Varicela sau nu!?
as vrea sa stiu daca urmatoarele simptome au legatura cu bolile copilariei (cum ar fi varicela): acum 4 zile a inceput sa mi se inflameze gatul (atat de tare incat nu puteam sa inghit nici lichide), am facut febra (39 grade), dureri de cap insotite de voma si chiar dureri ale membrelor, pentru ca in final sa observ ca pe picioare mi-au aparut niste brobonite ciudate. Spun " ciudate" pentru arata gen "pielea de gaina". Nu sunt foarte vizibile si nici nu am mancarimi. Pe fata nu am, decat foarte putine, aproape deloc si doar cele de pe picioare sunt putin mai rosii, in rest au o culoare alburie.Va rog mult sa-mi spuneti daca este vorba despre varicela sau orice astfel de boala care presupune o perioada de incubatie mare pentru ca urmeaza sa sustin niste examene peste 7 zile si aceasta "boala" ma retine foarte tare!
Va multumesc!
Va multumesc!
3 comentarii
mai de graba se aseamana cu pojarul pt ca varicela prezinta niste bubite cu lichid!!pai in prima faza nu trebuie sa faceti baie deloc din cate stiu.mergeti si la medicul de familie sa va vada!!
Nu este vorba despre varicela, insa durerile din gat insotite de febra pot fi de la o amigdalita acuta. Trebuie sa va examineze un ORL-ist sau un infectionist.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1balonare, stare voma si lesin
- 10varicela-URGENT!!!
- 1vomit dimineata
- 60Dureri frecvente in partea stanga, senzatii de voma, tensiune scazuta
- 5Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 3cum sa fac sa nu mai am sezatia de voma la bronhoscopie sau de ce scuip sange dimineata
- 12Sa fie anxietate???
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 6De 2 zile imi vomita laptele pe care il mananca
- 3durere de cap insuportabila si stari de voma
- 1Senzatie de voma dupa fiecare masa
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 7Acum 3 zile am fost diagnosticat cu faringita acuta
- 1voma si diaree la bebelus de 2 luni
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 2am dureri abdominale mari dimineata cam 2-3 ore si stari de voma
- 0Voma repetata, doar lichid verzui, amar
Mai multe informații despre: Varicela umflarea gatului Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: