Test de sarcina negativ
Buna! Îmi doresc foarte mult sa raman insarcinata. Ciclul meu menstrual are o durata de 31 de zile. Maine ar trebui sa apară menstruatia. Acum o săptămână am fost la control, iar doamna doctor spunea ca sunt la ovulație. Am avut contact sexual cu o zi înainte de control. Săptămâna aceasta am făcut câteva teste ultrasensibile și au ieșit negative toate. (Inclusiv astazi)
Oare e prea devreme pentru test? Repet, mâine ar trebui sa apară menstruatia, iar ovulația după spusele doamnei dr a fost acum o săptămână (ceea ce mi s-a părut cam târziu, știam ca de regula este in a 14 a zi după menstruatie).
Sa mai fie speranțe ca poate, poate va fi pozitiv?
Mulțumesc!
Oare e prea devreme pentru test? Repet, mâine ar trebui sa apară menstruatia, iar ovulația după spusele doamnei dr a fost acum o săptămână (ceea ce mi s-a părut cam târziu, știam ca de regula este in a 14 a zi după menstruatie).
Sa mai fie speranțe ca poate, poate va fi pozitiv?
Mulțumesc!
1 comentarii
Buna.
Testul se face la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat sau la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei.
Testul se face la 3 saptamani dupa contactul sexual neprotejat sau la o saptamana dupa intarzierea menstruatiei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cand -se vede- sarcina?
- 2as dori sa stiu mai multe despre testele de sarcina
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 5pot face test de sarcina daca fac tratament cu ovule si am luat pana ieri antibiotice?
- 19pot fi insarcinata?
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 11Sunt insarcinata?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 1Nustiu ce sa cred! a doua liniuta a iesit f f slab vizibila!
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 1Test negativ
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 1Când pot face testul de sarcina?
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 2Ajutor - 6 teste pozitive, după câteva zile mia venit ciclu normal
- 2Test fals pozitiv?
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: