Va rog este urgent!!! Mi am găsit bunicul căzut și nu și a mai revenit
Mi am găsit bunicul căzut și nu și a mai revenit, e de doua zile asa și pare și lovit la cap, față îi este umflata, nu mănâncă nu poate vorbi nu se poate mișca.cu o zi pana în asta se simțea perfect.
Nu pot sa l duc la doctor căci este cu pandemia, a venit un doctor și i a făcut o injecție destinata accidentelor vasculare la creier.
Ce credeți ca are și cum pot sa l fac bine??????
Nu pot sa l duc la doctor căci este cu pandemia, a venit un doctor și i a făcut o injecție destinata accidentelor vasculare la creier.
Ce credeți ca are și cum pot sa l fac bine??????
2 comentarii
Dumneavoastra stati acasa cu bunicul lovit la cap, care nu se poate misca si pe care nu-l puteti alimenta, de frica coronavirusului? Este mai bine sa moara de foame sau altceva decat sa riscati sa ia coronavirus? DUCETI BUNICUL LA MEDIC (la urgenta).
Nu mi e frica de coronavirus ci de condițiile de acolo, au mai fost persoane de vârstă cu el bolnave și nu au primit îngrijire absolut deloc și mai repede au murit în spitale. Momentan beneficiază de tratament injectabil la domiciliu și este alimentat din punct de vedere alimentar.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi