Traumatism in gat, copilul nu mananca de doua zile
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Baietelul meu de 1 anisor si jumatate, refuza mancarea! S a lovit cu un betisor in gatulet, iar in urma evaluarii controlului orl, au spus ca are o zgarietura pe farige care il va impiedica cateva zile sa manance…. Este deja a doua zi in care el a mancat doar doua lingurite de banana pasata… orice ii dau, casca gurita dar nu poate inghiti si o scuipa… apa si laptic bea, dar nu foarte mult…cam toata ziua sa zic ca bea 100ml de laptic si vreo 200ml apa… va rog, daca a mai fost cineva in situatia aceasta puteti sa imi spuneti ce ati facut si cat o sa mai dureze
3 comentarii
Buna dimineata
Baietelul are nevoie de un timp de menajare cat timp are acea inflamatie a faringelui cu prilejul traumatismului accidental. Prin urmare recurgeti la alimente lichide, semilichide si pastoase ( supe, compoturi, iaurturi, gris cu lapte, piureuri, paine inmuiata in sosuri ). Sanatate !
Baietelul are nevoie de un timp de menajare cat timp are acea inflamatie a faringelui cu prilejul traumatismului accidental. Prin urmare recurgeti la alimente lichide, semilichide si pastoase ( supe, compoturi, iaurturi, gris cu lapte, piureuri, paine inmuiata in sosuri ). Sanatate !
Va doresc sa treceti cu bine de aceasta perioada !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Probleme cu gatul perioada indelungata virus epstein barr
- 3Am o problema cu gatul
- 1bubite sau umflatura in gat
- 1Secretia alba pe gat, si senzatie de rana pe faringe
- 1Infectie ?
- 9Probleme gât
- 1amigdalita cu puroi
- 1Reflux Gastroesofagian...oare??
- 17Orl
- 0Simptome persistente de cateva zile
- 3O mica galmita langa omulet