Sunt gravidă?
Buna seara
Am 21de ani si incerc de aproape un an de zile sa raman însărcinată, am fost la un medic si mi-a dat un tratament cu niște pastile pentru fertilitate si niște ovule, am avut contact sexual cu iubitul meu tot timpul fara protejare, si dupa 2 saptamani de la terminarea tratamentului eu tot asteptam sa imi vină ciclul dar nu mi-a venit a trebuit sa imi vină pe 2 may si suntem in 13 may, pe data de 10 may am făcut un test de sarcina si mi-a arătat că e negativ! sa fiu oare însărcinată? Imi doresc tare mult ! Va rog sa imi raspundeti Multumesc
Am 21de ani si incerc de aproape un an de zile sa raman însărcinată, am fost la un medic si mi-a dat un tratament cu niște pastile pentru fertilitate si niște ovule, am avut contact sexual cu iubitul meu tot timpul fara protejare, si dupa 2 saptamani de la terminarea tratamentului eu tot asteptam sa imi vină ciclul dar nu mi-a venit a trebuit sa imi vină pe 2 may si suntem in 13 may, pe data de 10 may am făcut un test de sarcina si mi-a arătat că e negativ! sa fiu oare însărcinată? Imi doresc tare mult ! Va rog sa imi raspundeti Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 24Virgina si gravida?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 9o fi sarcina?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 5sarcina sau...?va rog
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 5Sunt insarcinata?
- 1Semne de sarcina
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 0Analiza de sange beta hcg
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina