la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?

intrebarea mea este la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?imi doresc foarte mult un bebelus, cu toate ca acum 4 luni am aflat ca am uter retrovers.sper ca totul sa fie bn si sa am un bebelus cat mai repede.multumesc
4 comentarii

Testul de sarcina se poate face si mai devreme, dar, pentru a fi de deplina incredere, trebuie facut la cel putin 16 zile de la actul sexual presupus fertil.
Uterul retrovers nu reprezinta nici un impediment pentru a ramanea insarcinata.
Uterul retrovers nu reprezinta nici un impediment pentru a ramanea insarcinata.

am uter retrovers...cu toate astea, am 5 avorturi la activ(deci am ramas insarcinata de 5 ori)+ o sarcina dusa cu brio pana la sfarsit. acum fetita are deja aproape 5 ani...deci nu conteaza prea mult chestia cu uterul.asa ca nu te speria si mai incearca.Cand faci testul, cumpara doua teste(scuze de gramatica).faci unul si dupa 2 zile faci altul, cumparat de la alta firma. asa vei fi sigura. succes.miha

multumesc frumos pt raspuns dr Dragomir si de asemenea iti multumesc miha_pinkcat pt incurajare si sper ca totul sa fie bn si sa am cat mai curand un bebelus.

buna!iau anticonceptionale chloe de o luna, administrate de doctor pentru noduli la sani si chisturi.trebuie sa continui tratamentul pentru inca doua luni.dupa a patra pastila alba(inactiva) mi-au venit problemele.am continuat sa le iau pe cele albe.dupa care..am inceput o alta tableta.aseara am luat primul comprimat galben (activ), iar astazi am avut un act sexual neprotejat.este vreo problema.????astept un raspuns urgent...va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 8test de sarcina - recomandare
- 2teste sarcina
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 6sunt insarcinata?
- 3poate fi eroare la testul de sarcina?
- 6legat de testele de sarcina
- 3test de sarcina
- 7vreau un bebe
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 2Cam la cat timp de la actul sexual este suta la suta sigur testul de sarcina?
- 1testu de sarcina
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 6test de sarcina pozitiv?
- 3Avort spontan
- 0Primul test pozitiv al doilea negativ!! Ajutor!!!
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 4Conceptie - La cat timp poate iesi testul pozitiv?
Mai multe informații despre: Uterul retrovers testul de sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: