Tinnitus aparut in urma stresului

12-08-2019
TinnitusPePaine
Nu este medic/terapeut
TinnitusPePaine
Buna ziua,
Am o mare problema cu acest Tinnitus aparut acum aprox. 3luni, la cateva zile de cand m-am stresat foarte tare cu niste ganduri/regrete, am avut si niste tensiuni in cap de care am scapat in aprox. 2 luni...dar am ramas cu acest tinnitus.., am luat Tebonin 240mg(extract de Ginkgo Biloba) vreo 2 saptamani si acum pare sa se auda si mai tare, e o intenistate care imi fura linistea cu totul. Am cautat tot internetul si vreau sa incerc tot ce se poate incerca...cineva afirma ca a scapat de tinnitus cauzat de stres cu "arketis in timpul zilei 10 mg...si xanax inainte de culcare 25mg", unele studii arata ca"nortriptilină şi sertralină pot uneori reduce nivelul tinitusului şi problemele provocate de acesta" Am citit despre ele si am vazut ca pot avea niste efecte secundare foarte aiurea. Cunoasteti un psihiatru care poate avea experienta in asa ceva? Sa incerc si un RMN cerebral?
1 comentarii
1
18-08-2019, ora 14:43
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Din ce povestesti, reies simptome ale unei tulburari anxioase. Tratamentul e recomandabil sa fie psihiatric+psihoterapeutic. Pentru linistea ta si pentru a exclude posibile cauze medicale, poti vorbi cu un neurolog, sau un ORL-ist. Daca nu e ceva pe zonele astea, ramane sa tratezi psihicul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: