tremorul esential

23-04-2011
Torina
Nu este medic/terapeut
Torina
Salut!Ma confrunt cu simptomele indicate de Dvs in forum aproape de 3 ani...tremorul a aparut in urma unui stres major(decesul mamei);eram alaturi de ea in acel moment...cineva din cei prezenti mi-a zis sa ies afara, fiindca a gindit ca simteam frica-tremura tot hemicorpul sting, accentuiez, partea stinga numai.Aparent eram calma, chiar nu mi-era frica.Dupa acel eveniment am inceput a tirii piciorul sting, dezechilibru static, schiopatare.Dupa o vreme am stat in spital, sectia neurologie, tratamente in afara de cele de baza - rivotryl, alprazolam.ceva s-a ameliorat.dupa aparitia altor simptome ca panica, frica, mi-a fost recomandat trat. psihiatric-peste o luna am iesit din el si mult timp am primit finlepsin.au aparut mari dureri de cap, tremura mereu partea stinga.am fost spitalizata, dupa externare, in final, am aflat un diagnostic- tremor esential postural.mi s-a recomandat propranolol permanent si altele o luna, am luat mult imp propranolol, apoi am incercat fara el.am mai folosit med Tianisi, Natur shini,.Credeam ca e o misticitate-medicii stringeau din umeri.Am dat de voi, oarecum ma simt mai bine ca am dat de voisi vad si altii ca mine.La moment-permanent imi tremura miinile si piciorul sting, numai dupa odihna si dimineata nu.Ma ascund sub"am emotii..., mi-i f. frig...", mi se ridica degetele de la picioare, uneori nu ma asculta degetele m. stingi, extremit reci, mi-i frig, tirii tare piciorul sting, schiopatez pronuntat, dificil merg pe o panta mai ridicat, greu tirii picioarele, mers incordat, dificil, nu pot sta in picioare, muncesc mai mult asezata. dureri mari la ceafa.mi se umfla dupa masa iciorul sting. Din investigatii -rmn a creierului fara patologie.Disperarea nemarginita a fost un pic diminuata, cind am citit postarile pe forum, inseamna ca mais unt ca mine, tot asa lupt si eu. Dar...chiar niciodata n-o sa mai scap de tremor?In public sa nu mai ies, din cauza ca imi va sari piciorul, imi va tremura miinile, sarind ca...Autosugestia e putin efectiva.Studiez boala mea, dar merg pe orbecaite. Va multumesc.
2 comentarii
0
24-04-2011, ora 11:17
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
HRISTOS A INVIAT !!

Pana va intra pe forum un medic sa-ti raspunda la cele intrebate, iata vin cu o PARERE:

mergi IAR si IAR la un psihiatru (poate altul)..ca sa-ti dea un tratament...adecvat.

Rugaminte:
- nu-l mai intrerupe (tratamentul)..asa, cum si cand vrei tu...trebuie sa faci tratament cel putin 3 luni incontinuu si vei vedea rezultate frumoase..
te citez:
"mi-a fost recomandat trat. psihiatric-peste o luna am iesit din el "..pai, cum sa faci asa ceva?

Te rog,
rezolva-ti problema asta..apoi celelalte..
DEODATA..NU poti...pe toate..


Sanatate si s-auzim de bine.
0
24-04-2011, ora 14:22
Torina
Nu este medic/terapeut
Torina
Adevarat a inviat!
Va multumesc pt. raspuns.
Nu prea am de unde alege, acesti specialisti aici sunt -ii numeri pe degete...Tratamentul care mi l-a indicat atunci tocmai a fost inadecvat, asta mi-au spus-o medicii neurologi, adica, dimpotriva, mi-s contraindicate neurolepticele...Va multumesc pt. sfaturi.Apropo de tr. psihiatric:am iesit, cind l-am finisat, scuzati-ma, n-am fost exacta...Am intrerupt de voia mea propranolol, pe care-l luam deja de 8 luni...Altceva nu...De fapt, sunt o pacienta, cum zic medicii, exemplara..Poate nu e asa.
Va multumesc!Sa Va auda Dumnezeu!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.