Tuse seaca. Pentru Dl. Dr. Flueraru Valeriu

Buna ziua!
De cca. o saptamana am o tuse seaca care nu ma lasa in pace. Mentionez ca nu am alte simptome: nas infundat, febra, dureri de gat. Daca inhalez aer pe nas nu tusesc, daca deschid gura, tusesc. Simt diverse mucozitati in gat insa nu expectorez deloc. Am luat de cca 3 zile Erdomed, care m-a mai ajutat insa acum nu isi face deloc efectul. Ce imi puteti recomanda?
De cca. o saptamana am o tuse seaca care nu ma lasa in pace. Mentionez ca nu am alte simptome: nas infundat, febra, dureri de gat. Daca inhalez aer pe nas nu tusesc, daca deschid gura, tusesc. Simt diverse mucozitati in gat insa nu expectorez deloc. Am luat de cca 3 zile Erdomed, care m-a mai ajutat insa acum nu isi face deloc efectul. Ce imi puteti recomanda?
2 comentarii

sa cititi pe forum.. zecile de sfaturi cum s efac inhalatiile, gargara si aromoterpiea
ce regim alimentar trebuie sa tineti..s.a.
ce regim alimentar trebuie sa tineti..s.a.

Buna ziua!
Ce produse - eventual naturiste - imi recomandati pentru imunitate? Am inteles ca si produsele Forever sunt foarte ok. Astept cu interes un raspuns.
Ce produse - eventual naturiste - imi recomandati pentru imunitate? Am inteles ca si produsele Forever sunt foarte ok. Astept cu interes un raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse seaca, dureri in gat si culmea dureri in spate
- 3tuse seaca care persista de 15 ani
- 0Tuse seaca care persista
- 3tuse seaca dimineata si seara
- 0tuse seaca
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 2tuse seaca de vreo trei ani
- 2Tuse seaca, persistenta de mai multi ani
- 1Tusea seaca !
- 1Tuse Uscata Și Durere Plămâni
- 0Tusa seaca
- 1Bronsita, alergie sau reflux gastric?
- 2Tuse seaca de 2 sapt la copil de 2 ani
- 1Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
- 1Tuse cronica post COVID19
- 5Tuse seaca cu secreții nazale apoase!
- 1Pneumonie
- 4O tuse seaca cu gadilat in gat
- 0Am o tuse seaca si urata de cand am fumat de pe internet
Mai multe informații despre: tusea seaca
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: