test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
am avut contact sexual fara prezervativ in ziua in care mi-a trecut ciclul luna trecuta si de frica am luat pilula de-a doua zi.. apoi dupa 6 zile iar am facut-o neprotejat.. trebuia sa-mi vina ciclul luna asta pe 16 si nici azi nu mi-a venit.. sunt speriata rau..ma puteti ajuta? am facut test de sarcina exact la o luna dupa ultimul contact cu risc( sure check)
si a iesit negativ..acum mi-e frica sa fac altul..e posibil sa fiu insarcinata??
si a iesit negativ..acum mi-e frica sa fac altul..e posibil sa fiu insarcinata??
5 comentarii
nu cred ca ai fii insarcinata...din cate stiu eu cu cateva zile inainte de ciclu si acelasi numar de zile dupa nu ai sanse sa ramai... se poate sa fii racit...vezi ca si stresu poate fi o cauza a intarzierii...mai incearca unu cu urina de dimineata(prima urina).bafta...sa lasi mesaj sa stim ce'ai facut :D
sper sa nu fiu ca innebunesc..numai gandul de avort ma termina:(( dupa ce fac testul o sa vin cu vesti..sa-mi tineti pumnii:) ms mult:*
testul cu urina d dimineata a iesit negativ...dar tot nu mi-a venit, desi ma doare burta si mi s-au intarit sanii...nu stiu ce sa mai cred..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cat de precise sunt testele de sarcina?
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 3cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 9despre sarcina
- 4a 6-a pastila de mercilon uitata. e nevoie de contraceptie de urgenta?
- 0test de sarcina negativ:(( pot fi totusi insarcinata sa fi fost doar o eroare?
- 1SOPC si dereglari ale ciclului menstrual
- 2Intarziere menstruatie dupa anticonceptionale
- 1Probleme menstruale
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 2Intarziere menstruatie
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Contraceptia de urgenta testul de sarcina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: