Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative

05-09-2012
magdalena20
Nu este medic/terapeut
magdalena20
buna ziua.va rog sa-mi raspundeti cat de urgent!!!in data de 26 august trebuia sa-mi vina menstruatia, si suntem in 5 sept, si tot nu mi-a venit.am un ciclu neregulat in general, dar in ultimele 2 luni mi-a venit pe data de 26 a lunii.am avut contact sexual neprotejat, nu foarte des, dar niciodata nu a ejaculat in mn.in ultima luna am trecut prin niste momente foarte stresante, si acum din cauza acestei intarzieri sunt si mai stresata, dar nu ma pot controla.am facut 4 teste de sarcina in zile diferite si toate au iesit negative.incep sa ma doara sanii si spatele, dar putin, si din cauza stresului, am impresia ca e doar o iluzie.ultimul contac sexual l-am avut in data de 27 aug, si ultimul test l-am facut chiar astazi.va rog sa-mi raspundeti, poate ma ajutati psihic, sa ma reabilitez...:|
7 comentarii
0
05-09-2012, ora 17:03
magdalena20
Nu este medic/terapeut
magdalena20
am uitat sa precizez ca sunt si un pic racita, dar la sinusuri, nu stiu daca are legatura:-??
0
05-09-2012, ora 17:58
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce testele de sarcina au iesit negative, inseamna ca probabilitatea unei sarcini este pe undeva pe la 1 %. Deci, trebuie cautate alte cauze ale intarzierii. Stress-ul (oboseala) si infectiile pot fi cauze. Un consult la doctorul dv este indicat oricand intarzierea depaseste 10 zile.
0
05-09-2012, ora 18:15
magdalena20
Nu este medic/terapeut
magdalena20
in luna iunie am luat un tratament cu antibiotic pentru cistita.si in iulie, (inainte de menstra din iulie), am fost la mare, mentionez ca menstra din iulie a fost redusa atat cantitativ cat si ca numar de zile.mai pot spune ca am o sensibilitate crescuta in ceea ce priveste astfel de infectii in zona genitala, si nu ma pot trata cu orice antibiotic, deoarece sunt alergica la o gama foarte larga de medicamente.va multumsc pt raspunsuri.apreciez interesul dmv in a ajuta oamenii:)
0
06-09-2012, ora 02:24
Dan101
Nu este medic/terapeut
Dan101
Buna, ultima menstruatie am avut-o pe data de 27 iulie, pe data de 22 august am avut un contact cu risc, deci sunt aprox 2 sapt de atunci, am facut 3 teste ( nu cu prima urina de dim) si mi-au iesit negativ, cat de sigure sunt rezultatele acestor teste in situatia descrisa si cand ar trebui sa repet testul pentru un raspuns mai sigur? Mi-au aparut cosuri si sanii sunt foarte sensibili la atingere, nicodata nu au fost atat de sensibili ca si semn premenstrual. Acum 2 luni am incetat sa mai iau anticonceptionalele Harmonet, in prima luna de pauza, CM a venit normal, acum nu mai vrea sa apara, nu stiu daca e sarcina sau o dereglare.
0
07-09-2012, ora 12:08
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sensibilitatea sânilor, ca şi coşurile, nu sunt neapărat semne de sarcină, ci apar şi în dereglări cu substrat endocrin. O vizită la doctorul dv ar fi foarte recomandabilă.
0
11-07-2020, ora 12:28
Ionuta-64
Nu este medic/terapeut
Ionuta-64
Buna ziua, as vrea un sfat daca se poate, eu împreună cu soțul meu ne dorim un copil, țin sa menționez ca am avut chisturi ovariene si menstra nu mi vine regulat desi am mers pe la 5 -6 medici. De 2 ani tot incercam și nu se întâmpla nimic. Ce pot sa fac?
0
18-05-2021, ora 01:04
anonim1723
Nu este medic/terapeut
anonim1723
Buna ziua! As avea o experienta de spus și un răspuns la întrebarea dacă sunt însărcinată. Ultima menstră am avut-o pe 15 aprilie, azi suntem in 18 mai, ora 00:45 si inca nu mi-a venit. Am avut 2 contacte neprotejate, primul in care ne-am oprit cu mult înainte ca el sa ejaculeze, nici măcar nu era pe cale iar la al doilea am făcut, , metoda de a scoate inainte" dar totuși am luat pilula de a doua zi. La o saptamana distanta am făcut 2 teste de sarcina și au fost negative iar ieri, pe 17 Mai am mai făcut un test de sarcina și a ieșit iar negativ. As vrea doar sa știu dacă sunt însărcinată si daca nu, de ce îmi intarzie menstruația, multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testele de sarcină
  • De ce întârzie menstruația?
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •