urgent tulburare psihica??

03-02-2010
vodoo
Nu este medic/terapeut
vodoo
O prietena de a mea in varsta de 25 de ani a avut de curand o operatie estetica(avea pareza faciala complicatie survenita in urma altei operatii in copilarie).De mica nu socializeaza este retrasa si are impresia ca toata lumea are ceva cu ea.In timpul operatiei sustine ca s-a trezit...am citit undeva ca acest lucru poate provoca depresii si tulburari psihice...in ultimul timp nu dormea mai deloc noaptea(2-3 ore maxim) si era din ce in ce mai retrasa si tacuta.Azi neam intalnit pentru prima data de la inceputul anului, pur si simplu am ramas socat: Sustine ca isi aduce aminte episoade din copilarie care nu s-au intamplat, crede ca mama i-a facut nu stiu ce blesteme si citeste gandurile, Si-a imaginat ca a vorbit o icoana cu ea...si asa mai departe.M-a speriat f mult pentru ca era(sau parea) un om normal din pct de vedere psihic.Va rog sa imi spuneti ce ar putea fi din cauza unei depresii, psihoza, schizofrenie?
2 comentarii
0
03-02-2010, ora 09:53
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Trebuie s-o vada un medic psihiatru, are simptome psihotice, dar nu se poate vorbi de nimic concret pana la consult.Cu stima.
0
03-02-2010, ora 12:00
vodoo
Nu este medic/terapeut
vodoo
Va multumesc pentru raspuns.O zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul