Tulburarea depresiv anxioasa | Forumul Medical ROmedic

Tulburarea depresiv anxioasa

16-11-2013
csanda
Nu este medic/terapeut
csanda
Buna ziua! Sotul meu urmeaza un tratament dat de dr psihiatru seroxat, eglonil si lexotan pentru depresie de un an de zile, acum a inceput sa se simta mai bine si a inceput sa mai bea alcool, putin cate putin pana la 2 litri de vin pe zi, iar dimineata isi ia pastilele, dupa ora 16 cand vine de la servici se apuca iarasi de baut, seara nu mai urmeaza tratamentul si asa de cateva saptamani, ce se poate intampla ? eu i-am spus ca e periculos, am vorbit cu o doamna asistenta si a zis ca poate sa ii cedeze imina sau sa faca pareza?
Multumesc!
6 comentarii
0
16-11-2013, ora 18:23
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
csanda

nu sunt doctor dar se stie clar ca daca iei anumite medicamente prescrise de un medic, este exclus sa consumi alcool si mai ales in cantitate mare!!!acum din cate observ eu, tu ii zici, ii explici si el nu te asculta deloc!!!de fapt aici trebuie lucrat si trebuie facut ceva si aici ma refer ca trebuie sa il faci sa faca altceva decat sa bea..vezi ce ii place sa faca, vezi ce il multumeste, fiecarui barbat ii place ceva anume si asta il tine departe de anumite vicii ca sa zic asa.este doar o parere si sper sa te ajute cat de putin macar!sper sa vii cu vesti bune!o seara frumoasa!
0
16-11-2013, ora 20:53
mary 4u7
Nu este medic/terapeut
mary 4u7
buna seara am si eu o intrebare dak se poate sa imi spuna cineva dak la varsta de 28 de ani te poate depista cu alzhaimer dak in copilarie am suferit de o malformatie la inima
multumesc mult astept un raspuns urgent
0
16-11-2013, ora 22:41
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
mary4u7

intrebarea este putin iesita din context..alzhaimer dupa cum esti este o boala in ceea ce priveste pierderea memoriei(pe scurta s-au lunga durata...de obicei pe lunga durata)si nu daca ai avut in familie un caz s-au mai multe, tot ce se poate ca si tu vei avea(dar nu neaparat)acum aceasta boala este o boala de batranete si in nici un caz la 28 de ani.si ceea ce nu inteleg eu ce treaba are malformatia la inima cu pierderea memeoriei???malformatia la inima este doar acolo si nicaieri altundeva.pierderea memoriei vine de la creier...s-au genetic daca e sa o luam altfel...asa ca nu te ingrijora ca nu ai de ce!!!bafta!
0
17-11-2013, ora 08:48
mary 4u7
Nu este medic/terapeut
mary 4u7
multumesc mult
0
17-11-2013, ora 22:22
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu iti spun ca de obicei persoanele care au tulburari psihice sau alte boli asemanatoare daca iau medicamentele sau nu le iau si consuma alcool incep sa fie irascibile, sa nu te mai intelegi cu ei si de obicei ajung sa fie internati xca sa fie tinuti sub cantrol pt. tratament.
0
17-11-2013, ora 22:31
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Pt. mari cauta si tu pe net dar eu stiu ca altzhaimer inseamna moartea celulelor cerebrale si care de regula este o operatiune ireversibila dar am vazut de curand o emisiune pe aceasta tema si in care persoane in varsta au reusit sa devina normali, adica sa faca ce faceau si la tinerete chiar sa invete si noi limbi straine.Din cate stiu eu da ai dreptate ca este o boala a batranetii dar ca la orice boala exista si exceptii asa ca te sfatuiesc ca mai bine sa mergi pt. a-ti face un consult de specialitate ca sa fii sigura de ce ai si asa poti ca sa-ti vezi linistita de viata in continuare.
Eu de exemplu am facut primul cancer la varsta de 32 de ani, cancer care apare la barbatii peste 50 de ani, in proportie de 95%, si am avut prima recidiva dupa 4 ani jumatate chiar daca el recidiveaza pana in cinci ani, dupa care a recidivat iar imediat dupa extirparea celei de a doua recidive, DECI dupa cum bine vezi daca asa se intampla de regula mai bine faci o investigatie ca mai poate fi si exceptia. ITI DORESC MULTA SANATATE SI SPER CA SA NAM DREPTATE IN CEEA CE AM SPUS LEGAT DE ALTZHAIMER. SUCCES SI NE MAI AUZIM SA VEDEM CE MAI FACI.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul