tulburare de memorie
de la o depresie poti sa dai alzheimer sau dementa pentru ca eu am facut o depresie si urmez tratament insa ma lasat memoria adica nu mai retin nimic din cea ce citesc si asa ceva se intampla in alzheimer sau dementa si mie foarte frica sa nu fac aceste boli Multumesc
2 comentarii
Buna, in depresie se intampla adesea sa ai lapsusuri sau o lentoare in gandire, dar acestea fac parte din simptomele caracteristice acestei tulburari, odata ce iti vei reveni din depresie, si functiile cognitive vor reveni la normal. Depresie nu reprezinta o cauza nici pentru alzheimer si nici pentru dementa. Recomandarea este sa urmezi tratamentul si sa stimulezi cat mai mult memoria si capacitatile cognitive, sa faci exercitii de memorare si sa rezolvi probleme chiar daca ti se pare ca le faci cu dificultate acum. Implicarea in activitati care iti faceau de obicei placere este de asemenea recomandata.
Buna ziua,
alzheimer este o boala a persoanelor in varsta, ar fi util de precizat varsta... si dementa la fel, oricum depresia provoaca o lipsa de concentrare si o usoara tulburare de memorie.
Asadar va recomand sa va tratati depresia si apoi sa trageti concluzii.
Multa sanatate!
alzheimer este o boala a persoanelor in varsta, ar fi util de precizat varsta... si dementa la fel, oricum depresia provoaca o lipsa de concentrare si o usoara tulburare de memorie.
Asadar va recomand sa va tratati depresia si apoi sa trageti concluzii.
Multa sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Nu stiu cum sa procedez, cine imi poate da un sfat ?
- 4fumatul si memoria
- 5Durere temporo-mandibulara, ma doare destul de tare cand deschid gura
- 5Depresia si calculatorul...
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 475 HTP - efecte secundare
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 5imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?
- 5depresie si efecte asupra relatiei de cuplu
- 30Ceva serios? [medicii, astept raspunsuri]
- 3Stare depresiva..
- 5vitamine B si depresie
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 6starea depresiva a sotului. ce sa fac?
- 8Dupa multe analize am fost diagnosticata cu anxietate si depresie
- 1Pierderi de memorie, lapsus
- 3Stare depresiva de pe urma expunerii la soare
- 2Care este cauza științifică exacta a depresiei?
- 21Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: