ai o pana da net cand vreau eu (a se citi "flood" ce inseamna dar nu inundatie, are sens figurat la net), nu are sens, aici chiar as dovedi ca n-am cei 7 ani de acasa.
Intra, spune ce doresti, no problemo.
Frustrat sunt, am recunoscut, dar nu are legatura cu ce am spus la sectiunea asta. Asta e, mare noroc ai ca tu nu ai motive, foarte bine. Eu n-am avut norocul sa nu fiu, astea au fost conditiile. Faptul ca ai avut tu, nu e meritul tau, ci soarta. Asa cum nici vina mea nu e ca am iesit asa cum am iesit.

Da, l-ai trimis la medic pe Cobra, insa ti-am spus, sunt multe riscuri la psihiatrii, foarte multe, uneori dusul acolo te distruge definitiv.

Cobra, eu nu am spus ca toti vor sa impresioneze, dar cei ce vor sa o faca trebuie sa-si ia masuri de precautie, sigur ca ala care s-a aruncat de pe bloc, stia CLAR ca si daca e vazut, nu poate fi salvat, insa cea cu pastilele, ai vazut ca n-a spus, deci in cazuri de risc, unde poti fi gasit sau salvat, este musai sa te ascunzi, altfel, poti sa ratezi si risti sa nu mai fii nici macar ca inainte, ci sa ramai distrus pe viata, ca astia cand te salveaza nu tin cont ca nu mori dar ai sechele, te salveaza si atat.
0
17-01-2010, ora 01:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
TheQ, eu zic sa incheiem aici, ca m-am cam sictirit de atata cearta!Am lucruri mai bune de facut, decat sa imi pierd timpul cu discutiile astea, care in fond nu ajuta pe nimeni, iar cel ce ar fi trebuit ajutat era cobra.
Si daca citesti primul meu comentariu din acest topic, ai sa vezi ca nu l-am trimis pe cobra la doctor ci la psiholog.In fine...
Cobra daca mai ai ceva de spus, spune, iar eu iti voi raspunde, in masura in care ma si pricep, ca vezi si tu ce s-a iscat aici.
0
30-01-2010, ora 11:00
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Am revenit.Pana acum am fost internat la o sectie barbati de la spitalul Socola.Primele zile nu am dus-o chiar asa de bine, s-a complicat treaba, am avut halucinatii, am fost legat de pat, am fost indopat cu pastile si injectii ca sa ma linistesc dar pana la urma am scos-o la capat.Dar am inceput sa ma simnt din ce in ce mai bine si asta e grozav.Acum sunt acasa din cauza unui examen care trebuie sa-l dau marti si doctorita mea mi-a dar o permisie de cateva zile.dar dupa ce expira trebuie sa ma intorc la spital.Cand ma intorc mai am de stat o saptamana si dupa aceea am scapat de spital ca de pastile probabil o sa iau mult timp.Sper doar ca lucrurile sa mearga bine si sa ies cu bine, , din tot rahatul asta in care m-am bagat, ,.Va mai sriu zilele viitoare inainte sa ma intorc la spital.
P.S.Scuzati greselile de ortografie, am scris in graba.
0
30-01-2010, ora 23:07
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
cobra, ma bucur ca ti-ai revenit si imi cer scuze, eu am crezut ca zici la misto
0
30-01-2010, ora 23:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dragii mei,

Atat de rau m-au tulburat anumitele postari din acest topic incat pentru cateva ore am ramas fara grai.

Pentru cine ne-a rugat sa ii explicam prin cuvintele noastre ce este Dumnezeu...

Dumnezeu este iubirea suprema, lumina, caldura, speranta, bucurie, nadejde si pace...

Cine va simti acele lucruri in sufletul sau inseamna ca il poarta pe Dumnezeu in suflet...

Cobra draga,

Sa iti faci tratamentul asa cum ti l-au prescris doctorii si o sa vezi ca totul va fi bine.

Noi, prietenii tai virtuali vom fi alaturi de tine si te vom sustine in continuare.

Sa nu mai deznadajduiesti niciodata caci nu esti singur pe lume si Cel de Sus o sa iti aline durerea si suferinta prin care treci in modul cel mai rapid cu putinta.

Cu pace,

Clara
0
30-01-2010, ora 23:48
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Clara, iti multumesc din nou de raspuns desi intrebarea nu era pentru tine la acel moment. Oricum, daca are vreo importanta pentru tine, sa stii ca si pentru mine Dumnezeu are aproape aceeasi semnificatie.
Cand aveam aceasta conversatie cu Nick, l-am intrebat despre asta pentru a afla cum gandeste si evident, el nu ar fi fost de acord cu definita pe care ai dat-o din simpul motiv ca nu corespunde cu ce sta scris in Catehismul ortodox.
Oricum, discutia asta am incheiat-o, fara nici un rezultat, evident, dar am concluzionat ca fiecare e liber sa creada in ceea ce il face sa simta mai bine.

Seara placuta la toata lumea,
Herz
0
12-02-2010, ora 01:02
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Cobra, ma bucur ca te simti mai bine!Probabil ca ti-a revenit si pofta de viata, asa ca sa iti scoti din cap prostia aia...stii tu care!Mai da-ne de veste!
Imbratisari!
0
24-02-2010, ora 22:32
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Si dupa alte 2 saptamani de Socola am venit acasa.In sfarsit mi-au dat drumul.mi-au dat tratament acasa, sunt multe pastile pe care le iau cu strictete dar cel putin sunt acasa.In astea 3 sapt de spital la inceput a fost nevoie de forta fizica si multe sedative sa ma potoleasca darm-am linistit acum si sper ca sa fie bine in continuare.Adica atata timp cat ma tin de tratament sunt linistit daca ma las de el nu prea stiu ce se intampla, probabil ma intorc la ce am fost si nu o sa-mi placa.eu sper ca sa fie bine
Adaugă un comentariu / răspuns
113 comentarii 1 2 34 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul