transpiratii reci

10-03-2008
DoDo20
Nu este medic/terapeut
DoDo20
Am de cateva 1 an transpiratii reci, doar la mana dreapta la subrat, nu stiu ce sa ma mai fac, sunt destul de abundente, mi se spune ca e pe fond nervos, cand stau in casa nu am, dar cand ies in oras chair cu prietenii incep, cateodata nu am, dar daca e sa ies cu vreo fata sau cva in oras atunci incep sa transpir destul de rau la subratul drept, iar la cel stang inainte nu transpiram absolut deloc, acum a inceput si la stanga dar destul de ptin, si nu miros, este doar apa. Exista ceva de facut? Adica ma refer la un psiholog, la hipnoza, anumite medicamente.. Nu mai suport asa.. Imi lipesc servetel cu scoci la subrat sa nu mi se ude tricoul, si iarna transpir si prin bluze destul de groase. Am luat un tratament cu roacutane timp de vreo 4 luni si avea f multe contraindicatii, la modul 1 din 100 probleme de vedere, 1 din 1000 probleme de catarca, 1 din 10 glicemie crescuta si lista continua.. cam vreo 15 afectiuni, si ma gandesc ca de acolo mi se trage.. apoi am vazut la protv ca au interzis acest medicament deoarece provoca depresii destul de grave, l-au interzis dupa ce un copil de 17 ani din frata s-a sinucis, scria si pe prospect ca au existat cazuri de sinucidere din cauza medicamentului. era un medicament pt acnee destul de grava.. Va multumesc din suflet si astept un rasp.
1 comentarii
0
13-11-2008, ora 15:37
anielaminu
Identitate neconfirmată
anielaminu
Daca ai constatat ca are legatura cu nelinistea in situatiile sociale, e bine sa stii ca transpiratiile sunt frecvente in vcazurile de anxietate. Daca resimti disconfort in realatia cu ceilalti, cu o fata e posibil sa prezinti semnele unei anxietati sociale, care uneori poate fi destul de mascata. Aceatsa reactie a corpului tau, desi e suparatoare, poate fi un semnal de alarma care sa iti schimbe viata de ce nu. Discutia deschisa cu un psiholog apropo de simptomele somatice pe care le ai si cele psihice(ganduri, temeri...)te poate lumina. Nu ezita sa cauti acest ajutor. Viata ta se poate schimba.Ai grija de tine!
Psih.Aniela MINU
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul