Va rog un ajutor!!! otita seroasa
Baietelul nostru in varsta de 2 ani a fost diagnosticat cu otitaseroasa stanga si a urmat un tratament cu Cefort intravenos, otita fiind insotita si de o infectie urinara.Dupa 10 zile de tratament, la ultimul control ORL ni s-a spus ca e complet vindecata otita. Dupa trei zile, a reinceput febra, febra chiar de 39, 5, am mers la un alt cabinet privat unde ni s-a pus diagnosticul de Rinoadenoidita supurativa-otita seroasa stanga. Tratamentul dat consta in Klacid 2/5ml/2 ori p[e zi, Nurofen, Mucosolvan si Aerius. Dupa 3 zile din acest tratament continua febrele zilnice ajungand chiar la 39, 2. Intre timp am mai facut si aerosoli cu nebulizatorul (ser cu 1 ml de acc). Nici o scadere a febrei dupa toate astea, doar ca ne-am pierdut si pofrta de mancare. Va rog dati-ne un sfat! Multumiri
1 comentarii
Buna ziua. Dupa trei zile de antibiotice febra ar fi trebuit sa scada. Este evident ca microbul este rezistent la antibioticul pe care l-a luat (Klacid) (nu este totusi eroarea doctorului, o parte sunt sensibili la claritromicina). Cred ca urmatoarea alegere pentru un antibiotic ar fi Azitromicina, dar oricum intoarceti-va la medic. Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune: