TONOTIL-N

130 comentarii 1 2 345 Înainte ›
0
24-04-2010, ora 17:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!


Stimată d-nă, puteţi să începeţi un tratament cu Tonotil-N, dar trebuie să ştiţi că nu este indicat să stopaţi administrarea Xanax-ului, pentru că vi se pot intensifica atacurile de panică. Pentru discontinuarea acelui anxiolitic trebuie să vă consultaţi cu medicul care vi l-a prescris, pentru a vi se concepe o schemă de renunţare gradată cu 25% pe săptămână. O altfel de renunţare vă poate genera simptome specifice sindromului de sevraj, iar Tonotil-N-ul nu vă poate susţine atât de mult încât să fie capabil să inhibe acele stări foarte neplăcute.

Concluzie: Puteţi lua Tonotil-N împreună cu Xanax, Metoprolol şi Tanakan sau puteţi renunţa gradat la Xanax (numai şi numai cu ajutorul medicului curant) şi continua tratamentul doar cu Tonotil-n, Metoprolol şi Tanakan. Tonoti-l N-ul se administrează înainte de micul dejun (1-2 fiole) :)
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
26-04-2010, ora 22:35
iora
Nu este medic/terapeut
iora
salut. intrebare pt cine se pricepe, tonotil n poate fi administrat la batrani daca au avut un AVC?
bunica mea sufera de dementa senila(diagnostic) desi nu sunt prea comvinsa. nu reactioneaza la tratamentul pe care il ia. este apatica si pare mai degraba depresiva. tonotil o poate ajuta sa fie mai activa?
simte mereu nevoia sa se intinda in pat. practic se ridica doar cand o chem la masa sau cand merge la baie. va rog daca aveti cunostinte de specialitate poate ma puteti ajuta.
am citit prospectul pe net pare comvingator. vreau sa mai stiu cat timp se administreaza. va puup!
0
28-04-2010, ora 21:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat, Iora!


Tonotil-N-ul poate fi administrat în astfel de cazuri, dar numai dacă bunica dvs. nu prezintă vreo hipersensibilitate sau intoleranţă la vreo substanţă conţinută de produs (Tonotil-N este un produs prescris şi în cadrul geriatriei (ramură a gerontologiei care studiază aspectele medicale ale îmbătrânirii))..
Acest produs o poate ajuta pe bunica dvs. să-şi revitalizeze metabolismul nervos şi nu numai, şi să devină mai activă decât în mod curent.
Perioada optimă de administrare este de aproximativ 30 de zile, timp în care doza recomandată este de 1-2 fiole dimineaţa, înainte de micul dejun. Înainte de începerea administrării ar fi indicată consultarea medicului curant.

Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze :)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
03-06-2010, ora 14:21
renato66
Nu este medic/terapeut
renato66
daca iau coaxil, bromazepam si pramistar pot sa iau si tonotil n ?
0
03-06-2010, ora 18:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hy!

Stimate d-nule Renato, în principiu, puteţi asocia Tonotiul-n-ul cu medicaţia pe care aţi precizat-o, pentru că acest preparat suportă o administrare simultană, fără a produce interferenţe şi reacţii adverse (chiar este indicat ca supliment, în asociere cu medicaţie antidepresivă şi anxiolitică, de cele mai multe ori).
Şi totuşi, chiar dacă are o astfel de disponibilitate, ar fi indicat să vă consultaţi cu medicul dvs. curant (înainte de a începe administrarea, vă rog să cereţi aviz medical).



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!



Cu respect,
Mr. Nick
0
02-07-2010, ora 13:42
b.b
Nu este medic/terapeut
b.b
Buna,

am o fetita de 3 luni si 5 zile am fost la pediatru si ne-a recomandat o vizita la neuro, de acolo ne-au trimis sa ii facem o ecografie tranfotanelara, sper ca am specifita corect. Rezultatul la eco a fost: spatiu transfrontanelar 3, 7 mm pe partea dr si 8 mm pe partea stanga, adica marit. Nu stiu de ce ?
Mediucul de la neuro, ne spus ca nu se ridica bine cand o asezam pe burtica, ca nu se impinge cum trebuie in maini, priveste usor in jos si nu deschide palmele. Ne-a recomandat Tonotil N, cate un flacon pe zi, timp de zece zile dupa care sa repetam eco. Nu stiu ca sa fac sa ii dau sau nu ?? avand in vdere ca este atat de micuta!! Ea este vesela, gangurese, zambeste, da din picoruse, din manute, inca nu tine capul f bine cand o tinem ridicata in brate, il mai balangane usor. Dar nu stiu ca sa fac?
va multumesc anticipat pentru ajutor!!
B
0
06-07-2010, ora 22:52
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Sarutmana, vad ca de cand a-ti scris nu v-a raspuns nimeni.Din ce am vazut eu pe forumurile de copii se foloseste frecvent pentru acestia.M-am uitat pe situl vian.gr, situl firmei grecesti Vianex care i-l produce si la recomandari zice ca e indicat pentru adulti si copii cu varsta peste 10 ani, ceea ce nu se regaseste in prospectul romanesc.Fetita d-stra e bobica mica, nu stiu ce sa zic, perioda recomandata de medic nu e lunga si ar putea-o ajuta, dar ea nici nu poate sa vbesca daca ar durea-o ceva.Incercati sa-i dati dar cu precautie, monitorizat-o atent, decizia ramane a d-stra raportat la informatiile ce le aveti.
0
07-07-2010, ora 00:25
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Este vorba de un bebe?Pe acest topic nu veti gasi raspunsuri destul de acceptabil.Va rog folositi alt forum pentru"boli copii", sa vorbim cu administratorul sa va ajute.

Blue, te inteleg, cu medicamente nu poti continua exercitiile sportive(poti sa mai scazi din doza), depinde de cat timp te tratezi si ce diagnostic ai, te putem ajuta, sa luam legatura si cu Domnul Germont.

Ma bucur ca nu enumeri toate forumurile de copii din romania, rugam sa va abtineti parerea, nu suntem pe un ring de lupta.
0
07-07-2010, ora 16:32
b.b
Nu este medic/terapeut
b.b
Buna,
Multumesc frumos pt raspunsuri! Blue, am intrat si eu pe site-ul vian.gr, am gasit tonotil dar este in greaca si nu inteleg nimic, nu am gasit in engleza, ai idee unde pot accesa ceva informatii in engleza?
Marius daca ma poti ajuta si cu orice parere avizata, mi-ar fi de mare ajutor!
Azi este a patra zi cand i-am dat si nu am mai vrut sa il bea sub nici o forma, mi-a dat si lapticul afara, nici nu stiu ce sa fac?!
Multumesc!
B
0
08-07-2010, ora 21:58
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Pe situl vian.gr daca dai click pe steguletul ptr engleza din dreapta sus informatiile vor fi in engleza de pe site.Cauti Tonotil si te uiti la prospect, ceea ce scrie acolo mai mult decat am vazut pana acum e ca e indicat pentru adulti si copii cu varsta peste 10 ani.
0
08-07-2010, ora 22:04
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Mai cauta pe forumurile despre copii alte informatii, e plin de forumuri de copii.Da-i un search pe google, Tonotil copii, Tonotil forum copii, etc.Mult succes cu micuta!
0
27-12-2010, ora 20:29
irikat
Nu este medic/terapeut
irikat
Mr.Nick ce studii ai, cu ce te ocupi? Sunt curioasa!
0
01-01-2011, ora 16:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-ră/d-nă Irikat, şi eu sunt foarte curios de ce mă întrebaţi?! :))) Glumesc!
Am studiat şi puţină (suficient de multă) medicină naturistă, în principal, printre altele (printre ştiinţa mediului şi matematică-informatică, de pildă).
_
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
La mulţi ani!
Cu respect şi iubire creştină,
Nick
0
12-01-2011, ora 16:29
MARIAN O.
Nu este medic/terapeut
MARIAN O.
Salut Nick, ce mai faci?
Cred ca iti mai aduci aminte de mine.Ti-am mai scris de craciun pe aici pe undeva pe acest forum dar nici nu mai stiu pe unde, in fine.Vreau sa-ti spun ca eu am avut o perioada foarte grea deoarece mama mea a murit luna trecuta pe 23 noaptea iar acum imi revin treptat dupa acest soc.In rest tu ce mai faci, cum te mai simti.Vad ca esti activ in continuare pe forum si ma bucur foarte mult cand mai pot sa vorbesc cu tine pe aceasta cale.In rest cu bunul Dumnezeu inainte!Te rog raspunde-mi cand ai timp pt ca m-as bucura foarte mult sa mai vorbesc cu tine.
Marian O.
0
30-03-2011, ora 07:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate dle Marian O., v-am răspuns în cadrul acestui topic: http://forum.romedic.ro/prod/PT.Mr.NICK_033166.html/11
Acesta a fost răspunsul meu pentru dv., nu ştiu dacă l-aţi citit, tocmai de aceea îl repostez:
_

" Stimate dle Marian O.,

Mă bucur că mi-aţi scris. Bineînţeles că îmi aduc aminte de dv., cum v-aş fi putut uita?!
Îmi pare foarte rău că aţi traversat momente nefericite datorită problemelor mamei dv. Suferinţa nu ocoleşte pe nimeni, nici pe mine, nici pe dv., nici pe mama dv.; pe absolut nimeni. Când apare în viaţa unui om înseamnă că are scopuri pozitive, de vreme ce este îngăduită de Dumnezeu, căci El pe toate le lucrează spre binele celor care-L iubesc.
Veţi trece şi peste acest impas; totul va fi bine! Mergeţi mai departe pe drumul vieţii, cu Dumnezeu în inimă, suflet şi minte.
Ce medicamente luaţi şi în ce doze?
" Vreau sa-ti spun ca ma simt atat de bine numai cand iti scriu. "
- Aveţi această senzaţie din cauza schimbului de energie! :)
_

" Raspunde-mi te rog daca vrei si spune-mi cum mai este cu starea de oboseala pe care o aveai. "
- Starea de oboseală o am în continuare, ea fiind simptomul sindromului burnout (sindromul arderii complete). Am făcut acest sindrom după repetate şi susţinute suprasolicitări. De o scurtă perioadă de timp am început să-mi refac vitalitatea normală, fără să iau vreun tratament anume, doar cu ajutorul lui Dumnezeu, însă mi se întâmplă să mai am recidive (În cadrul recidivelor nu am vitalitate suficientă nici pentru a mă scula din pat. Şi totuşi, reuşesc să mă scol, de sculat, însă mă simt ca o floare ofilită). În fine, nu vă faceţi griji pentru mine, pentru că am traversat perioade şi mai critice decât ce v-am relatat. Am supravieţuit de fiecare dată; voi supravieţui în continuare, pentru că nu mi s-a terminat misiunea pe care o am de îndeplinit pe acest minunat pământ.

Îmi pare foarte rău că mama dv. a decedat! Dumnezeu să vă ierte şi să o odihnească în pace.
Totul va fi bine, vă veţi reveni, încet-încet, dar sigur.
Vă doresc toate cele bune.
Cu respect,
Nick
0
30-03-2011, ora 07:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
*să o ierte...
0
14-04-2011, ora 11:50
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Pentru Mr.Nick
Am lasat un mesaj pe acest forum pentru dvs., pentru a va cere parerea cu privire la problema mea de sanatate.V-am scris acum ceva vreme si pe adresa privata pe care o aveti dar inca astept raspuns.Ma gandesc ca poate nu a-ti primit mesajul si ar trebui sa-l trimit din nou..
Multumesc
0
19-04-2011, ora 13:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă Stelutademare, nu am identificat mesajul pe care dv. mi l-aţi adresat pe acest forum, din păcate.
În ceea ce priveşte mesajul pe care mi l-aţi scris şi expediat pe adresa privată (probabil vă referiţi la adresa de e-mail-ul, adresa de poştă electronică), dacă l-aţi expediat corect şi dacă l-am primit, vă voi răspunde. Am răspuns la mii de mesaje şi mai am de răspuns la peste 200. Vă rog să îmi înţelegeţi întârzierea mare în a vă răspunde, fac şi eu ce, cum şi cât pot. Vă mulţumesc!
Reexpediaţi-mi mesajul. Vreau să fiu cât mai sigur că îl am în lista de mesaje a contului meu de mail (niculae_d_nicusor@yahoo.com). Vă voi răspunde!
_

Vă doresc sărbători pascale fericite.
0
23-04-2011, ora 16:47
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Sarbatori Fericite ! Fie ca Lumina Invierii sa va lumineze calea, sa va aduca sanatate, implinire si puterea de a-i ajuta pe cei in suferinta.

Multumesc pentru reply Mr.Nick. Am trimis deja mesajele mele catre adresa indicata.

Mihaela
0
12-10-2011, ora 06:14
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă stelutademare, abia acum v-am văzut mesajul din acest topic. Vă mulţumesc mult pentru urări. Eu vă doresc dv. ca Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce consideră El că aveţi nevoie, la momentele oportune.
Mulţumesc şi pentru mesaje!
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Mr. Nick
0
05-01-2012, ora 11:12
venera68
Nu este medic/terapeut
venera68
Buna ziua. Tonotil este bun in cazul atacurilor de panica?
0
06-01-2012, ora 18:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă venera68, Tonotil-N-ul este bun în cazul atacurilor de panică, pentru că modifică pozitiv metabolismul acidului gama-aminobutiric din creier, un neuromediator inhibitor, dar pentru a oferi organismului un suport biochimic anti-panică trebuie administrat minim o lună de zile.
În altă ordine de idei, un preparat anti-panică mai bun decât Tonotil-N este suplimentul naturist Gaba nesintetic cu P5P, de la Quest. Vă voi expedia prin mesaj privat un link (accesaţi-l şi documentaţi-vă cu privire la acest supliment).
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
La mulţi ani cu/în Lumină.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
23-02-2012, ora 21:45
lili53
Nu este medic/terapeut
lili53
mama mea are dementa senila de 5 ani, am internat-o in camin de batrani de o luna, nu stiu ce s-a intamplat dar a inceput sa o doara rau picioarele si a cazut la pat, are o stare apatica, vorbeste greu, de parca nu mai are pic de viata. Pot sa-i dau Tonotil N, isi mai poate reveni cat de cat ?
0
24-02-2012, ora 04:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă lili53, demenţa senilă a mamei dv. poate fi ameliorată semnificativ prin administrarea zilnică de PS-50 Fosfatidilserină (în doză de 150-300 mg/zi).
Aceesaţi link-ul de mai jos şi documentaţi-vă:
http://forum.romedic.ro/prod/Fosfatidilserina, _un_tratament_adjuvant_naturist_pentru
_memorie, __atentie, __concentrare_si..._065123.html

Tonotil-N are acţiune benefică în ameliorarea demenţei senile, însă efectele sale terapeutice nu sunt semnificative, datorită concentraţiilor mici ale substanţelor bioactive din compoziţia sa. Deci, nu, nu vă recomand să-i administraţi mamei dv. acest preparat.
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
24-02-2012, ora 20:59
lili53
Nu este medic/terapeut
lili53
va multumesc
0
13-03-2012, ora 23:24
psihicumulus
Nu este medic/terapeut
psihicumulus
cu parere de rau ! nu luati ca atare inf. de la persoane neautorizate :dupa ureche sau la coltul blocului ! nu va faceti mai mult rau etc: internetul continua sa faca multe victime pe orice plan este si va fi periculos daca nu interpretati sau triati informatiile de orice natura, corect ! mai ales in domeniu medical ! NU VA JUCATI CU SANATATEA D.VSTRA SI A COPIILOR !!! DECI IN CONCLUZIE :TREBUIE CA SA VERIFICATI : SURSA SI MEDICAMENTELE FIE ELE DE ORIGINE NATURISTE HOMEOPATICE SAU DE SINTEZA ! - PRINCIPAL, ESTE SA CONSULTATI MEDICUL SPECIALIST IN ORICE PROBLEMA ! _ NU PRELUA-TI MESAJE DE TIPUL CELOR A TOT STIUTORI CARE TERMINA CU CITATE DIN BIBLIE SI FILOZOFI :.SANATATEA SE AFLA IN MAINILE DUMNEAVOASTRA DECI TREBUIE TRATATA CE ATARE ! VIATA ARE PRIORITATE : O MITE SANATOASA -INTR-UN CORP SANATOS __--..decizia va apartine !
0
05-06-2012, ora 17:17
anamariabarbulescu
Nu este medic/terapeut
anamariabarbulescu
Buna ! Nick ce parere ai despre Pulsatilla ? stii pe cineva care a luat asa ceva si ce efecte a avut ? Luat pentru o tulburare psiho emotionala...astept raspunsuri de la oricine e bn informat.ms
0
08-12-2012, ora 15:39
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Autor: Mr. Nick

"Fosfatidilserina si fosfatidilinozitolul sunt magnifice pt functia cognitiva inalta, pt stabilizarea neuromediatorilor (serotonina, dopamina si noradrenalina - cei mai importanti), pt stabilizarea emotio-motivationala etc. intr-o singura fraza, normalizeaza functiile creierului!
Ficatul crud este cea mai naturala sursa de astfel de substante fosfolipoidale, pe care le gasesti si-n lecitina, dar nu in cantitati substantiale (cel putin nu pt fosfatidilserina; ai nevoie de cel putin 100-200 de mg zilnic pt o restabilire completa)". http://forum.romedic.ro/prod/TONOTIL-N_031004.html



Mulţumesc frumos, Nick.
Mi-a fost de ajutor această informaţie.
0
08-12-2012, ora 16:07
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
About lecithin:
"Chemical analysis of soy lecithin has revealed that it encloses a substance known as phosphatidylcholine (PC), which the therapeutic consequences of soy lecithin are attributed to. In effect, phosphatidylcholine forms a main portion of the cell membranes. However, when one consumes phosphatidylcholine it is disintegrated into the nutrient called choline instead of being directly transported to the cell membranes. It may be noted that choline is utilized to produce acetylcholine - a chemical of the nervous system that is necessary for the appropriate functioning of the brain.


Very lately, physicians have been recommending the use of lecithin as a medication for treating various mental as well as neurological ailments, comprising Alzheimer"™s disease, Tourette"™s syndrome as well as bipolar mood disorder (also known as manic-depressive disorder).


It has been established that soy lecithin encloses a chemical called phosphatidylserine, which lowers the manufacture of a chemical of the immune system known as tumour necrosis factor (TNF). In individuals who are suffering from multiple sclerosis, TNF sends signals to macrophages, a type of immune system cells, to assault the nerve cells. It has been found that the blood of people enduring multiple sclerosis usually possesses an inferior level of phosphatidylserine". http://www.herbs2000.com/h_menu/soy_lecithin.htm
0
08-12-2012, ora 16:42
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Other benefits of lecithin:
"It has been found that the use of lecithin speeds up breaking down fats, thereby helping the entire process and consequently, it has the potential to perk up metabolism. In fact, lecithin has been employed very successfully in the form of an element of a healthy diet to support weight loss". http://www.herbs2000.com/h_menu/soy_lecithin.htm

N-ar fi exclus să nu fie un mit faptul că lecitina echilibrează metabolismul. Inclusiv profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, afirmă ceva asemănător: "gălbenuşul este o sursă bună de lecitină - o substanţă care previne depunerea colesterolului sub formă de aterom pe vasele sangvine. De aceea putem spune că din punct de vedere al aportului de colesterol, oul este neutru, el nu creşte colesterolul datorită lecitinei. In acelaşi timp, lecitina menţine sănătatea celulei nervoase, a creierului' http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/trup-minte-suflet/oul-vine-de-hac-colesterolului-293580.html

Interesant! Foarte interesant!
Are cineva experienţă cu LECITINA pentru a confirma teoriile acestor site-uri ?
Rică Venturiano / GERMONT, te rog frumos, în cazul în care ai făcut o cură de lecitină să ne povesteşti DACĂ beneficiile (observate de tine) adeveresc laudele din prospect. (Eu, deocamdată, mă mulţumesc să mănânc ficat de pasăre - înnăbuşit la cuptor - de 2 ori pe săptămână. Întrucât abia am introdus ficatul de pasăre în dieta mea, nu sunt în măsură nici să confirm, nici să infirm beneficiile enumerate de http://www.herbs2000.com/h_menu/soy_lecithin.htm)
Adaugă un comentariu / răspuns
130 comentarii 1 2 345 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul