totul despre lacunarismul cerebral
Acest mesaj nu este pentru mine.Mama mea a fost diagnosticata cu lacunarism cerebral, si caut si tot caut peste tot pe internet texte despre aceasta.Nu prea gasesc mai nimic.Am fost la doctor si i au spus ca se poate trata, mama mea suferea de lesinari de multa vreme din cauza stresului si oboselii.Nu mai stiu unde sa caut, de aceea va cer ajutorul.Daca cineva, ORICINE, stie ceva despre aceasta boala, va rog sa mi scrieti.Dumnezeu sa va ajute.Va multumesc
3 comentarii
mergeti la un medic homeopat cu experieta. Homeopatia ajuta la multe boli unde alopatia este neputincioasa. va recomand un medic care practica homeopatia clasica si are exsperienta de ex. dr Gheorghe jurj(tm), dr Dumitrescu Ioan (buc), dr Raceanu( iasi) dr.Ileana Randasu ( buc), dr. Adrian Alecu(tg-mures, )dr. Zainescu Laura (brasov)
deci doctorul acesta ar putea sa o scape pe mama mea de lacunarismul cerebral?Daca ai putea sa mi dai un numar de telefon al doctorului Adrian Alecu din Tg.-Mures, ti as fi recunoscator.Momentan eu nu sunt in tara si nuam cum sa ma informez.Multumesc
Ar trebui să consultaţi un neurolog pentru posibil tratament. Lacunarism cerebral semnifică existenţa în timp a mai multor accidente vasculare mici, neameninţătoare de viaţă care au lăsat în timp spaţii nefuncţionale în creier. Există medicina de recuperare, există tratamente neurologice care pot ajuta pacientul şi creierul lui să înveţe să treacă peste aceste "spaţii" şi să trăiască o viaţă normală. Evident trebuie evitaţi factorii de risc, fumat, alcool, colesterol crescut etc.
Primul medic pe care îl sugerez este neurologul. Homeopatia poate să vă ajute parţial, dar nu poate să umple spaţiile libere din creier, ar trebui o colaborare între neurolog- eventual medic de recuperare medicală- homeopat pentru ca tratamentul să fie eficient
Primul medic pe care îl sugerez este neurologul. Homeopatia poate să vă ajute parţial, dar nu poate să umple spaţiile libere din creier, ar trebui o colaborare între neurolog- eventual medic de recuperare medicală- homeopat pentru ca tratamentul să fie eficient
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: lacunarismul cerebral