usturime vaginale
Buna seara
De ceva timp sufăr de usturimi vaginale, zona vaginului este inrosit, am scurgeri abundente albicioase abundente încât sunt nevoita sa ma schimb de câteva ori pe zi.
Am făcut analiza secretiei vaginale si din cate mi-a zis ca nu e nimic grav decât o flora microbiana.
Mi-a zis ca e din cauza urinii dar am luat mereu urisan, urinex, gasindu-mi pietre la rinichi.
Deci nu mai stiu ce sa mai fac cu ce ceaiuri sa ma mai spal usturimile sunt îngrozitoare, am încercat nidoflor clotrimazol, saforelle iar acum urmează vagisan prescrisa de medic dar inca nu am gasit-o.
Sa fie de la aceea flora microbiana aceste usturimi?
Sau chiar de la urina?
Chiar nu mai stiu...
Va rog un sfat!!!
De ceva timp sufăr de usturimi vaginale, zona vaginului este inrosit, am scurgeri abundente albicioase abundente încât sunt nevoita sa ma schimb de câteva ori pe zi.
Am făcut analiza secretiei vaginale si din cate mi-a zis ca nu e nimic grav decât o flora microbiana.
Mi-a zis ca e din cauza urinii dar am luat mereu urisan, urinex, gasindu-mi pietre la rinichi.
Deci nu mai stiu ce sa mai fac cu ce ceaiuri sa ma mai spal usturimile sunt îngrozitoare, am încercat nidoflor clotrimazol, saforelle iar acum urmează vagisan prescrisa de medic dar inca nu am gasit-o.
Sa fie de la aceea flora microbiana aceste usturimi?
Sau chiar de la urina?
Chiar nu mai stiu...
Va rog un sfat!!!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am o usturime insuportabila
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 3usturimi vaginale si urina inchisa la culoare
- 0Usturimi vaginale dupa ce am urinat
- 1mancarime si usturime!
- 10candidoza genitala
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 8Usturime in zona suprapubiana in zona vezicii urinare
- 3am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 6usturime vaginala...
- 9Bube zona genitala
- 9usturimi vaginale
- 5Modificari de tip trofic... ce inseamna?
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 1Mancarime si usturime
- 2Usturime contact sexual! Helpp
- 0Interpretare analize secretii vaginale
- 8Menstruație normala sau sarcina?
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala