un mic sfat daca se poate!!!!!!!
buna.sa incep cu inceputul si fara prea multa vorba degeaba.mama mea este bolnava si nu stim ce are de fapt.medicii de aici de la deva.timisoara si bucuresti au diagnoasticat-o cu epilepise.in urma cu 3 ani, noaptea la ora 2.in timpul somnului mama a facut o criza de vreo 15 min in care si-a pierdut pipi, m-am speriat ingozitor. dupa toate analizele i s-a pus diagnostic epilepsie.de ce??
are 49 ani.este posibil asa ceva?de atunci a mai facut nenumarate crize, a fost la timisoara, acolo i s-a zis ca poate fi din cauza plamanilor si a respiratiei grele si i s-a dat o masca pe care trebuie sa o poarte noaptea in timpul somnului.cu toate astea a facut criza si cu masca pe fata.acum, recent, la ora 11 noaptea s-a trezir sa mearga la baie, si treaza fiind a cazut jos facand alta criza.s-a lovit peste tot la maini la picioare, la cap, din cauza cazaturii.alte analize.acelasi raspuns.NU SE STIE CAUZA, NU SE STIE DACA CHIAR ESTE EPILEPSIE.mi-e frica sa nu o pierd. nu as putea accepta ca mama nu mai este din cauza unor medici incompetenti.ajutati-ma va rog.- va multumesc din suflet
are 49 ani.este posibil asa ceva?de atunci a mai facut nenumarate crize, a fost la timisoara, acolo i s-a zis ca poate fi din cauza plamanilor si a respiratiei grele si i s-a dat o masca pe care trebuie sa o poarte noaptea in timpul somnului.cu toate astea a facut criza si cu masca pe fata.acum, recent, la ora 11 noaptea s-a trezir sa mearga la baie, si treaza fiind a cazut jos facand alta criza.s-a lovit peste tot la maini la picioare, la cap, din cauza cazaturii.alte analize.acelasi raspuns.NU SE STIE CAUZA, NU SE STIE DACA CHIAR ESTE EPILEPSIE.mi-e frica sa nu o pierd. nu as putea accepta ca mama nu mai este din cauza unor medici incompetenti.ajutati-ma va rog.- va multumesc din suflet
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi