Tentative de sinucidere

113 comentarii 1 2 3 4
0
24-02-2010, ora 23:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cobra,
Bravo, mă bucur că te simţi bine. Continuă tratamentul şi efectele pozitive se vor consolida pe parcurs. Nu modifica dozele fără acordul medicului, nu uita să le iei la momentul indicat de medic şi nu consuma alcool sau alte substanţe care interacţionează negativ cu medicaţia neuro-psihiatrică.
Toate cele bune şi multe împliniri în viaţă.

D-nă Clara,
DUMNEZEU este ceea ce ESTE (Dumnezeu - Eu sunt Cel ce Sunt), este Lumină şi Iubire şi...tot ceea ce decurge din aceste 2 stări. Îmi cer scuze dacă v-a deranjat interacţiunea mea cu Herz şi ceilalţi oameni cu idei potrivnice, aşa am simţit că trebuie să fac. Să fiţi binecuvântată!

Herz,
Nu-ţi mai permite să vorbeşti în numele meu. De unde ştii tu, că nu sunt de acord cu definiţia d-nei Clara? Am spus eu că definiţia nu corespunde cu ce este scris în Catehismul ortodox? Eu am spus doar că, dacă-ţi doreşti să ştii cine este Dumnezeu, să studiezi Catehismul ortodox, atât, nimic mai mult. Nu interpreta cum doreşti tu, interpretează cum a fost contextual.
Ai încheiat tu discuţia fără niciun rezultat, eu am încheiat-o cu un rezultat, pozitiv pentru mine, negativ pentru tine. Rescriu ce am scris şi în alte posting-uri - Dumnezeu să-ţi ierte toate principiile eronate şi predilecţia către abordări negativiste şi potrivnice.
...Şi da, fiecare este liber să creadă în ceea ce-l face să se simtă "mai bine" AICI, nu neapărat şi DINCOLO, ţine cont de diferenţă şi nu mai alimenta confuzii, pentru că vei suporta consecinţele de rigoare.
Să fii binecuvântat!

Jackie, ce mai faci, nu ai mai dat niciun semn de viaţă? Mi-e dor de tine. Pup!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
25-02-2010, ora 00:00
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Nick, esti o sursa inepuizabila de umor :) L-ai adus pe Dumnezeu din Evanghelii la Dumnezeul "care Este" in tara lui Vanghelie...
Discutia noastra am incheiat-o pentru ca esti evident labil psihic iar tratamentul homeopat pe care il urmezi probabil te-a dezechilibrat si mai tare. Te-am sfatuit atunci sa-ti aprofundezi credinta la un nivel personal in loc sa o mazaglesti ca pe graffiti pe toti peretii. Degeaba, deci ma indoiesc ca rezultatul discutiei noastre a fost unul pozitiv pentru tine.
In fine, cam atat poti deocamdata dar o sa intelegi cand o sa te faci mare; iti multumesc pentru "avertizarea" ca voi "suporta consecintele de rigoare", deja mi-am pus cravata de culoare violeta ca sa ma protejez :))
0
25-02-2010, ora 00:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mulţumesc pentru ironii, Herz! Să fi binecuvântat :)
Sunt labil psihic :)))))))))))))))))))))))) Da, aşa par pentru tine, de fapt...invidia ta este labilă şi necamuflată. Tu eşti o sursă inepuizabilă de...viclenie, dar nu funcţionează cu toţi. Să nu crezi că mă intimidezi, nu vei reuşi niciodată să mă faci să cred ce vrei tu să cred. Nu vei reuşi niciodată să stopezi ce am început să fac, aşa că... Aaaa, stai liniştit, tratamentul homeopat a durat doar o ZI, nu mai multe. Nu m-a destabilizat deloc, doar mi-a produs nervozitate pe fondul citirii unor erozii marca herzeleid, daniel şi alţi oameni demni de...consiliere şi disciplinare.
"Avertizarea" aceea a fost o evocare, dar tu, ca de obicei, te concentrezi pe denigrări, nu pe analizări şi decriptări informaţionale.
Stai liniştit, înţeleg mai bine decât îţi poţi imagina tu, Slavă Sfintei Treimi. O să "înţelegi" tu mai bine ce ţi-am spus, dar sper să nu fie prea târziu.


P.S. " L-ai adus pe Dumnezeu din Evanghelii la Dumnezeul "care Este" in tara lui Vanghelie... "
- Citeşte Biblia, şi-ţi vei da seama de - " Eu sunt Cel ce Sunt ", până atunci, foloseşte-ţi mâinile la altceva, nu la scris ironii şi la denigrat, understood? Bye!
0
25-02-2010, ora 00:54
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Hai ca a fost tare aia cu "mâinile la altceva". :)))

Herz, tre sa recunosti, Nick e de-al nostru ! ;) doar ca nu si-a dat seama inca...
0
25-02-2010, ora 01:30
rudolf
Nu este medic/terapeut
rudolf
problema mea este e ca ca amavut 2 incercari de suicid.una campe acum 5 ani de zilee.eram certat cu prietena ma pe care o stiamm de la varsta de 11 anii eram doar amiciii atunicii mai mult si mai mult cu surioara ei era ceva seriosin dupa vreo cativa ani ne intalnimintro discoteca si ramanema muti amandoieram chiar noi.in fine am facut prezentarile si nu ne ne venea sa credem cum aratam noi dar mai aless eaa
acum ea avea 16 ani iar eu 20, dupa 3 luni de relatye am avut o cearta mai apriga la care ea nu a vrut sa mai auda de noi.si atunci mia venit bazaconia in minte am sa ma omor sai dovedesc ca am iubito.erap rima fata pe care o iubeam cu adevarat.am luat pastile cu coniac inn nr de vreeo 12 bineanteles amajuns la urgenta spalaturi stomacale si perfuzie pana dimineata.si pe urma binenteles rusinea de pe urma.
ceadea doua izbanda sa intamplat acum s saptamani dupa o rela tie de un 1 jumate am uitat de toate prietenele pe care le am avut cei drept nu prea multe numai pentru ca o iubeam enorm numtrbuia pe nimeniin afara deea era speciala dar trbuie sa recunosc ca toata vina sau in mare parte o am eu pentru ioiuam enorm si inca o iubesc dar pentru ca nu prea iam arat aceasta afectyune pentru car o am eu pentru ea de frica sa nu sio ia in cap si dupa aia sa te invarta pe degete nui prea aratam degand in cad doar cand trebuia.mai si typam la ea dar tot ea venea a 2 zii si se punea langa mine sa o iert nu styu ptr ce prostye.ne certam des dar impacarile erau foarte fericite.de obicei ne certam 2-3 zile dar ne impacamma duceammo cautamimiceream scuze ai explicamca eram nervos si in se rezolva.insa la ultima cearta mai aorinsa intervenind si prietena ei care o influenta negativ conra mea nici nu a mai vrut sa auda de mine.am inceput sai trymit sms dar nu raspundea aminceput sa o sun da nu raspundea de fapt am aflat ulterior ca nu o lasa prietena ei sa raspunda dar in fine iam trimis buchete cu trandafiri acasa prin curier nui ceream impacare doar o sansa sai dovedesc adevarata mea iubire fata de ea.vazand ca nu pot ajunge nk cumla ea amluat o hotarare dupa ce dau examenul la Drept Penal am so fac
si am facuto a 2 oara am luat medicamente cu alexandrionsi binenteles ce a urmat va deaty seama.nici macar nu a venit sa ma vada inernat..cemi puteti spune despre cazul acesta chiar amasa probleme mari.ajutatyma
0
25-02-2010, ora 02:24
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Offffffff, iar se tin lant certurile astea.Incetati odata!
Lasati-l pe Nick in pace, ca nu stiti nimic despre el sau despre problemele de sanatate pe care le are!!In orice caz nu sunt pe plan psihic asa cum cred unii...
Nick, ti-am lasat in celelalte topicuri motivele pt care nu am mai reusit sa intru asa de des pe net.
rudolf, pai tu daca la fiecare esec vei continua sa incerci sa te sinucizi, nu stiu care fata o sa accepte o relatie cu un partener las ca tine!Fetele au nevoie sa stie sau sa creada ca au langa ele un barbat puternic, nu un fricos de viata!!Si faptul ca cea din urma nici macar nu te-a vizitat in spital, spune totul!Este clar ca nu te iubea si ca putin ii pasa daca mori sau nu, asa ca, ia-ti viata asa cum ti-a fost data si renunta la ideea asta cu sinuciderea, ca oricum, sincera sa fiu, in ziua de azi nu se merita sa mori pt cineva!!
0
25-02-2010, ora 05:39
rudolf
Nu este medic/terapeut
rudolf
pe undeva ai mare dreptate.simi place cum ai spus ca nici macar nu ma vizitat.iar prima a venit de cum a auzit.dar te intreb oare se poate preface o fat timp de un jumate ca plange pentru tine dar de fapt sa se prefaca.eu am fost de 2 ori amenintat de madalina asa se numeste ca se sinucide daca nu mai stau cu ea pentru ca a fost o perioada in care nu am vrut sa mai stau cu ea a inceput sa planga si sami spuna ca fara mine langa ea isi ia viata.o data am intervenit cand a vrut sasi taie venele noroc ca am plecat de acasa spre ea.nu styu ce sa mai cred.faptul ca imi reprosa tot timpul ca nu o iubesc ca stau cu ea numai din plictiseala, am vrut sa fac un gest nebunesc si sai dovedesc ca o iubesc enorm de mult.eu chiar am facut nu am glumit.numi explic cum o fata care plangea pur si simplu daca nu ne vedeam 2 zile, cum poate da uitari 1 an jumate mai ales ca a fost cea mai lunga relatie alu amandoi.ma iubit si am iubito, intradevar ca eu nui prea aratam chestya asta si pentru asta ma simt vinovat.dar oare dupa ce sa intamplat mai pitem fi impreuna?oare am o problema psihica dat find faptul ca este a 2 oara ce fac o prostye de genul asta?
0
25-02-2010, ora 14:48
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Nick, ti-am zis ca esti funny :) Pentru ce as putea sa fiu invidios pe tine? Invidie labila??? Nici asta n-am inteles...
Eu am incercat sa fiu amabil si sa-ti dau circumstante atenuante pentru iesirile pe care le-ai avut si pe care tu insuti le-ai pus pe seama tratamentului homeopat. Dar daca zici ca nu a durat decat o zi, atunci trage tu concluziile.
Deocamdata tu intelegi doar ce iti serveste Sfanta Treime ca fiind adevarul absolut si din cauza asta, o polemica interesanta e greu de realizat. Abia cand vei putea separa religia de credinta, vei fi liber de constrangerile actuale. Lumea impartita in alb si negru, in bine si rau nu exista decat in basme si in... Biblie. Religia (si nu credinta) face ca jumate de lume sa fie pagani iar cealalta infideli, asa fiind considerati cei ce nu apartin religiei cretine, respectiv mahomedane, binele si raul fiind doar o chestiune de perspectiva. Ce privesti tu ca erezie este gandirea libera, lucru care l-a facut si biserica crestina inca de la infiintarea ei.
Eu iti doresc sa te faci bine de orice afectiuni spune jaquelinne ca ai suferi si sa fii sanatos pentru ca asta e cheia pentru o gandire normala, "mens sana in corpore sano".
Cu bine,
Herz
0
25-02-2010, ora 15:38
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
* "crestine"... sorry, pe cuvantul meu ca n-am facut-o voit !!!! Graba naste erori acolo unde nu erau intentionate!
0
25-02-2010, ora 20:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Herz,

Da, tratamentul a durat o zi, dar reacţii pe care le-a produs...mai multe zile :) Am tras toate concluziile necesare. Nu sunt aşa cum spuneţi voi, cei care dorţi să mă abateţi de la ce doresc să fac (pozitiv), dar, dacă voi vă simţiţi bine afirmând că sunt bolnav psihic, foarte bine, consideraţi-mă cum doriţi. Pentru tine, gândirea normală este gândirea pe care o ai tu şi cei de nivelul tău, dar, din păcate pentru tine, asta nu înseamnă că ceea ce crezi tu...este şi ceea ce este...corect, ca de altfel şi în cazul meu, aşa că...hai să ne rezumăm la ce considerăm fiecare şi să evităm situaţiile combative.
Eu privesc ca erezie orice nu se încadrează în credinţa ortodoxă, punct, nada mas y nada menos. ;) Aşa am fost insuflat de către cine am fost insuflat şi aşa defilez pe drumul vieţii. Cui nu-i convine, să fie binecuvântat, cui îi convine, la fel :)

" Eu iti doresc sa te faci bine de orice afectiuni spune jaquelinne ca ai suferi si sa fii sanatos pentru ca asta e cheia pentru o gandire normala, "mens sana in corpore sano". "
- Mulţumesc pentru urare, să fii binecuvântat cu tot ce doreşte Dumnezeu să fii. Cheia pentru o gândire normală este...înţelepciunea insuflată de Dumnezeu (nu "înţelepciunea" cealaltă, adică viclenia).

Post Scriptum - "Invidie labilă" este un termen compus care face parte din literatura (de specialitate) de psihologie abisală (psihanaliză), de aceea nu-i cunoşti accepţia şi nu poţi face interpretarea adecvată.


Cu prietenie,
Mr. Nick ;)
0
25-02-2010, ora 21:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Jackieeeeee,

Mulţumesc pentru suport. Nu te mai chinui să îndrepţi ce este strâmb, adică imaginea pe care o au aceşti domni dsp mine. Lasă-i să creadă ce doresc (nu pot fi pe placul tuturor). Eu voi continua să fac ce-mi place să fac pe acest forum (de factură pozitivă), şi...punct!
Mi-a fost dor de tineeeeeee, mă bucur că ai făcut un mic popas pe forum, mi-ai mai redus din gradul de dor. Poate ne vom sincroniza pe messenger, Doamne ajută, să mai vorbim ca între...prieteni foarte buni :)
Te pup dulce de tot, numai bine.

D-nule Rudolf,

Dacă ştiţi că sunteţi predispus la ideaţie suicidară şi la a o pune în practică, vă rog să consultaţi medicul psihiatru, altfel, Doamne fereşte, tentativele dvs. de a vă sinucide se vor concretiza (la un moment dat). Nu vă mai lăsaţi afectat de toate circumstanţele negative, detaşaţi-vă de ele. Consultaţi medicul şi împreună cu dânsul veţi lua cea mai bună decizie (cu privire la conduita medicală).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)


Cu respect,
Mr. Nick ;)
0
25-02-2010, ora 22:31
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
O discutie logica intre ratiune si "asa sta scris in stele" nu putem avea asa ca mai voi limita doar la a evidentia penibilul afirmatiilor tale, Nick.
"Eu privesc ca erezie orice nu se încadrează în credinţa ortodoxă, punct, nada mas y nada menos". Rezulta clar din afirmatia ta ca Papa este nada mas y nada menos decat un... eretic (pentru ca este catolic)!!!
:)))))))))))))))) O alta perla marca Nick din ciclul "Cine nu e cu mine, e impotriva mea"! Bravos!
Nu te mai intreb care ar fi pedeapsa pentru eretism pentru ca ne amintim din cartile de istorie...
Termenul compus "invidie labila" intr-adevar nu-l cunosc pentru ca nu am studii de specialitate in domeniul psihologiei ci in alte domenii. Doar din curiozitate, ti-as fi recunoscator daca mi-ai explica ce inseamna, eventual un link la definitie :) pentru ca am o oarecare presimtire ca termenul este din nou "compus" de tine iar acceptia si interpretarea lui sunt stiute doar de tine. Daca ma insel, te rog sa ma scuzi.
Pe curand,
Herz
0
25-02-2010, ora 22:47
rudolf
Nu este medic/terapeut
rudolf
Mr.Nick. vreau sa te anunt ca am consultat medicul psihiatru si am fost si internat o saptamana in spital.spre surprinderea mea nu am nimic cel putin asa mi-au spus medici cu care am discutat printre care si doamna psiholog.tulburari discomportamentale despre asta mi-au spus ca este vorba.acum nu stiu cat de grav este asta.poate ma ajutati sa inteleg mai bine.si ca sa specific la a 2 incercare nu am avut niki macar o secunda intentia de a-mi lua viata ptr ca D-zeu mi-a dato si doar el are dreptul sa o ia.a fost un gest disperat la reprosurile pe care le aveam din partea ei precum ca nu o iubeam am vrut sa-i arat ca sunt in stare de orice ptr.ea.
0
25-02-2010, ora 23:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Herzeleid,

Noi doi nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, înţelegi? Deci, ca şi concluzie, nu voi mai interacţiona cu tine NICIODATĂ, pentru că nu avem nicio şansă să ajungem la un consens. Tu interpretezi ce scriu eu, din prisma amalgamului de informaţii provenite din multe religii, de aceea NU vei mai avea plăcerea/neplăcerea să-mi mai citeşti vreun mesaj care să ţi se adreseze (ca şi reply). De ce? Pentru că-ţi doreşti constant să mă denigrezi. De ce? Asta numai tu ştii.
Intenţionat am scris: "Eu privesc ca erezie orice nu se încadrează în credinţa ortodoxă, punct, nada mas y nada menos", să văd ce reacţie vei avea. Ai reacţionat exact cum am presupus.
Erezia este o neconcordanţă cu considerentele celor care formează sinoadele ecumenice, a oamenilor care au aprofundat ce a propovăduit Mântuitorul nostru Iisus Hristos; este o neconcordanţă cu ce consideră DUMNEZEU, nu cu ce consider eu. Eu nu-mi pot aroga niciun drept, pentru că nu sunt sacerdot, nu sunt analist, nu sunt istoric, nu sunt...NIMIC (ex. de erezie - docetism).

Este ultima noastră formă de comunicare, deci...îţi doresc un viitor strălucit şi Dumnezeu să te ajute.
P.S. Invidia labilă este sentimentul egocentric de părere de rău, produs de succesul celuilalt, dar care nu are caracter constant, ci variabil, nu are cadenţă bine determinată. Este şi logic, de altfel, dar numai dacă ai o minte comprehensibilă, dacă nu, îţi baţi joc de cei care o au şi îi consideri nebuni.
Nu-ţi ofer niciun link, pentru că informaţia mi-a parvenit din lectură, nu de pe internet.


Toate cele bune!
Cu respect,
Mr. Nick;)
0
25-02-2010, ora 23:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
D-nule Rudolf,

Eu nu v-am judecat acţiunile, doar v-am făcut o mică observaţie. Numai Dumnezeu judecă, pentru că doar El este Dreptul Judecător.
Tulburările de comportament sunt clasificate în Manualul de diagnostic şi statistică a tulburărilor mintale (DSM - IV), deci, sunt catalogate drept probleme psihice. Sunt de mai multe tipuri, cu grade diferite de frecvenţă şi gravitate şi intensitate.
Medicul psihiatru nu v-a prescris un tratament? Dacă nu v-a prescris înseamnă că nu aveţi nevoie. probabil aveţi nevoie doar de o consiliere psihologică.

Toate cele bune şi multă sănătate :)
P.S. Nu mai încercaţi niciodată să vă sinucideţi. Sinuciderea este un păcat împotriva Sfântului Duh. Dacă-L iubiţi pe Dumnezeu, dacă vă iubiţi pe dvs., vă rog să nu mai recurgeţi la un astfel de gest impulsiv şi disperat. Cereţi ajutor specializat.


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
25-02-2010, ora 23:39
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
De cind zici ca e ultima... m-am plictisit eu :))
Eu zic ca sinteti pe aceeasi lungime de unda, dar de sensuri opuse :))

P.S. : Nick, vezi ca ti-am scris un email. ;)
0
25-02-2010, ora 23:58
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Uite ca sunt de acord cu tine intr-o privinta: ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda :)))) Eu nu te denigrez, tu te faci singur de ras! Crezi ca am crezut ca afirmatia ta a fost o scapare? Nu, este genul de "adevar" pe care il urmezi. Asta nu-l face pe Papa mai putin eretic :)))
Cat despre invidie, eu nu pot fi invidios pe nimeni, imi lipseste cu totul acest sentiment. Cu atat mai putin as putea fi invidios pe "succesul" tau virtual, masurat in ce? in numar de postari pe forum? Nu mai fii penal!
Cu un lucru ai dreptate, discutiile astea sunt complet inutile, curata pierdere de timp, asa ca...
Vaya con Dios,
Herz
0
08-02-2012, ora 10:23
murca1502
Nu este medic/terapeut
murca1502
Nu ar trebui judecati cei care au avut tentative de suicid, doar nu poti sti ce au simtit in momentul ala cind si-au pierdut controlul. Acest forum e ca sa redea increderea, nu sa faca misto cineva de ei
0
08-02-2012, ora 10:24
murca1502
Nu este medic/terapeut
murca1502
Unii poate nu au cu cine sa vorbeasca, este rusinos sa zici cuiva apropiat, sunt diferite situatii, un pic de respect va rog, si ar trebui doar incurajari si sfaturi, iar cei care nu sunt in stare sa dea un sfat mai bine sa nu scrie nimic.
0
08-02-2012, ora 11:36
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
sunt situatii de nedescris in viata; am trecut prin momente din acestea si eu. NU eram bolnava atunci - dar am experimnetat starea asta. simteam ca absolut totul e pierdut si nu pot face nimic sa schimb. Si eram f suparata, era revolta, disperare... si una si alta. sau au fost alte situatii limita de nedescris. Nu pot fi redate astfel de momente - dar nu actionati acum. nu actionati. ramaneti pe loc repaus cat o fi nevoie -- indiferent cat de greu e lucrul asta. - indiferent cat de jos va simtiti ; nu asta e solutia !! - spune-i unui prieten, e om si el- te va intelege; nu in totalitate, nu in profunzime -- dar, cine stie ? poate te va duce la altul care e mai bun sau mai destept si tot e bine; dorinta ta de a iesi din asta, o vede Dumnezeu. Dar poate nu vrei/ nu poti sa iesi... Cere ajutor - Totul e conceput in favoarea ta, prietenul meu. Totul --Lucrurile bune sunt de cealalta parte - e nevoiie numai de o intoarcere a privirii. Dar Dumnezeu nu doarme nici macar noaptea. El vegheaza mereu si mereu. Stiu ca cel bolnav psihic nu-L poate vedea, simti. Am trecut si eu pe aici -- ma simteam despartita de El -- fara nici o putere de a-L simti, de a indeparta zidul acela dintre mine si EL; simteam zgura aceea depusa pe nervii mei care devenisera paralizati.Ce poate face un om paralizat ? Totusi, cineva se poate ruga pt tine. Cineva o face. El nu doarme, nu. nu e intelept sa ascunzi durerea ta... nu exista nici o problema care sa nu poata fi cunoscuta si rezolvata de Dumnezeu. Starile noastre apar in urma unor reactii chimice din organism -- despre acestea toate stie Dumnezeu. Nu El le-a facut ? Nu, sa nu spuneti -- NU am avut noroc -- sunt basme populare. Luate din popor si din gandirea oamenilor. Dumnezeu nu asa gandeste, nu asa procedeaza. Hei !! oameni buni, de dragul Lui Hristos... Ajutorul va veni, ganditi la asta - paote nu va veni asa cum il astepti tu, dar important e sa depasesti acum acest prag. Acest prag e cel mai important. Poate e ultimul si cel mai greu de trecut. Dar este determinant pt existenta ta.
Se intampla cu cei mai multi dintre noi ca nu ne dam seama ce atitudine II place lui Dumnezeu. Noi ne simtim indrepattaiti sa gandim sau sa traim intr-un fel sau in altul. Totusi, de cele mai multe ori adevarul nostru nu corespunde cu al Lui Dumnezeu. Si singuri nu avem cum sa ne dam seama de asta-- asa cum starea de pacat nu este perceputa decat de f f putini din miliardele de oameni. Totul trebuie cerut -- totul trebuie adus inaintea CElui Mai Mare dintre toti - Creatorul si Mantuitorul nostru. Nu, El nu te va lasa.
MI-am amintit ca am auzit cu ani in urma in Biserica o marturisire a unui barbat - cu multe calitati era acel barbat -- pe care Dumnezeu Il salvase aproape miraculos dintr-o tenativa de sinucidere.
Omul acesta era altul dupa acel eveniment - viata lui se schimbase total. El multumea LUi Dumnezeu si spunea oamenilor prin ce a trecut. Nu era nimic fals in marturisirea Lui. Cred ca e cel mai greu sa ne deschidem -spre lume, spre oameni. TU trebie sa fii mantuit, gandeste-te la asta.
E nevoie de rabdare. maine poate fi altfel. Nu te lasa. Dumnezeu e de partea ta. E cu tine.
0
08-02-2012, ora 13:00
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
cred ca ati urmarit deja asta -- ultimele minute merita reauzite - nu, nimeni nu e condamnat (pe viata ) -- Dumnezeu doreste ca TOTI - sa se mantuiasca ) Mantuirea e a Domnului - f adevarat- dar trebuie sa o cerem pana o obtinem.
http://www.youtube.com/watch?v=2rqTreYYcHsfeature=player_embedded

Adevărata întrebare nu este dacă există o viaţă după moarte, ci dacă există o moarte după viaţă.
0
08-02-2012, ora 18:40
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
De ce nu iti invingi aceste neplaceri de a discuta cu oamenii, de a iti cauta de munca etc? Stii, uneori nu e nevoie de tratament sa te vindeci de "boli mintale", de la depresii la orice altceva mai grav, ci doar de propria vointa. Incearca sa iti impingi limitele, du-te afara, fa-ti abonament la sala, chiar daca nu iti place, fa-o doar asa, ca sa mai pierzi din stres. Usor usor, o sa intalnesti noi persoane. Incearca sa te bagi in seama, sa vorbesti, chiar daca nu ai placerea sa o faci. Usor, o sa te integrezi din nou in societate si atacurile de panica, chiar daca o sa persiste cand esti singur/nu faci nimic, nu o sa mai fie asa dese, ca de exemplu, mergi la sala, uiti de panica care o ai, faci acolo exercitii si alte chestii care inlatura stresul.
Gandeste pozitiv, chiar daca este foarte greu. Gandeste-te la viitor, ca trebuie sa iti gasesti de lucru, sa iti formezi o familie si sa fi fericit.
Daca iti permite situatia, du-te in alte tara, intr-o minivacanta, cu prietenii pe care trebuie sa ti-i faci si faceti-va un program acolo, de distractie. O sa vezi ca lucrurile o sa mearga cat mai bine. :)
0
14-02-2012, ora 23:28
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
TicTac 222 te-ai gandit ca ar putea sa fie oameni care nu pot sa-si faca prieteni noi?sa se duca la sala?sa iasa afara din casa? nu se descurca chiar asa de bine in societate?sunt oameni care nu pot sa faca tot ce ai scris tu mai sus.
Adaugă un comentariu / răspuns
113 comentarii 1 2 3 4

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul