Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!
Buna! Am si eu o problema si v-asi ruga sa ma sfatuiti cat mai repede!! Am 32 de ani si de o saptamana jumate iau Reductil de 15mg. Am avut tot soiul de reactii adverse dar azi am simtit, mai tare ca de obicei, un nod in gat si palpitatii plus stare slabita si m-am gandit sa-mi iau pulsul. Surpriza, am 85 si dupa cate stiu asta inseamna ca e cam mare. Mentionez ca nu stiu ce puls aveam inainte. Sfatuiti-ma va rog daca sa continui cu Reductil!! Va rog!!
3 comentarii
Cate kg ai ? Nu poti slabi prin dieta si reeducare alimentara ? E absolut necesar sa iei Reductil ? Are o ditamai lista de reactii adverse.Plus ca am intalnit persoane care dupa terminarea pilulelor de slabit s-au ingrasat si mai mult ca inainte de a le incepe.Sa stii ca tot dieta este cheia, nu medicamentele.
Am de dat inca 5 kg jos dar o sa renunt la aceste pastile si o sa incerc sa mananc mai sanatos.. Mi-ar placea sa am timp sa fac si sport dar cei doi copii ma solicita la maxim iar timp pentru mine nu mai reusesc sa-mi fac.. Va multumesc pentru raspuns!
Mi-a spus la spital..ca am insuficienta mitrala minima cu ticuspidiana minima.este periculos ? complicati ?
Alte subiecte recente din această secțiune: