va rog sa imi raspundeti... poate sa fie herpes?
de cativa ani am inceput sa ma epilez inghinal cu lama.acum o saptamana m-am taiat din greseala si mi-a aparut o bubita mica.dar asta nu e tot...am inceput sa am scurgeri abundente si nu sunt normale...sa schimbat si vascozitatea si culoarea insa nu miroase urat...poate sa fie o infectie vaginala??herpes??va rog sa imi raspundeti si sa imi dati un sfat..va multumesc anticipat.
2 comentarii
deasemenea am uitat sa precizez ca ma jeneaza in timpul actului sexual
Bubita despre catre vorbiti este foarte probabil aparuta urmare a faptului ca v-ati taiat/iritat.
In ceea ce priveste secretia, ea poate fi semn al unei infectii vaginale insa doar un examen de laborator al acestei secretii poate pune diagnosticul.
Herpesul genital este o afectiune dureroasa si in afara contactului sexual.
Mergeti deci fara intirziere la medicul ginecolog, pentru consult si examen de secretie
In ceea ce priveste secretia, ea poate fi semn al unei infectii vaginale insa doar un examen de laborator al acestei secretii poate pune diagnosticul.
Herpesul genital este o afectiune dureroasa si in afara contactului sexual.
Mergeti deci fara intirziere la medicul ginecolog, pentru consult si examen de secretie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21epilarea completa a zonei genitale
- 2mancarime de cateva luni..
- 2herpes genital
- 0herpes genital si candida
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 6herpes genital?
- 5herpes? Ajutor, va rog!
- 4epilarea cu ceara in zona inghinala la un salon cosmetic... bubite purulente f dureroase
- 16sunt disperata...herpes sau nu?
- 3Sper sa nu fie herpes genital
- 11Herpes
- 0Herpes genital
- 1epilarea in zona intima
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 9herpes genital?
- 0herpes genital?
- 12herpes, perioada analize
- 2Reaparitie herpes
- 1Herpes dupa stomatolog
- 0Herpes recurent sarcina
Mai multe informații despre: Herpesul genital Epilarea inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: