Tulburare de personalitate? Depresie?

17-10-2018
ZamfirCristinaZ
Nu este medic/terapeut
ZamfirCristinaZ
Buna ziua, ma numesc Cristina, am 24 de ani si am o problema cu sotul meu. Suntem impreuna de 3 ani, si asteptam un copil, dar de o luna de zile nu ma mai pot intelege cu el de nicio culoare, s-a inchis foarte tare in el, nu isi vorbeste probleme cu nimeni, e vesnic suparat si trist, doarme doar 3-4 ore pe noapte.. de foarte multe ori in timpul noptii tremura si transpira foarte mult. Are schimbari de personalitate, ceea ce ma ingrijoreaza foarte tare..acum e bine si rade, in 2 ore poate sa planga si sa.mi spuna ca toata lumea i-a cazut in cap. Am incercat sa il conving sa mergem la un psihiatru, sau cel putin la un psihilog, dar refuza categoric. Cum l-as putea ajuta in aceasta situatie? Multumesc!
3 comentarii
0
17-10-2018, ora 14:11
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua
Incercati sa abordati problema indirect, vorbind despre venirea pe lume a copilului, responsabilitati, etc. S-ar putea sa vedeti ca de fapt pe aici se afla cauzele problemelor sotului. S-ar putea sa nu fi fost pregatit pentru casatorie, familie si copil la varsta lui.
0
18-10-2018, ora 11:13
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Mergeți la un psiholog îl sperie ideea că va fi tată responsabilitățile etc
1
18-10-2018, ora 23:16
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Chiar ar fi bune cateva sedinte de la psiholog caci altfel poate va fi nevoit sa mearga vrand nevrand la psihiatru obligat de probleme adica.Incercati sa il convingeti sau daca nu incercati sa vorbiti cu el calm si rabdator sa va spuna ce il supara si poate reusiti sa il faceti sa isi deschida sufletul in fata dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul