TROMBOZA PE TRUNCHI CEREBRAL
buna seara ma numesc Claudia.Mama mea in virsta de 49 ani a suferit in urma cu 3 saptamini un AVC Ischemic datorat unei tromboze pe trunchiul cerebral.De atunci este in coma vegetativa, toate functiile au fost afectate mai putin ceea de a respira care este doar un pic afectata.Am uitat sa spun ca toata nenorocirea sa produs in Italia si ca 4 medici de acolo si 1 roman au spus ca nu se mai poate face nimica.Din Italia sa facut scrisoare catre un centru de recuperare unde poate fi tinuta max 60 de zile dupa care nu stiu ce se va intimla.INn momentul de fata nu este transportabila nici cu ammulanta nici cu avion sau elicopter medicalizat.Toate organele ei sunt bune si functioneaza normal.recomandatimi va rog un centru de recuperare la noi in tara si cu cine ar trebui sa iau legatura ptr a o putea aduce in tara dupa cele 60 de zile. Va multumesc.
1 comentarii
si daca as alege homeopatia eu tot nu stiu cum o pot aduce in tara si unde sa o internez pentru ca acasa nu o pot tine fiind dependenta de aparate
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1RMN cerebral și coloană cervicală
- 0O părere parapareză spastică
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.