Va rog mult, mult sa imi dati un sfat...URGENT stare de voma si greata dar in diferite perioade
De o vreme încoace, ma confrunt cu o stare de voma si greata dar in diferite perioade!
Am fost la medic gastroenterolog si mi-am facut si analize de sânge dar nu am nimic, perfect sănătoasă dar a spus că e din cauza stresului!
Poate fii asta o cauza ?asa se manifesta?
Ce pot face?
Va rog mult sa ma ajutati nu mai pot!
Am fost la medic gastroenterolog si mi-am facut si analize de sânge dar nu am nimic, perfect sănătoasă dar a spus că e din cauza stresului!
Poate fii asta o cauza ?asa se manifesta?
Ce pot face?
Va rog mult sa ma ajutati nu mai pot!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 5am luat postinor dupa care mi a venit acea menstruatie falsa.. de ce mi-a venit acesta menstruatie?
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 4dureri in partea dreapta, balonare si greata
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 1greata de la escapelle
- 1Greata de mult timp
- 4Durere de cap, stare de greata de la efort?
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 2de vreo 4-5 ani, cam o data la 6 luni, aveam niste stari puternice de greata si durere acuta in capu
- 0Stari de greata dupa sex
- 0Usturimi si greata
- 1Greata si scarba de mancare
- 1Intrebare greata noaptea
- 3Senzatii se greata si durere lombara
- 1Greata fara a putea vomita
- 0Gastrita/BRGE ultima speranta
- 1Stare de greata.
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
Mai multe informații despre: Greata starea de voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: