Tuse seaca. Pentru Dl. Dr. Flueraru Valeriu
Buna ziua!
De cca. o saptamana am o tuse seaca care nu ma lasa in pace. Mentionez ca nu am alte simptome: nas infundat, febra, dureri de gat. Daca inhalez aer pe nas nu tusesc, daca deschid gura, tusesc. Simt diverse mucozitati in gat insa nu expectorez deloc. Am luat de cca 3 zile Erdomed, care m-a mai ajutat insa acum nu isi face deloc efectul. Ce imi puteti recomanda?
De cca. o saptamana am o tuse seaca care nu ma lasa in pace. Mentionez ca nu am alte simptome: nas infundat, febra, dureri de gat. Daca inhalez aer pe nas nu tusesc, daca deschid gura, tusesc. Simt diverse mucozitati in gat insa nu expectorez deloc. Am luat de cca 3 zile Erdomed, care m-a mai ajutat insa acum nu isi face deloc efectul. Ce imi puteti recomanda?
2 comentarii
sa cititi pe forum.. zecile de sfaturi cum s efac inhalatiile, gargara si aromoterpiea
ce regim alimentar trebuie sa tineti..s.a.
ce regim alimentar trebuie sa tineti..s.a.
Buna ziua!
Ce produse - eventual naturiste - imi recomandati pentru imunitate? Am inteles ca si produsele Forever sunt foarte ok. Astept cu interes un raspuns.
Ce produse - eventual naturiste - imi recomandati pentru imunitate? Am inteles ca si produsele Forever sunt foarte ok. Astept cu interes un raspuns.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse seaca, dureri in gat si culmea dureri in spate
- 62De prin luna noiembrie tot tusesc, e o tuse seaca si care ma supara
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 4tuse seaca si nas infundat
- 2Tuse seaca persistenta
- 2tuse seaca la bebelus de 11 saptamani
- 5Disconfort general si stare de rau
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 1nu pot respira.. am o tuse seaca care nu mai trece
- 2Tuse seaca in urma rasului
- 2Tuse seaca
- 1Tuse seaca si "gadilici" in gat
- 2Tuse seaca copil 4 ani
- 3Raguseala si tuse seaca persistente
- 0Raguseala si tuse seaca
- 1Urgent - sunt nopti care ma trezesc din somn cu o tuse seaca foarte enervanta
- 0Ar putea să fie alergie sau nu?
- 0Am o tuse seaca si urata de cand am fumat de pe internet
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: