Va rog din suflet un raspuns

09-05-2007
cris30
Nu este medic/terapeut
cris30
In urma unor tulburari de ritm cardiac, m-am prezentat la cardiolog.Mi s-a efectuat o ecografie la inima si un EKG. Doctorul mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac probleme si ca nu e ceva grav si mi-a prescris ATENOLOL 25mg. Totusi mai am aceste extrasistole care uneori ma deranjeaza destul de tare.De exemplu am zile cand ma scol dimineata si daca incep sa ma misc prin casa am si extrasistole. Am observat ca daca stau in repaus nu am, dar daca incep sa ma misc imediat le simt. Intentionez sa raman insarcinata si as dori sa stiu daca aceste extrasistole se vor amplifica sau nu.Vreau sa stiu daca exista vreun remediu naturist pentru extrasistole si daca se poate lua si in timpul sarcinii.
1 comentarii
0
19-05-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Nu avem date suficiente- nu stim daca sunt Extrasistole atriale- jonctionale-ventriculare...nu stim cate sunt, daca sunt cuplate, bigeminate, etc... prin urmare- trebuie facuta o monitorizare Holter si cu rezultatul- la un cardiolog- el poate aprecia gravitatea, cauza si ce e de facut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici