usturime vaginale
Buna seara
De ceva timp sufăr de usturimi vaginale, zona vaginului este inrosit, am scurgeri abundente albicioase abundente încât sunt nevoita sa ma schimb de câteva ori pe zi.
Am făcut analiza secretiei vaginale si din cate mi-a zis ca nu e nimic grav decât o flora microbiana.
Mi-a zis ca e din cauza urinii dar am luat mereu urisan, urinex, gasindu-mi pietre la rinichi.
Deci nu mai stiu ce sa mai fac cu ce ceaiuri sa ma mai spal usturimile sunt îngrozitoare, am încercat nidoflor clotrimazol, saforelle iar acum urmează vagisan prescrisa de medic dar inca nu am gasit-o.
Sa fie de la aceea flora microbiana aceste usturimi?
Sau chiar de la urina?
Chiar nu mai stiu...
Va rog un sfat!!!
De ceva timp sufăr de usturimi vaginale, zona vaginului este inrosit, am scurgeri abundente albicioase abundente încât sunt nevoita sa ma schimb de câteva ori pe zi.
Am făcut analiza secretiei vaginale si din cate mi-a zis ca nu e nimic grav decât o flora microbiana.
Mi-a zis ca e din cauza urinii dar am luat mereu urisan, urinex, gasindu-mi pietre la rinichi.
Deci nu mai stiu ce sa mai fac cu ce ceaiuri sa ma mai spal usturimile sunt îngrozitoare, am încercat nidoflor clotrimazol, saforelle iar acum urmează vagisan prescrisa de medic dar inca nu am gasit-o.
Sa fie de la aceea flora microbiana aceste usturimi?
Sau chiar de la urina?
Chiar nu mai stiu...
Va rog un sfat!!!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri si dureri genitale
- 4am o usturime insuportabila
- 3mari mancarimi urmate apoi de usturimi in zona genitala
- 3am nevoie de un raspuns: senzatie de durere in timpul sexului
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 5control ginecologic si analiza pentru clamidia a iesit pozitiva
- 5usturime dupa contact sexual
- 4Usturimi, mancarimi, arsuri ale uretrei.
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 1Mancarimi si usturimi in zona genitala
- 6usturime vaginala...
- 6Efecte adverse ale chimioterapiei
- 0usturimi vaginale
- 6Usturimi vaginale
- 1Usturime in zona intima
- 3HPV sau herpes?
- 0Usturime si mncarime
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala